Аз не съм влизала от няколко дни и останах приятно изненадана от многото включили се в темата!
Благодаря ви, че питате за Мони, днес беше от 9 до 2 часа, бяха ми казали да отида да си го взема в 12,30, но когато отидох той вече спеше, та го изчаках да се събуди и тогава си го взех. Утре пак ще го водя в девет да видим. Иначе уж не беше плакал, а като си го взех хълцаше горкото. Дано да свикне, че направо сърцето ми се къса, ако знам, че през цялото време плаче ще го спра.
Днес и каката беше за пръв път на детската, не я бях пускала от средата на юни, при нея промяната е в положителна насока, вечерта като я извиках да се прибира, веднага си дойде, което по принцип не се случва. Дано вече да попораснала та да не ме ядосва толкова, само с яденето и с обличането ми е проблем, но дано го решим.
За сега от мен толкова, че съм ангаже.

Установявам,че нашите бебоци са вече пораснали деца.Да са ни живи и здрави. 
Дано се видите с някоя друга мама, която е по - наблизо.
Ей, че е живнало тук!
Давайте така и занапред!
има желание ,но пък няма места...евентуално за детска ще се класираме.
Как се чувстваш,какво ново при теб?
?
- Ако купя букет - под 15 лв. ще ми е трудно да го докарам, а язък за цветята, които госпожата ще насъбере и ще ги посмачка хубаво. То верно, че ден година храни (водещо в професията на цветарите), ама Айде нЕма нужда