Лятна жега е голяма, но за АВГУСТовски ден рожден - прегради няма!

• 9 941
  • 269
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честит рожден ден на днешната дружинка - Николах2, Елина и Сияна! И специално на Никола на Гери! Да растат здрави, умни и с много късмет!

# 91
  • В ЛЮтеницата
ЧРД на вече  Embarassed  порасналата Димана!!!
Да е здрава, усмихната и доволна, все така бърза и устремена да изследва териториите, а мама да бъде винаги щастлива до нея, за да държи ръчкичката и да я води в живота!!! (Елионка, а защо ти нямам тел.?)

ЧРД на малчуганите родени днес!
Да са здрави, весели и щастливи деца на здрави, весели и щастливи мама и татко!

Сега да разкажа за рождения ден на най-щастливата рожденичка - Найа! Много е пораснала и е станала още по-сладка, а се очертава да е купонджийка като майка си. Беше много щастлива на партито - заряза всичките си гледачи и се отдаде на купона самостоятелно, като постоянно раздаваше щастливи усмивки. Димана правеше скоростни отсечки, пълзейки и търсейки мама  Wink, а за Лора няма да разказвам - нейната мама й държа ръката даже в басейна с топките  Twisted Evil. Клуба е хубав и голям и очаквам голям купон на 16-ти!!

# 92
ЧРД на момиченцата с двете ми най-любими имена Сияна и Елина,
ЧРД и на двете момченца Ники!!!

Пепърчо, много телеграфно, бе душко!
Кажи нещо по-светско, например какъв алкохол ви черпиха, туйто и унуйто  Joy

# 93
  • София
Честит рожден ден на Никитата, Елина и Сияна!

Мацки, искам да ви питам, когато двама се женят какво се казва, когато отпиват от чашите в ритуалната зала. Спешно ми е  Praynig

# 94
  • София
Велмар, Дари колко е пораснала! Страхотни букли, кукличка! Пу-пу! Heart Eyes
Мацки, искам да ви питам, когато двама се женят какво се казва, когато отпиват от чашите в ритуалната зала. Спешно ми е  Praynig
Кой какво им казва - онези от ритуалната ли?
Нямам спомен, но сигурно е "Горчиво".  Rolling Eyes Или "Наздраве"  Embarassed

# 95
  • София
да, от ритуалната, и аз се чудя Горчиво или Наздраве, или и двете, или пък някакви думи от рода на Нека животът ви бъде....

# 96
  • София
да, от ритуалната, и аз се чудя Горчиво или Наздраве, или и двете, или пък някакви думи от рода на Нека животът ви бъде....
то май всяка ритуална зала си има "програма"
ние казвахме някакво стихче, което на друго място не съм го виждала, но специално за отпиването от чашите не мога да се сетя
дисковете не са ми тук да видя
хайде, нали има по-пресни от мен - помагайте  Wink

# 97
  • София
ВСТ80, а дали ще има ветеринар, способен да приспи здраво куче? Може би няма да се навие никой. Дано вашите си променят решението!  Praynig

# 98
  • София
Казва се:

"В живота ви ще има много наздравици, но нека тази първата да е ....Наздраве!"  Hug

Ние ще водим Калоян на консултация и ще му бият ваксината за заушка и шарка. После ще се отчитам.

# 99
  • София
Нана, благодаря ти!   bouquet

# 100
  newsm59 newsm38 newsm59 Честити Рожденни Дни на днешните патенца!

Влизам да се хваля ей сега открих, че си имаме кътници.............трала-ла-ла-ли нека да вали....тамън два са даже  newsm44

# 101
      newsm59  на днешните сладурчета!

Вал, честити ви кътници, хубаво е, че дори не си разбрала като са избили  Grinning. И аз да се похваля, че на Саши му се е показал отгоре единият от външната страна, но той е много нервен. От предишните му зъби нищо не усетих, но явно тези ще го измъчат  Sad
Елена  и аз мисля, че се казва Наздраве, а стихче, евентуално, се казва при слагането на пръстените.
Vst_80, дано вашите не приспят кученцето ти  Praynig. И аз цял живот съм живяла с домашни любимци. При нашите има и куче и коте. Кучето ни вече е на 14 год., но все още е доста жизнена. Знам какво ще ти е...
Дани, вие в събота кога празнувахте РД, защото ние на обед с мъжа ми заведохме децата в клуба, но ни казаха, че ще има РД. Да не сте били вие?
Айде до после.

# 102
  • София
Елен   bouquet Hug

Сега да се отчета:

Калоян е вече 11 800 гр и 80 см! Наддал е 500 грама и е пораснал 1 см! Laughing Много съм доволна, защото беше и една седмица много болен и не яде, но въпреки това е наддал 500 грама. newsm44

# 103
Здравейте, сладурки!  Hug
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ КОИТО НЕ УСПЯХ ДА ПОЗДРАВ!  Heart Eyes   bouquet  Heart Eyes
Признавам си без бой - не мога да прочета старата тема.  Embarassed
БЛАГОДАРЯ ВИ много за пожеланията, смс-те и обажданията!  Heart Eyes
Снимки - утре!  Mr. Green
Хайде тръгвам си, че е много гадно на работа след хубава отпуска.  Sick

# 104
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОДЕНИТЕ ДНЕС ДЕЧИЦА
Ели много е сладък Насето пу-пу  smile3534,правилно се е ориентирала Али  Heart Eyes
Валка честито ви кътници,браво че са излезли без да се мъчите и двете  smile3501,а ти отиде ли на зъболекар?  Mr. Green
Velmar и Даяна неиска да спи следобед Sad,заспива чак към 19 часа до 19.30 и после към 23 часа е вече гроки и заспива за 10 минути  smile3521,а Дари на снимките е голяма кукличка  Heart Eyes
Vst дано вашите да размислят и да не приспят кученцето  Praynig,а ти само какво приживяваш  Sad
Ира успокои ли се вече  newsm78
Нана голям мъж е станал Калоян,с какво го храниш  Mr. Green
Айде стига толкова после пак ще пиша  Hug

P.S Дани вече е качила снимки,Найа е много сладка,гледайтеееее

Общи условия

Активация на акаунт