Щъркели се готвят да отлетят на юг, но през ФЕВРУАРИ пак ще дойдат тук!

• 16 971
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро и от мен! Записвам се  и Ви желая лек ден!

# 106
  • гр.София, далече, далече на Запад
Добро утро и от мен момичета  Hug Желая Ви хубав и слънчев ден. Да докладвам - аз тази сутрин най после отидох на БХС - надявам се всичко да е ок Praynig
 Hug Hug Hug сърдечни прегръдки за всички

# 107
  • ВАРНА
  Добро утро на всички и от мен!  Hug
Пожелавам на всички усмихнат ден   bouquet.
А на мамите, които не се чувстват добре да забравят, че им е тежало нещо. bouquet

# 108
Добро утро! (ден)
 Hug

# 109
  • София
Здравайте и от мен Hug
Аз малко рядко пиша напоследък, но в офиса има много работа и все не стигам до това. Освен всичко вече ме обхваща предсватбената треска (в петък ще се омъжвам- за незапознатите) и както до сега се чувствах, като че това не се случва на мен и аз съм просто на някаква сватба Joy, сега лека-полека почвам да осъзнавам събитието и да се вълнувам Grinning.

# 110
  • гр.София, далече, далече на Запад
Ефросина  Joy денят преди нашата сватба - бях готова да се откажа (толкова беше зле положението  Mr. Green) но на самият ден ( пак петъчен) боже вълшебно е.... Grinning ще видиш.Така че, успокой топката ...и се наслаждавай на този прекрасен ден.Всички ние дружно те поздравяваме и ще чакаме....много, много снимки  Hug

# 111
Добро утро!
Толкова ми беше зле сутринта, че едва сега се надигам. Добре, че малкият прояви толерантност и ме остави да си поспя.
Ефросина, чакаме снимки! Забавлявай се - това си е твоя и на мъжа ви празник!  Hug
Дано скоро болните мами се оправят!  Praynig
Лек ден и  Hug!

# 112
Здравейте и от мен момичета!
Дано днес всичко със страницата да е наред.
На мен вчера нещо не ми беше добре, повръщах, а бях спряла вече от 1-2 седмици.
Днес пък ме боли глава. Sick
Може би всичко е от преумора от ремонта , а като си помисля, че още цял месец ще сме така!!!! #2gunfire

# 113
ephrossina, пожелавам ти да мине прекрасно и после снимки чакаме.
При мен последните два дни ритниците почнаха да стават все по-силни, тя и лекарката каза, че при втора бременност ок. 18 седмица се усещало, аз и преди това ги чувствах, но бяха мноого слаби.
taninana и ние почваме ремонт  в един много зле апартамент, където всичко е за смяна от дограмата до вик-то, направо ми става лошо. ooooh!

# 114
Ефросина, това е много приятно вълнение. Отпусни се и са наслади напълно на момента. Който каквото ще да ми говори, бракът е прекрасно нещо. И трябва да ти кажа, че с годините става все по-хубаво.  1dating

# 115
Здравейте момичета, как сте днес, на мен, явно от скука или от времето не знам, а може и от бременноста preggo, ми хрумват странни неща, та така, мислех си няма ли да е по интересно АКО ИСКАТЕ РАЗБИРА СЕ всяка да си разкаже е решила с половинката си да има бебе, на мен лично ще ми бъде много интересно! Simple Smile
 Hug Hug Hug
Ето аз първа:
От много време ИСКАМ БЕБЕ! Имам една неуспешна бременност ......... (от друг човек)... После срещтнах ТАТКОТО на бъдещото ни бебе!Говорили сме много пъти, но той отлагаше зарасди пари най вече. На Великден отидохме на гости на моя приятелка която беше родила преди 20 дена (абсолютно решено и намислено от моя страна, знаех, че ще подейства), след обяд му казах "ИСКАМ БЕБЕ", и той след 1 час беше готов и ТОЙ ИСКАШЕ! и така на 19 юни рабрахме, че ще имеме дете! Много сме ЩАСТЛИВИ! Не ми е много интересна историята, но вие знаете, всеки си я изживява .........
(Ако идеята ми не ви харесва, или смятате, че не е за тук, няма да се разсърдя.Смятам, че трябва да се разведрим от всички изследвания и други работи, които и без това ни вълнуват неизбежно!)
 Hug Hug Hug

# 116
Здравейте и от мен.
Вчера два пъти изписах дълги историйки и двата пъти ми заби компютъра, изядох се от яд. Днес ще съм кратка  Wink
ephrossina, дано изживееш страхотно този ден, защото е важен и за двама ви.

alina_si, при нас бебето искахме да няма голяма разлика с баткото и затова си действахме по въпроса. Миналата година беше с неуспешна бременност и догодина февруари вече се надяваме да си имаме четвърти член на фамилията.
  bouquet     

# 117
  • София
zitta, evelinar, zdravi4, puhka, GALADRIEL, , благодаря ви за окуражителните думи! Аз от утре не съм на работа и ще търча по разни детайли по подготовката и сигурно чак в понеделник ще зачета пак форума. А снимки ще качна, живот и здраве, няма проблем:))Надявам се като се върна да прочета само за хубави неща:) Hug! Пазете се всички!

# 118
Идеята за бебето ми хареса. Присаединявам се: Аз отдавна искам дете, ама моя все оправдания: ама парво да се оженим...ама то пари няма...ама как ще го гледаме и така аз казах искам бебе през март или април. И миналата година пробвахме за март април, но уви и после не бих казала че много сме се старали, но сме се и пазили, но бебе...няма и моя побесня даи ще си правим изследвания Shocked И аз му се изсмях: Абе чакай ние не сме пробвали сериозно още...аз да не съм циганка от първия път да хвана hahaha. Два месеца сериозни опити правихме /тренираме за бебе/ и Май месец му казвам: този месец никакав секс ще почиваме а после два месеца мноого сериозно ще работим Joy/ бебето да е март или април hahaha/. Е да ама аз не издържах и го правихме. само веднъж а то какво стана  Joy. Чакам аз да ми дойде и да седна да броя овулация  hahaha и моя ми вика: хич не си купувай превръзки, няма да ти трябват. И позна.Да ни е живо и здраво много му се радваме.Уф аз малко се отклоних от как решихте ама при мен беше по-интересно как стана Crazy

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 18:04 от galiv

# 119
galiv  и "как стана" е интересно. Хи хи хи
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт