Днес пратих малкия при майка ми и баща ми,нали трябва да уча.Много ми е тежко.Опитвам се пред съпруга ми да се правя,че не ми липсва,но...Извинявайте,че ви занимавам с това,но имах нужда да споделя с някого.
Желая ви лека и спокойна нощ.
- Мартин няма кой да го гледа..., но ще се мъчим някак си. В яслата още преди 2 месеца ми казаха, че е невъзможно да го приемат и алтернативата ни е или частна или гледачка. Ако някой има идея за леля за Гео Милев да пише.
!
и самият град много е западнал,главната улица е подобна на битак, навсякъде гледат да ти вземет парите без да ти дадат качество,абе разочаровани сме ,догодина живи и здрави отиваме в комплекс-ол инклузив
.
.
....съжалявам момичета
,
,да ви призная не е ли първо каквото се реши, след това се проточва и нищо на края не става
,
Утре пътуваме към къщи. Край на почивката. От понеделник ще се включвам редовно и ще ви разкажа как прекарахме. Ще кача и снимков материал. За срещата гласувах само за мястото и чаках да видя какво ще решите за дата и хотел. Разбирам, че нещо май пропада заради много отказали се. Ние наистина смятахме да дойдем цялото семейство, но не успях да изпратя съобщение на лични на Дидунчо, че с нета не е като вкъщи. За сега ни бройте и нас, пък ако решите да промените датата... ще видим.
,ще има доста снимки да показвам наистина.
И мисля, че датата е без значение-просто липсва желание
Ако искате все пак да опитаме 

Дидунче, изкарали сте си супеер!
Митето много е пораснал и си има физиономията вече на голямо момче
Хич не уча, а утре съм на изпит. Що така не мога да се концентрирам
Ама и желание нямам, що така... Друг път съм била по-стимулирана, по-сериозна... Мани мани, и вие не можете да ми помогнете, ама аз да си ви се оплача

и.т.н празници на всички които съм пропуснала. Олимпия на теб специално честита радост.
и не се шашкат), от другата седмица Рошкото е на ясла, бърбори много иначе си е пак все така залепен за мен.........а в личен план бяхме на море юни, на Панчарево на вилата и по Софийските градинки, сега правим грандиозен ремонт(такъв проект съм направила за ремонта, че мъжа ми щом не се разведе с мене сега значи за цял живот ще сме заедно