На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе II

• 12 171
  • 306
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Аз не съм влизала от няколко дни и останах приятно изненадана от многото включили се в темата!  Hug
Благодаря ви, че питате за Мони, днес беше от 9 до 2 часа, бяха ми казали да отида да си го взема в 12,30, но когато отидох той вече спеше, та го изчаках да се събуди и тогава си го взех. Утре пак ще го водя в девет да видим. Иначе уж не беше плакал, а като си го взех хълцаше горкото. Дано да свикне, че направо сърцето ми се къса, ако знам, че през цялото време плаче ще го спра.
Днес и каката беше за пръв път на детската, не я бях пускала от средата на юни, при нея промяната е в положителна насока, вечерта като я извиках да се прибира, веднага си дойде, което по принцип не се случва. Дано вече да попораснала та да не ме ядосва толкова, само с яденето и с обличането ми е проблем, но дано го решим.
За сега от мен толкова, че съм ангаже.  Wink

# 76
Здравейте на всички и от мен! Heart Eyes
Ето,това вече е нещо...доста мами са писали днес Hug
Първо да честитя годишнината на Данида,много любов и разбирателство  bouquet
Еликс,на теб приятно прекарване в Египет и умнатааа с камилките Wink

Мами,искрено съчуствам на тези,които имат "яслени ученичета",представям си,какво вие в сърцата,като знаете как плачат малките рожбички.Аз не съм преживявала такива моменти,защото нашата кака ходи точно 1ден на градина и дотам беше.След това си я гледахме и тръгна на предучилищна на 4г.Та така 3години беше в забавачката.А за Лъчето,незнам кога ще ми се наложи да го давам на ясли,дано изобщо не ми се налага.

Ние този петък сме на медицински изследвания в София за зелената карта и докато чакаме да си вземем резултатите ще имаме няколко часа свободни,така,че ако има някоя свободна мама по това време,ще се радвам да се видим.А,изследванията са в клиника"Грийнберг"(незнам точно къде се намира).Ако някоя мама се окаже,че живее наблизо,ще ми бъде приятно да се запознаем.Ние ще бъдем в пълен състав,мама ,тати и 2дечица. Joy

Приятна вечер и по-малко рев на "ученичетата"в утрешния ден Heart Eyes

# 77
Здравейте и от нас!
И аз да се включа малко по задълбочено. Simple Smile
Едно искрено благодаря за всички пожелания. Heart Eyes
Да се похваля,утре Преси си идва(нали ви писах,че го пратих при майка ми малко да го погледа).Нямам търпение да го видя.През тези дни ходих да подам молба за ясла,казаха ми че към края на март,началото на април ще го вземат.Та чак тогава ще може да си остане в къщи,а през останалото време ще се лутаме ту тук,ту в Стражица.Аз иначе започвам даскало на 17.09.Ще изтърва откриването на 15.09 понеже имам изпит.Стискайте палци да го взема. Simple Smile
Еликс желая ти приятно изкарване в Египет.После да покажеш снимки. Wink
vaniahs задължително ще ви гледаме.
Всички снимки са супер. PeaceУстановявам,че нашите бебоци са вече пораснали деца.Да са ни живи и здрави. Praynig
Еми това е за сега.желая ви лека и спокойна вечер. Heart Eyes

# 78
  • София
Добър вечер!

mama nina - клиниката се намира в Младост 3, 25-та п-ка. А ние живеем на противоположният край на София. Би било хубаво да се срещнем, но е много далече от нас.  Cry Дано се видите с някоя друга мама, която е по - наблизо.

tinka81 - чудесни снимки. Изкарали сте една прекрасна почивка. А Вили е голяма сладурана.  newsm03

danida82 - успех на изпита.

ribkata - много тъжно ми стана, като прочетох за приятелката ти. Спомням си, колко се вълнуваше за нейната бременност, и колко се радваше, че ще ставаш леля. Искрено се надявам  да превъзмогнат болката и скоро и тя да усети щастието на майчинството.

# 79
Аз живея в Младост 4,което е много близо до 25 поликлиника.Така че ако съм в квартала може да се видим. Simple Smile

# 80
  • София, България
Мама Нина, аз сигурно нещо не съм разбрала - каква зелена карта, да не пътувате за щатите?

# 81
Здравейте и от нас!

Аз скоро не съм писала, ама редовно си ви чета. Нагледах се на прекрасни снимки със сладки дечица. Приятно изкарване на всички, които ще пътуват!

Рибката, много подтискаща случка - а ти толкова се радваше за твоята приятелка и така чакаше това детенце като свое... Дано успеят скоро да се съвземат от шока  Praynig!

Нас нещо ни мотаят за яслата. Бяха го записали от септември, но после ми казаха, че нямало да стане. Все пак да проверя след 15-ти, ако случайно има място. Иначе приказва много - прави цели изречения, редовно ми пее "Мила моя мамо" с текст "Моя мама, моя". С пикането имаме напредък - прав като големите мъже.

Бяхме на сватба, на която младоженците бяха облечени в народни носии - беше много весело и приятно.

Ами за друго в момента не се сещам. Приятен и слънчев ден ви желая!

# 82
  • БГ
Добро утро, мамета, черпя ви кафенце!!!   food010   Ей, че е живнало тук!  newsm44  Давайте така и занапред!

anitza, и при нас "Мила моя, мамо" е на дневен ред, но в различен вид "мина мона, мамооо"! Пеем и се смеем!

krasykm06, браво на Мони, явно му е трябвало повече време за да свикне с децата, лелките, обстановката.

ScreamingMamaa, кога ще идвате към Хасково? Ако имате време, можем да се видим за по кафенце. Засега форумската ни срещичка се отлага за октомври.

tinka81, чудесни снимки! Сигурно ви е било много весело с тази компания и ние догодина се каним да ходим 5 семейства, но да сме живи и здрави, да дойде следващото лято ...

ribkata, много жалко за загубата на приятелката ти. Хубаво е, че до себе си има човек като теб, който да й е опора, да я подкрепя и успокоява, дано в най-скоро време се похвалиш с добри новини.

elix, желая ви да изживеете най-вълнуващото преживяване! А, за Кали, ами тя е едно щастливо дете, родено с много късмет, дано и като порасне да има възможност и да пътува където пожелае!

За яслата, и аз вече незнам какво да правя?! Днес по БТВ чух, че от 24-ти, освен учителите от училищата и тези от детските градини ще стачкуват и ми намирисва, че началото за нас ще е от 1-ви октомври.
Зъбки имаме много - 18 на брой, само още два кътника горе и приключваме, засега!
С памперса сме до никъде, носим си го "за всеки случай"! Миналата събота отскочихме до Димитровградския пазар и от бързане съм забравила да му сложа памперс, а беше доста хладничко. По едно време, след 2-часово мотане, както си го нося, ми се стори, че дупето му е много мекичко и в този същия момент ми проблясва, че май не съм сложила памперс, добре, че не се беше изпуснал, щяхме да обличаме купените неизпрани дрешки!

Чао от нас! Желая ви само положителни емоции през този слънчев ден!!!

# 83
Здравейте, мили мами!
Ние сме си в София от вторник и се връщам да чета назад.
Целувки на всички, на малките ученичета пожелавам много бързо да свикнат и да ходят с желание на "училище"  Laughing!

# 84
  • София
Здравейте момичета!

Толкова сте мили,благодаря ви за пожеланията  Hug Дано наистина да бъде незабравимо!

Незнам Кали ако беше тръгнала на ясла ,дали много щеше да страда  Rolling Eyes Всеки път щом отидем за храната и ме дърпа да влезе при децата и да си играе ,а днес дори се вмъкна в самата градина  ooooh! има желание ,но пък няма места...евентуално за детска ще се класираме.

Дени,а към Софията няма ли да идвате? Wink

Радос,наистина трябваше да ни кажеш за повторението на предаването и да ви видим,вие сте смели хора щом участвате в такива предавания -нас ни е срам  Blush

Как си Олимпия-добре дошла на родна земя  Grinning Как се чувстваш,какво ново при теб?

Скъпата,треската покрай първолака е сериозна,утре да пишеш как е минало  Wink

Дикси защо си махна ретро аватара  Flutter?

Май с тази тема ще влезем в октомври месец  Mr. Green хайде по-бързо да я изпишем -темпо,темпо   typeuu

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 15:56 от elix

# 85
Здравейте,мамета!
Радос,да спечелих зелена карта и ако всичко е наред,скоро ще заминаваме.

Преди около час се прибрахме от София.Всичко с изследванията мина ок.Направиха ни ваксини.На Никито 2,на нас с татито по една,и на Лъчето една-тази противоминингитната.Всичко с медицинските ни е наред,сега чакаме интервюто.

Олимпиа,добре си дошла,как върви бременността?Дай снимки да те видим Peace

# 86
Стефанийка, яслите не са подчинени на Министерството на образование а на това на здравеопазването. Там работят медицински сестри. Така, че може да имате успех с яслата.  Hug

# 87
спечелих зелена карта и ако всичко е наред,скоро ще заминаваме.

Ей на това му викам аз смелост   bouquet Аз не бих могла.

Еликс, днес разглеждах един сайт със снимки и ми дойде отвътре да ги сложа друг  Laughing

Добре дошла на Олимпия  Hug

ха, аз последна съм писала, затова ще си допълня постинга  Laughing

Спомням си, че някой от нашата тема беше блокирал без да иска друг някой да не може да му вижда снимките в Multiply. Молбата ми е който се разпознае  Grinning да ми каже как го отблокира? Аз това съм направила с една приятелка и от два часа се мъча отново да й разреша достъп и не мога да се справя. Ядосах се, и се отказвам. Разчитам на вашата помощ  Hug

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 22:50 от дикси

# 88
Здравейте!Аз не съм писала от цяла вечност,но ви чета редовно.
Еликс,честито!Пожелавам ви да си искарате незабравимо и Кали много да ви слушка.
Олимпия,добре дошла!как е тайфата?
Мама Нина,честито и на теб!Стискам ви палци на интервюто.
И Чечо пее мила моя мамо,както и зайченцето бяло.Той също почна да ходи на яслата по цял ден без проблем,но за съжаление тази седмица беше болен и пропусна.но от понеделник пак ще е на линия живот и здраве.Последните два долни кучешки вече поти са му изрили и е някакъв ад нощем.Само плаче и изобщо не спим и като е в комбинация с яслата си представете какво е.Бълнува какво го е впечатлило и общо взето само за бой приказва.Вече приказва всичко и повтаря и имитира всичко.Най новото от тази седмица е да ми обува чехлите и с тях да ходи.Има претенции в обличане,обуване и ядене.Абе пораснаха ни вече децата.И са страшно интересни.Направо да ги изхрускаш.Е засега толкова от нас.Лека нощ.

# 89
Привет, Олимпиа!
Само мойто дете ли неще да говори  Confused
А за песнички - сигурно догодина ще започна да си мечтая.
Утре ще сме първолаци и по този повод реших от днес да купя цветя - ееееее тези хора се забравиха - розите са по 4 лв., а хризантемите по 2.50 лв. за бройка. Аз ли не съм в час, но ми се струва, че е множко  newsm78 - Ако купя букет - под 15 лв. ще ми е трудно да го докарам, а язък за цветята, които госпожата ще насъбере и ще ги посмачка хубаво. То верно, че ден година храни (водещо в професията на цветарите), ама Айде нЕма нужда  Naughty
Мартинчо е станал много своенравен от около седмица - ляга по земята, ама се хвърля направо  Shocked, а вечер реве по 30 мин. без прекъсване....като го извадя от леглото и млъква. Та ме побърква. Аааа и се катери по столовете и се изправя на тях. А днес докато бяхме навън и тичаше нагоре-надолу, го виждам как се замота зад един стълб-лампа и се затичах да го видя - най-прилежно бъркаше по кабелите (нямаше капаче) .....

Общи условия

Активация на акаунт