На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе II

• 12 176
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро с чаша кафе на бюрото  kaffeetrmker_2 
Рекох да надникна в темичката преди да излезем за процедурите на Сузи. Нещо хич не се изправя палчето и май ще се наложи да се намеси скалпела   baduu 
Скъпата, Вероника почти не говори, казва само Мама /мами, мамине, мамооо/, тати, какоо и кака, баба, дядо, нани нани, ам ам, не не и да. Всичко разбира, но само показва и пищи, не говори, има време и това ще стане. Иначе за песнички си тананика, нещо като МаааАмооо  таааАаааатииии   или бааАбии и деееЕеедиии /ама че смешно го пиша/
И така... Пожелавам на Добър час на всички ученици днес!!!   bouquet

# 91
  • БГ
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА,

КОИТО ДНЕС ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЩЕ ПРЕКРАЧАТ УЧИЛИЩНИЯ ПРАГ,

УСПЕХ И МНОГО ШЕСТИЦИ И НА ВСИЧКИ ПО-ГОЛЕМИ УЧЕНИЦИ И УЧЕНИЧКИ!!!

smile3529   smile3523   

# 92
Честит първи учебен ден на всички ученици! Пожелавам им само положителни емоции! И най-добрите госпожи!

# 93
  • София, България
Скъпата не е само твойто, нашия репертоар е ТОЧНО като на рибката, само дето казва и "там иеее" и "нама гоооо" . така отговаря на всеки въпрос?? има време, няма страшно ...

абе да ви попитам, снощи ми се случи нещо, което отдавна не беше ставало, приспах Деянчо, заспа малко неспокоен и след час започна да реве. Отивам, а той повърнал огромно количество, овъргалял се хубаво в него и чак после явно се е изправи. Абе цялото легло беше мокро, на земята, той целия и огромна локва от повръщано имаше! Ужас. И се чудя от какво - вчера следобяд е ял пасирани сурови кайсии, а пък аз около час преди да го кърмя изпуших една цигара  Embarassed  не съм го правила откакто забременях!!! просто не мога да си обясня от какво е  newsm78

сега вече е добре, де ...

# 94
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН! На добър час мили дечица!

дикси, признавам си без бой - аз бях за мултиплая. Така, значи влизаш в My network горе високо. След това в десния долен ъгъл ти се появява съобщение You have === blocked users. Кликваш там и те изпраща в една табличка, в последната колонка на която е unblock. Като натиснеш там ще ти ги отблокира. Дано си ме разбрала. Ако не - питай пак, ще обяснявам.

радос, много неприятна история... А температура има ли детенце? Да не би да е някакъв от тези гадните вируси? Наблюдавай го и за разстройство.

# 95
Ооо, Аница, жива да си   Laughing Отблокирах я  Peace

Честито на всички малки ученици и техните родители!

радос, дано е било само инцидентно  Praynig

# 96
  • София
Честит първи учебен ден на всички малки и големи ученици!

Радос и аз мисля като Аница,че се касае за вирус .Ако е от ентеровирусите ще мине бързичко за ок.2-3 дни. Разтройство може и по-късно да се появи .Ако пък е било еднократно е възможно нещо да се е задавил човека.

Скъпата,така е -8ми март и 15ти септември са най-силните дни за цветарите,но какво да се прави -традицията задължава първолака да носи китка  Laughing

# 97
Честит първи учевен ден на всички мамини ученици! Успешна учебна година, здраве и късмет!
Ние сме на ясла чак в края на септември, защото ремонтират сградата. Ще оставя Ния за по 4 часа, без спане, защото все още имаме проблеми с обедното и нощното спане. Понякога сънува страшни /или не знам какви/ сънища и започва да се мята и да плаче. НЕ се успокоява докато не я събудя.
Иначе е здрава, много хубаво си играе с две-три дечица с които се срещаме в Морската всяка сутрин. Много е приятно. Опитва се да пее, но се получава бърборене Laughing Умее да се катери по катерушките, виси от лост за хващане при качване на стълби, бяга вече доста бързо и даже понякога ми се изплъзва. Бърбори невероятно, с думи като големите но с бебешки изговор. Много е весело като почне да подрежда играчките и да ги храни или да им разлиства книжките си. Любимата й играчка е Йори /от Мечо Пух/ магаренцето. Показва колко са му дълги ушите и се опитва да мучи като него. Laughing Изобщо сме картинка.
Не си дава количката на никого, нито Патун /дървано пате играчка за бутане/ - скръндза се очертава /майтап, то нали по това време им се развива и чувството за собственост/. Беше се научила от едни деца да бута и да замахва, но се отучи - за сега.
Такива работи при нас!
Успешен ден, момичета и да сте здрави!

# 98
  • София, България
http://www.neterra.net/download/btv_gorchivo_14-06-2007.wmv

момичета този адрес ми пратиха за да си сваля предаването, в което участвахме на компютъра, но нямам представа дали е още активен  newsm78

най-накрая (при буквите) дават и Деян

# 99
Привет  момичета  и  от  мен,отдавна  не  съм  писала!Честит   15  септември  на  учениците и  нека  има  много  шестици!Михаела  доста  бърбори,но  не  и  се  разбира.Носи  ми  все  книжки  да  чета,любимата приказка е"Косе  Босе".Постоянно  бяга,качва  се  по  катерушките  и  пързалките.Тя  също  не  си  дава  играчките,а  взема  от  другите деца.Момичета,ходих  в  нашата  ясла  да  подам  молба,но  директорката  ми  каза,че  трябва  да  я  подам  януари.Тази  година  вземат  молби  на  деца  родени  през  2005г,а  тук   в   Банкя има  една  ясла.При  вас  как  е?Опасявам  се  да  не  ми  я  вземат  в  яслата.Лек  и  приятен  ден  на  всички! newsm68

# 100
Честит празник на всички работещи в сферата на образованието!
 Атракция специални поздрави на днешния ден!
Честит празник на всички ученици, студенти и мами на ученици!
Успешен старт на първолачетата!

Най- после сядам да пиша! Имам доста за разказване и показване. Почивката свърши. Вкъщи голямо чистене падна. Подготовката на ученичката приключи.
  Бяхме на море в Албена. Оказа се, че комплекса, за който бяхме направили резервация е затворен заради проблеми с водата. Разбрахме го когато стигнахме на място след изтощително пътуване! #Crazy Пропуснали да ни предупредят! #Cussing out Само ние не сме уведомени и пренасочени #2gunfire То не бяха, разправии, не беше чудо! Настаняват ни в друг хотел, взеха ни фактурата, сложиха ни гривните и тръгваме с багажите към "стаята". Побеснях!!! #Cussing out Тясно бунгало с изтърбушени легла... Резервацията е за 3* лукс All Inclusive. Сто пъти обясних, че сме с голямо дете и бебе, за което ни е необходимо място за кошарата и т. н. Такъв бесен скандал вдигнах по телефона на една девойка от тур оператора, че взе да заеква. Накрая ни настаниха където си трябва, безброй извинения, водиха ни да си харесаме стая... Още същата вечер си обещахме да забравим и да се насладим на почивката. Прекарахме страхотно. Следващото лято пак сме там. Ако ви се гледат снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=171486  
От морето отидохме за две седмици в Смолян, на гости при бабите. Там отново имах кофти преживяване Sad Моята снаха е малко "джаста-праста" и хич не обича да се съобразява с другите, та ни остави да и гледаме детето и "да се разтъжим", докато тя е на новата си работа, ама не спомена, че малката е болна. Вечерта вдигна Т и като и погледнах гърлото, цялото в афти.  #Crazy На третия ден и Калоян ми вдигна 39,2 и я поддържа два дни. Изписаха му някаква хомеопатия, но не помогна и минахме на антибиотик. Много ми беше криво! Знаех, че при смяна на климат, обстановка, пък и след море, детето ще е доста изтощено и податливо на болести и го гледах като писано яйце! Давах му витамини, пресни плодове и зеленчуци, АМ... Много тежко му понесе на бебо! Не ядеше почти нищо, не искаше да поглежда никой освен мен, непрекъснато плачеше и искаше да се гушка. На нашите не им хареса това поведение на детето и ме обвиниха, че бил много своенравен, инат и, че съм го оставяла да си прави каквото си иска, а той ми се качвал на главата. Rolling Eyes Така и не можах да ги убедя, че Калоян всъщност е много различен, но сега се чувства зле. Като му попремина започна да се храни по малко и спеше по 7 часа на ден. Будуваше само около храненията. Отслабна доста и се чудя, като го заведа на консултация каква ще е реакцията на педито. Имаме и ваксина за правене, но ще изчакам още няколко дни. Все пак съм доволна, че сменихме обстановка и климат, пък и с близки се видяхме. Да не забравя да се похваля за срещичката с мама Нина и Тинка в Асеновград. Импровизирано и за малко, но все пак беше приятно да си побъбрим. Ето малко снимки от гостуването в Смолян и рождения ден на нашата кака.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173277
http://images19.snimka.bg/003995802.jpg  на 15 септември
http://images19.snimka.bg/003995805.jpg

Съжалявам, че срещата май пропада!
Да ме извинят всички, които съм пропуснала да поздравя за хубави поводи! Embarassed Ще се включвам по-често.
  Калоян още не говори, а за песни само мечтая. Не знам доколко е нормално  Thinking Репертоара е беден, но всичко разбира. Казва "маме"; "тати"; "кака"; "гъди-гъди"; "нани"; "ама-ама"; "ба"/вода/;"ей там"; "да"; "не"; "бебе" newsm78 Май е това. Направо завиждам на мамите с бърборещи дечица!
  Зъбки имаме 16. Вече хапваме и по-сухи и твърди неща. Почти е на обща храна, но все пак готвя по-безсолно, без запръжки и пикантни подправки. Не иска да се храни сам, а да храни мама.
  Това е за сега. Отивам да си налея едно кафе и сядам пред телевизора да чакам Море от любов. Ще го гледаме заедно с дребчо, че се събужда.
  Приятна вечер на всички!

# 101
Гледайте Море от любов!

# 102
  • София
Браво Ваня,много ми хареса предаването, вие наистина сте олицетворение на думите -любов и хармония.Бъдете все така влюбени   Heart Eyes!

Радос,не ми се отваря страницата на нетера  Sad

Мама Ели,много хубаво сте си изкарали ,въпреки непредвидените обстоятелства.Снимките са супер,а ученичката ти е голяма красавица  Flutter

# 103
  • БГ
Ваня,   newsm74     бяхте страхотни!!! Много любов и късмет и занапред!!!

# 104
Здравейте пак!
Първо да благодаря на всички за топлото посрещане, после да поздравя Ваня за куража и късмета и учениците, особено първолачетата!!!
Разглеждах снимки, всичките ни бебчета и дечица са много сладки!
Мамо Ели, снимката с пеперудката е уникална!
Ние сме добре, Коко сега спря да говори на български и отговаря само на гръцки. Единствените бг думи са "да", "бода"(вода) и "няко"(мляко). Много ме радва,по цял ден го мачкам, гушкам и целувам  Heart Eyes Когато го питам:"Знаеш ли колко много те обича мама?", той ми отговаря с усмивка, кимайки с главица "Даааа"  Laughing
Коремът ми расте, въпреки че съм само в третия месец. Малкият много ревнува, особено като му кажа, че има бебче в коремчето - почва да го бие, рита и се опитва да го хапе...Затова сега много го целувам и галя, не знам като се роди бебенце дали ще мога да го гуша толкова...Много го обичам и ми се струва, че той ще ми е фаворитът от трите ми (живот и здраве) деца.
Разказвам му и чета приказки за следобедното спане  - пада голям смях и невероятни физиономии  Laughing
Останаха ли мами - кърмачки? Аз кърмя само за вечерното хранене (това от 2седмици), иначе 5-6 пъти на денонощие си искаше юначето  Crazy
Мами на първолачета, разочаровани ли са дечицата от стачката?Гледам по новините, че не са им дали учебници...

Общи условия

Активация на акаунт