На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе II

• 12 161
  • 306
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!
При нас днес беше страшен студ, едва след обяд се позатопли, иначе през  деня пускахме климатика да духа топло. Момчил беше със шапка даже.  Laughing Долу горе съм ги стегнала за зимата, само дебели якета и ботушки им трябват, но чакам новите моделчета.
Стефанийка, снимките са станали много хубави, радвам се, че остатъкът от почивката ви е минала по-добре.  Hug и сте оздравяли.
vaniahs , непременно ще ви гледаме, браво на вас и честито за новата работа, аз също си мислих да се пробвам в някоя банка, сега май по-лесно взимат, но се отказах, таткото има толкова работа, че повече ще съм му от полза на него.
Ние вече три седмици ходим по 1 час на яслата, направо не знам как я мислят тия хора да свикне това дете, но както и да е.
Хайде лека вечер!
ПИШЕТЕ ПО-ЧЕСТО!

# 61
Добро утро на всички!

Калоян днес е "първолак" ...а аз направо не знам къде съм. Оставих го сутинта - не плака само гледаше другите деца как плачат, но не дават шишета и лични вещи, а ние с шишето спасяваме положението като се присети за мен. Малко ми е спек...но стискам зъби.
Искате ли да направим една парк среща в парка през седмицата, да си видим муцунките колко са пораснали. За след обед говоря, като се наспят.

# 62
 Здравейте, момичета!

Аз се позагубих - след изписването ни от болницата оставихме детето на майка ми и баща ми отидохме на море, както казва Скъпата - като гаджета. Една седмица бяхме на Албена. Всичко беше страхотно, само че аз си лепнах същия вирус като на Димитър и голяма част от почивката прекарах самотно в тоалетната  Sick Ето и малко снимки http://diksi.multiply.com/photos/album/25
Сега вече сме си в Плевен и всичко е ОК. Той от два-три дни  е с хрема, а от вчера и с кашлица, но няма проблем. Давам му Проспан и капя Виброцил. Температура няма.

Еликс, завидях ти...искам и аз още една седмица някъде  Flutter Ще вземете ли и детето с вас или и вие като гаджета  Laughing ?

Пиле, разбирам те как се чувстваш. На мен ми предстои през декември да го давам на ясла и от сега ми е мъчно  Rolling Eyes

За срещата не знам и аз какво да кажа. Не съм пратила на Дидунчо лично съобщение от разсеяност. Ако искате да я отложим за октомври, нямам нищо против. За едната от двете първи съботи, за да е все още топло - евентуално  Crazy
Хайде нова анкета и нова дата. Аз съм за 06.10.  Peace

# 63
  • БГ
Ехооооооо, мамета, къде сте, пекна слънце и темичката отново опустя, защо така?!?

Нашата празнична седмица приключи, за съжаление, но през тази пък има нова тръпка - първия учебен ден, събота. Имаме доста приятелчета първолаци и обикаляме с маметата по магазините кой за каквото се сети.

irinopolis, ще се радвам при следващо идване да се обадите и да се запознаем, та Узунджово е на две крачки!!! Празникът на града мина горе-долу добре, наистина времето беше мрачно и на моменти студено, но все пак се повеселихме!

mama nina, чудесни снимки! Браво за срещичката с мама Ели, както сме я подкарали, малко по малко, ще се опознаем до срещата!

vaniahs, честита ти нова работа, успех в начинанието! Надявах се да се видим по празниците, но може би вече по Коледа, очаквам с нетърпение предаването в събота!

krasykm06, привет! Благодаря за милите думи, с пристигането в Китен Марти просто оздравя и успяхме да се порадваме на морето. Мислих следващата седмица да давам Марти на ясла, но ти направо ме разби - 3-та седмица само за по 1час, ако и при нас е така, незнам какво ще правя!!! Важното е да са живи и здрави, пък когато-тогава!

Pile, как е при вас, прилежен ли е "първолака"?

Ееех, дикси, добре сте вие, като гаджета на море, май скоро няма да ми се случи това щастие!!!

Хайде, чао от мен и давайте малко по-сериозно, че както сме я подкарали ще дойде октомври и ще мислим за ски, не за море!!!  newsm53

# 64
  • София
Здравейте момичета!

Много набързо влизам да ви "видя",че сме за 1 седмица командировани вкъщи,т.е. при баба ми,защото наште ги няма ,а там нямам интернет.

Онзи ден видях сняг  Shocked - истински ,може да се пипа.Връщахме се от Доспат,където прекарахме почивните дни с мнооого приятели включително Слънчо и семейството.Кали и Ивана бяха много задружни и си играха на воля цели 4 дни.Имаше доста деца ,по-малки и по-големи от тях ,абе изобщо беше много весело.Вечер ги приспивахме и купона продължаваше до ранни зори.И рибка хапнахме -мъжете се отчетоха достойно  Laughing Ще има снимки,но няма да е днес.

Момичета ,при нас има ново 20   Crazy Оказва се,че няма да пътуваме за Турция ,а за Египет и екскурзията ще е по-дълга с 1 ден .Обадиха ни се миналата седмица от агенцията и ни казаха да избираме м/у двете ...и ние си избрахме пирамидите  Thinking  Laughing  Лошото е ,че и датата се промени и сега е от 29.09-06.10 .Ще видим дали няма да има други промени докрая ,току виж са ни предложили и до Лас Вегас  #Crazy  Joy
Дикси,с Кали ще сме ,въпреки че май ще е малко изтощително за нея ...ама кога друг път ще види пирамиди и камили накуп  Mr. Green

Чао и до скоро   bouquet

# 65
Здравейте и от нас!
И аз се включвам  на бързо за да ви почерпя виртуално.Днес имаме годишнина с моя съпруг.Правим 2 години семеен живот. Simple Smile

# 66
Привет на всички  bouquet, много ми домъчня за вас,
нямахме нет извесно време и за почивните дни отидохме на Елена и после на Враца,
наистино доста е пусто при нас,защо ли newsm78 #Crazyпишете мацки
danida82   HugЧЕСТИТА ГОДИШНИНА МНОГО ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ Hug

# 67
да продължа ,малчо беше бърз и публикува преди да съм готова,
ели, страхотни новини окол вас  Laughing,където и да ви изпратя преживяванията ще са много емоционални ,
страхотни снимки сте пуснали ,как си растът и хубаваят нашите слънца,
vaniahs,няма да пропусна да ви гледаме Party,
лека вечер  Hug

# 68
  • София, България
еликс, честито за екскурзията - много се радвам на късмета ви, че сте спечелили. И аз цял живот не бях печелила нищо, обаче през май участвахме в Горчиво (даваха го на 14 юни, а на скоро го повтаряха) и спечелихме много награди и уикенд на Елените - страхотно беше!!!
ваниаш, непременно ще гледаме, после ще разказваш - да не развалим изненадата!!!

А относно кърменето - сигурно не е било лесно да спрете, но защо пък е бил тоя зор. Детето си спира само - просто му трябва доста повече време! Още нямам желание, нито пък той да се отказваме. И щом има нужда от мляко - по-добре кърма отколкото адаптирано (при възможност естествено)

За срещичката - дано не се провали ....

# 69
  • София
Здравейте, момичета!

danida82 - честита Ви годишнина. Желая Ви дълъг и щастлив семеен живот!

Мдааа, продължава да е пусто в темата.

АЗ вчера водих Рая на консултация и да й сложат ваксината за 1г и 6 м. Тежи 11,100 кг и е висока 80 см. И най - после й взех здравно-осигурителната книжка /онази синята/ - все не й беше готова. Лекарката й беше казала, че изчаквали да се съберат новите пациенти за цяла година и чак тогава носели документите в здравната каса. Е, вижте кога стана нашата.

радос - ама защо не си казала по - рано, че да ви гледаме. Може и да съм ви гледала, ама кой да знае. И аз имах желание за участие, но си останах само с изтеглянето на въпросника от сайта им и до там.

elix - страхотно е, че ще видите пирамидите. Да си изкарате страхотно и после ще гледаме снимки.

Лек ден от нас.

# 70
Здравейте, момичета!
Напоследък повече ви чета, отколкото пиша...  В неделя си взехме дечурлигата от Видин и сега е пълен хаос у нас  Mr. Green  Полека лека ги приготвям за детска, че ще ги пускам чак на 24-ти, заради физиотерапия на Сузи на палеца. Има щракащ палец на дясната ръчичка и й правят нагревки с ултразвук. Като свършим процедурите ги пращам и двете. Успях да преместя и Сузи в детската на Рони, така ще бъдат на едно място и ще ни е по-удобно за водене и взимане /не знам всъщност дали вече не ви писах за това  newsm78 , ще ме извините ако се повтарям/.
Еликс, толкова се радвам за екскурзията, все едно, че аз ще ходя  Mr. Green  Чудесна награда! Надявам се да й се насладите максимално, че и заради нас  Blush  Моят съпруг мечтае да види пирамидите и кой знае... може пък и да отидем някой ден  Crazy
Ботци, моята малка дама също е много чевръста с клавишите на компа  Mr. Green  Направо като професионалист  Joy  Даже веднъж случайно цъкна нещо с мишката и открих опция, за която не знаех  Blush  , докато оправя нещата  Laughing
Как сте със зъбките? На Рони почти пробиха и двойката долни кучешки, днес вдигна и малко Т, кисела е и ме захапа 3 пъти  Shocked Постояно ръфа нещо - солети, бисквити, сладки, вафли... , направо не спира да яде това дете. Че и после си изяжда порцията основно ядене  #Crazy  Яде повече от кака си  Joy

Напоследък ми е доста криво и затова не пиша много много... Моя много близка приятелка загуби бебчето си, беше бременна в 10-та седмица... Много ми е мъчно и ми се иска да взема болката й и да не й тежи толкова...  Cry  Виждаме се всеки ден и за миг не я оставям. Тя е родена да бъде майка и аз искрено се моля това да се случи в най-скоро време. 

Краси, сетих се и за Мони, че плачкал... Те как мислят наистина детето да свикне за по 1 час дневно  newsm78 Айде до обяд примерно, да, но иначе не си го представям  Rolling Eyes  Пиши днес как сте? Целувчици на сладурчетата!!!

# 71
Здравейте банда,ехо къде се губите
 newsm09извинете ме за разпокъсаните постинги, но с Боби едва успявам една дума да напиша сега спи  и използвам да ви прочета и понапиша нещо,
ribkata, много ме развълнува не мога да си представя мъката ,която изпитва твоята приятелка, стискам палци скоро да се сдобие и държи до сърцето си едно сладко бебче,о неприятна история с пръсчето на Сузи дано всичко се оправи Praynig Hug,
ние със зъбите почти приключва ме липсват ни горе само кучешките ,а от долу 4 кътника,но разликата е ,че  ядем като пиленце  ooooh!,и много сме палави катери се ,бяга и все с рани по коленете Laughing, много обича да рита топка football
радос ще има глоба  Stuck Out Tongue Winking Eye,че не си ни казала Mr. Green
краси, как е Мони свиква ли с яслата горкичкия Hug
за срещата давайте по смело да решим ,аз все още не съм се отказала smile3521
целувки на всички

# 72
С огромно удоволствие ви казвам здрасти Simple Smile не ме бийте много,че чак сега се появявам...да си призная, много ми липсвате..липсва ми и онази мила междумайчинска атмосфера(ама, че израз ooooh!) прочетох малко от писанията...надявам се всички да сте добре..гледам, че има пак пътешественици...Ели,ами вие обиколихте света за едно лято!Браво на вас Simple Smile Много ти завиждам(благодорно Outta Joint) Simple Smile Ние сме добре вкъщи...Лората ходи на ясла с пълна сила..е,разболява се понякога и си стои вкъщи,ама като цяло няма хлабаво Simple Smile Просто няма начин,колкото и да не ми се иска...иначе говори страшно МНОГО...ама като казвам много,имам предвид,че може да се проведе смислен диалог с нея и да се разберем кой какво иска...не, че си хваля моето гардже,ама наистина ми се струва много приказлива и схватлива  Embarassed почти за всеки предмет или действие тя си има дума и си я казва,само трябва да можеш да я разбираш(ама тя говори ясно де).. и така..на разходки сме вечер с нея и с тати...ходихме на няколко места за по 2-3 дни през лятото..изкарахме си хубаво,но още искам...мислим си за едно пътуване до Хасково,ама ще видим дали ще стане...та..това е от нас накратко...за срещата не знам...не съм питала татито още,ама и с тия наши работи...може и да не почиваме точно тогава...за 22 септември ли е последно и къде?че не виждам в тази тема...хайде,ще гледам да се включвам малко по-често в темичката,че съм забравила колко е приятно да 'общуваш' с други интернетски мами и бебета Wink хайде, много много целувки на всички  Hug Heart Eyes

# 73
Здравейте! Здравейте! Здравейте!

Извинявам се че скоро не съм писала, но поне успявам да изчитам и да се порадвам на снимките.

Как сте?

Данида, честита Ви годишнина. Много щастлив и изпълнен с любов и разбирателство семеен живот.

Ели, честито за хубавата награда. Пожелавам да си прекарате чудесно.

Ваня, честито за новата работа. Успех в новото начинание. Задължително ще гледаме на 15. Много се радвам, че вече свикнахте с яслата. Всичко май е въпрос на време. Сега ти ще ни помагаш със съвети. Колко време мина докато спря да плаче и свикна?

При нас нещата са доста натоварени и е много трудно да остане време за писане.
Ние също сме ученици от два дена. Честно да кажа, не очаквах толкова много да плаче. Мислех, че като ходя на работа е свикнала и няма да ме търси. Но не е така. Реве си детенце, докато ида да я взема. Днес изобщо не е искала да закуси  при другите деца . Опъвала се като магаренце. Нито яла, нито пила, а от зор два пъти направила белята в гащите. Много ми е притеснено. Просто се надявам скоро да се отпусне и да свикне.

Краси, при нас изобщо не е така. Казват ти "Ела те в 11". Аз дори се притесних, че ще стоят там още от втория  ден по 2часа. Днес ни казаха, че в петък ще ги оставим до 12, за да пробват да ги нахранят.
Другото което ме притеснява че вече 10дена сме на лекарства, все червено гърло. Дано утре като идем на преглед да е по-добре.

Е, стига съм се оплаквала, не стига че цял месец не съм писала.

Ние също успяхме да отидем за една седмица на море. Изкарахме страхотно, там Вили много слушаше. Бяхме здрава група от 16човека, а това явно доста добре я разположи, все сред познати и нямахме никакви проблеми. Ето малко снимчици.
http://images19.snimka.bg/003825694.jpg
http://images19.snimka.bg/003825714.jpg
http://images19.snimka.bg/003826054.jpg
http://images19.snimka.bg/003825703.jpg
http://images19.snimka.bg/003826651.jpg
http://images19.snimka.bg/003826637.jpg
http://images19.snimka.bg/003826055.jpg
http://images19.snimka.bg/003826056.jpg
http://images19.snimka.bg/003826051.jpg

Стига толкова, че стана доста дългичко.
До скоро Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 16:52 от tinka81

# 74
Привет, мамета!!!
На мен ми е луднала главата - но няма да се оплаквам, за да не ви натоварвам.
Пепи ще е първолак - никак не го влече детето  Embarassed. Ние още не сме се преместили - ремонтът се бави нещо... Ходих да подавам молба за ясла в новия квартал и там ми се изсмяха - нямало изобщо места и да ида да се оплача на Бойко Борисов.
Днес ходихме да имунизират Пепи - две инжекции и гък не каза, а преди това се вайкаше колко щяло да го боли, но той си е герой  Flutter
Мартинчо е станал много див - катери се навсякъде - от стола на масата и стои прав отгоре, слиза си от креватчето сам, катери се на батко си по стълбата (леглото му е на 2 етажа), но не може да слиза сам и реализира едно падане вече.
Иначе, се храни като за световно - вечно е гладен. Не иска да говори и само сочи. На гърне сутрин си вършим работата, но после... не .
Ели, страхотно да си изкарате! И аз никога не съм печелила нищо, но който играе пИчели, който не играе не пИчели  Joy
Ваня, ще си ми колежка - успех и развитие в кариерата!
Данида, честита годишнина (ние на 7-ми празнувахме 10-годишнина)!
Тинка, яка група сте били - сигурно е било много весело, а и децата са се занимавали.
Целувки на всички и имаше едно предложение за среща в парка (ако е за Южния парк) - аз съм за!

Общи условия

Активация на акаунт