дете с диабет

• 53 190
  • 408
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Мили родители,весело посрещане на Новата 2008 Година!
Много здраве и успехи желая на целите ви домове!
Дано Новата Година да бъде благополучна за нашите прекрасни дечица 
Praynig Praynig Praynig

# 346
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА и от мен  и нека през новата година нашите дечица да бъдат зрави и много щастливи и дано през новата година се намери лечение на диабета.

# 347
Нека Новата 2008 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!  От мама Руми и малкия Цеци които също се разболя преди три месеца

# 348
  • София
ЧЕСТИТА  НОВАТА  2008  ГОДИНА!
ДА Е МИРНА  И  УСПЕШНА!
МНОГО ЗДРАВЕ  НА  ЦЕЛИТЕ  ВИ  ДОМОВЕ!

ЧИД на празнуващите!   bouquet

# 349
  • София
Току-що ми прочетоха от 24 часа бележка, че учени от Берлин и Толуза са открили ваксина против диабет тип 1, която спира автоимунния процес. Не съм прочела още лично, не знам нищо повече
Момичета Praynig Praynig Praynig

# 350
Честита нова година!
Много здраве, много любов, спокойствие, търпение , сила и много положителни емоции!!!
Дано през новата година надеждите и мечтите на всички родители бъдат реализирани. Прочетох новината, т.е. съобщението: 
 Ново поколение ваксини ще лекуват болести като високо кръвно и диабет.
 Швейцарска фирма е разработила инжекция, която се слага два пъти годишно, съобщи германското сп. "Фокус". Тя действа на принципа  на имунизацията и помага на организма да изработи антитела срещу хормона ангиотенсин, виновен за стесняването на артериите.

# 351
Имам една молбо! Знае ли някой за представителство на freestyle за тест ленти и игли за убождане във Варна?
Зная една фирма в София, но и на тях съм забутала някъде координатите.
Не съм погледнала, че тест лентите са ни изтекъл срок и затова се нуждаем спешно. Praynig

# 352
  ГЛЮКОМЕР " FREE STYLE"; ТЕСТ-ЛЕНТИ "FREE STYLE"; УБОЖДАЩО УСТРОЙСТВО, СТЕРИЛНИ ИГЛИ, БАТЕРИИ И ЧАСТИ ЗА НЕГО

ЕТ "ПЛАМЕН КОЕВ  КАК "                                                                                "THERA SENSE" САЩ

СОФИЯ  бул."СКОБЕЛЕВ " № 10   тел. 54 50 76,52 38 80                                           

Разрешение до: 12.02.2006                    за: ВНОС И ПОДДЪРЖАНЕ

ЕТ"ПЛАМЕН КОЕВ- КАК"

БУРГАС

СОФИЯ    к-с "СЛАВЕЙКОВ" бл.49, ет.9     628224

ЕТ"ПЛАМЕН КОЕВ- КАК"

ВАРНА

СОФИЯ    "ЕВЛОГИ ГЕОРГИЕВ" ?     870 129

ЕТ"ПЛАМЕН КОЕВ -КАК"

ПЛЕВЕН

СОФИЯ    "ДОЙРАН" №160     801 706

ЕТ"ПЛАМЕН КОЕВ - КАК"

ПЛОВДИВ

СОФИЯ    "ТРАЙЧО КИТАНЧЕВ" №9     440077

ЕТ"ПЛАМЕН КОЕВ - КАК"

СОФИЯ

СОФИЯ    "СКОБЕЛЕВ" 10     953 0330

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 22:13 от Ия

# 353
Здравейте мили мами,
Да споделя снощните си преживелици.
Снощи Ради се наяде! За всички други майки това би звучало нормално и не биха го третирали като проблем , само вие знаете какво е. Малко дете, забранени лакомства, хранителен режим със следене на часовника и дозички храна, изчислени в ХЕ. Та вчера следобяд се е озовала сама в кухнята и е яла на корем - около 200гр. картофи (мусака), хляб - около 30гр. и е подсладила всичко това с мед. Глюкомера не можа да хване КЗ. Обадихме се на д-р Константинова, тя каза, че това са вечно гладните деца. Мислех, че всичко съм обяснила, за въглехидратите, за режима, за това, че трябва да попита и ние ще преценим, според захарта, дали може да си хапне нещо извънредно. Мислех, че е достатъчно отговорна и разумна. Дори вече ходим по гости и по заведения, и никой не се притеснява, защото: "Тя си знае". Но се оказа, че моето момиченце си е просто ДЕТЕ.   
Естествено, още снощи ситуацията беше овладяна. Бърз инсулин през 2 часа и много гимнастика.
Може би вече сте имали подобни преживявания, на мен ми се случи за първи път и още съм в шок.

# 354
  • София
Но се оказа, че моето момиченце си е просто ДЕТЕ.   
  bouquet
деца са - ние сме тези, които трябва да знаем и да преценяваме, и да контролираме доколкото можем ненатрапващо Rolling Eyes
преди коледа така си тръгнахме след 1 час от един рожден ден, дребчо направи много усилия да се удържи...но е просто на три години и десет месеца

# 355
Здравейте, мами
искам да попитам някой знае ли има ли нещо по въпроса за иснулиновите помпи и  здравната касата?

# 356
Здравейте, мами
искам да попитам някой знае ли има ли нещо по въпроса за иснулиновите помпи и  здравната касата?

Не, нищо не поема Здравната Каса #2gunfire

# 357
Здравейте някои може ли да ми даде телефон на фирма за ленти Акучек за да можем да си закупим.

# 358
Здравейте някои може ли да ми даде телефон на фирма за ленти Акучек за да можем да си закупим.

Мисля, че Марвена са вносителите Thinking
телефон: тел: (02) 943 11 80; (02) 943 11 63
e-mail: office@marvena.com

# 359
  • Пловдив
Ф-ма "Марвена" изпраща тест-ленти по поръчка по поща.
[/NIKI-N b] от кой град си?

Общи условия

Активация на акаунт