Щъркели се готвят да отлетят на юг, но през ФЕВРУАРИ пак ще дойдат тук!

• 16 972
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Ами той сам - каза и от следващия ден спря, ако аз се бях опитала да го манипулирам, нямаше да успея, овен...трудна работа. Добре, че се оказа слаб в алгебрата, та не е изчислил правилно месеца, иначе горко щеше да е за мен с две рогати hahaha

# 91
Ами той сам - каза и от следващия ден спря, ако аз се бях опитала да го манипулирам, нямаше да успея, овен...трудна работа. Добре, че се оказа слаб в алгебрата, та не е изчислил правилно месеца, иначе горко щеше да е за мен с две рогати hahaha
На вас веднага ли ви се получи?

# 92
  • Бургас
Ами дори още не мога хубаво да осъзная, че е станало, но лекарите нали казват, че съм бременна, ще им се доверя, пък и вече ме побутва някой изотвътре Laughing

# 93
Здравейте и от мен.
При все ужасната буря, която вилня в Бургас, успяхме да отпразнуваме рождения ден на синът ми. Това е...9 год. кога минаха??? А аз си мисля, че сега времето минава бавно - нетърпелива съм за новия член Laughing.
Едва когато четох за килограмите се замислих...всъщност колко трябва да кача newsm78. Бях 48 сега съм 50, предполагам, че е нормално или...
Между другото твърдо съм решила да проведа остатъка от всички прегледи във Варна. Тук положението си е все така трагично.
Чух много добри отзиви за Майчин дом и Максим Яков. Моля ви да ме посъветвате.
Това е от мен.
 Желая на всички ви прекрасни и незабравими емоции.

# 94
  • Бургас
Balena,какво имаш предвид под "трагично", дай малко повече инфо, че ми е за първи път, като не съм минала по тия пътеки, засега разчитам повече на Божията помощ. Ако е наистина толкова страшно да се подпретна и аз към Варна.

# 95
Едва ли съм преувеличила. Липсват много неща, най-вече условия и добри лекари на които да се довериш. Родих сина си в София в II АГ - Шейново, защото в нашата болница след като бях лежала  в 4 мес. - нагледах се - отвратих се. Надявах се, че нещата ще са се променили, но уви...

# 96
С риск да понаводним форума с бургаско мнение и аз ще се присъединя към  мнението на balena и vivi.... В Бургас си е истински кошмар. И аз съм се ориентирала към Варна. Дано да сме добре с бебето - там ще раждам. Към Майчин дом Варна се насочват много от бъдещите мами. корупцията в бургаското АГ я няма никъде, освен това мизерията, хлебарките и ужасното отношение на "докторите" са пословични. Не ми се коментира. Който иска нека прочете тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=10705.msg4773060
Аз доста изчетох Sad
Хайде лека седмиза от мен:)

# 97
  • София
Добро утро  smile3507
Наработих се и сега отивам да спинкам, а на вас желая спорна седмица, изпълнена с много положителни емоции и бебешки ритници.

Аз в сряда съм на преглед и в четвъртък ще докладвам колко сме пораснали с бебо.

Целувки на всички  Simple Smile

# 98
  • Варна
Ех, че много изписвате момичета събота и неделя като нямам Интернет, едвам ви изчитам в понеделник  Crazy
Лека седмица желая на всички само с хубави новини!
GALADRIEL
благодаря за линка!  Hug

# 99
Добро утро и от мен. Пожелавам на всички успешна седмица! Hug

# 100
Здравейте мамчета,
на мен в това мрачно време непрекъснато ми се спи. Поздравления на Варненки за хубавата среща  Hug
Вече нямам търпение за момента в който няма да ходя на работа. Току що за добро утро ми вдигнаха кръвното - направо съм бесна  Close
Работата на всеки  води след себе си напрежение и ядове, но какво са виновни миличките ни бебоци за да се налага да съпреживяват тези ядове  #Cussing out
Лека и успешна седмица   bouquet

# 101
  • София
Здравейте и успешна седмица!
Честито пораснало момче на Балена! Да е живо и здраво, много щастливо и усмихнато!  bouquet
И аз да се оплача, че съм кълбо от нерви. От снощи не се събирам в кожата си...... Close

# 102
Здравейте, момичета...Аз пак да се оплача...нещо ми се разбута синузита. Едвам дишам и все едно, че имам топка между очите....За капак на това и ме боли главата...Добре поне, че за сега се търпи. Незнам какво да правя с тоя нос.Приемам съвети всякакви.... Hug

# 103
  • София
Здравейте, момичета...Аз пак да се оплача...нещо ми се разбута синузита. Едвам дишам и все едно, че имам топка между очите....За капак на това и ме боли главата...Добре поне, че за сега се търпи. Незнам какво да правя с тоя нос.Приемам съвети всякакви.... Hug
Много гадно. Sad Едва се отървах и пак не съм се оправила напълно. Sad Аз лично слагах детски Олинт 0,05%, който съдържа ксилометазолин, но знам че не се препоръчва при бременност. Просто нямах оръжие вече срещу гадните сополи, (две седмици ги влачих и имах адско главоболие и схващане на половината лице) и затова пристъпвах към такива действия. Прави промивки със Стеримар или физиологичен разтвор. Момичетата, (мисля в частност Алина) ми препоръчаха топли нагревки с морска сол и много се облекчавах. Сега съм добре, но все още чат-пат главоболието ми напомня за синузита. Sad А да, пиех и разтворим ефералган. На него пише, че може да се използва при бременност.

# 104
Добро утро!
Желая на всички мамчета с хреми и синузит да им мине  Praynig, защото и останалия дискомфорт около бременността не е малък.
И силно се надявам днес да няма проблем с форума - вчера много ми липсваше!
Лек и успешен ден. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт