Щъркели се готвят да отлетят на юг, но през ФЕВРУАРИ пак ще дойдат тук!

• 16 849
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
dar77, мисля, че няма място за притеснение.
Всичко ще е наред с резултатите, грешки стават и то доста често. Следващия път, че чакаме чудесни резултати от теб.
Усмивки... Laughing

# 196
благодаря за подкрепата ви мили момичета. имам нужда. Днес съм по-добре психически, в сравнение с последните два дни. Съжалявам за мрачните ми писания, но освен за подкрепа го написах и като предупреждение за БХС. Izabella, много правилно си се отказала отнего.
Дай Боже да съм с добри новини, късмет и спокойствие на всички ви.

# 197
  • Варна
dar77 и мен ме убеждаваха да се откажа от БХС, но аз бях настроена, че дава и грешни резултати и бях казала на милото в никакъв случай да не се шашка. Бях решила да отида на ФМ след БХС и тогава да преценя какво да правя, в никакъв случай да не се паникьсвам. Амниото си бях казала е много крайна мярка и след като преценя добре нещата. Просто си бях наумила да го направя БХС и това е! Знам че отстрани е по-лесно, но не се притеснявай много за да не навредиш с това на бебо. Резултатите от БХС може да са грешни и само напразно да изнервиш и това мъничко същество. Помисли и от другата страна, амниото ( доколкото съм чела ) дава информация за много неща за бебо, така че според мен само ще те успокои дори до края  Wink
pavi04 щом се чувстваш добре и нямаш болки, не се притеснявай но и следващия път да внимаваш Wink
Честити щъркелчета на момичетата разбрали пола  Hug

# 198
  • София
dar77, не се притеснявай толкова много, мила ! Така вредиш на себе си, а най-вече на бебчо. Много често резултатите от БХС са грешни. Ние сме с теб и чакаме добри резултати от амниоцентецата!

Поздрави!  bouquet

# 199
Ефорсина желая ти щастлив семеен живот и къщата ви да е пълна с детски смях.
Нека този хубав ден остави един незабравим спомен у вас!

# 200
Здравейте, момичета....
dar77, мисли позитивно и ще видиш, че всичко ще е наред....
freespoken, добре дошла сред февруарските редици, чакащи най-сладките мъници....Желая ти леко бременеене и сладък, пухкав резултат през февруари. baby_neutral
Честито на всички мамчета с добри изследвания и с розови и сини щъркелчета....

# 201
досега сме с 5 stork-boy и 1  stork-girl   Grinning

# 202
dar77 , спокойно сама знаеш при БХС стават много често грешки. За амниото не се притеснявай рискът е 0,05%. Аз при предната ми бременност си правих  и всичко мина успешно, даже аз я правих в София и веднага след вземането на материала тръгнахме за Варна. Имаше много лек, едва забележим дискомфорт от обоцкването но мина бързо. Така, че колкото и банално да звучи бъди спокойна, всичко ще мине и ще замине и февруари месец ще си най-щастливата мама.
galiv, да не би да ходиш на ЖК в Курортна поликлиника? Защото аз вчера като бях там на ЖК също им беше счупен кантара. Иначе самата ЖК мина добре, взеха ми кръв за изследванията за венерически заболявания и ми казаха резултатите от ПКК и урината, които са добри и това беше.
Май февруари за сега се очертава мъжки месец, те и на мен на ФМ в 13г.с. ми казаха, че май ще е момче, но аз тая надежда следващият път да се види мома и затова не бързам, но каквото и да е, важното е да е живо и здраво.
П.П. Да се похваля днес усетих и първите ритничета на бебо.

# 203
  • Варна
Момичета и аз да се включа отново в тази тема. Вече съм в 15 г.с. и досега не съм повръщала нито ден. Затова пък кръста така ме боли че направо ще пощурея. Правих си ПКК и всичко е ОК, урината също, кр. група 0+ , цитона маска ПАП I и на всичко туй хубаво ми се появиха гъби newsm45. Цялата работа омацаха.....доки ми изписа Polygynax за 12 дена и от тази вечер почвам.

Не се разхождам многа а доколкото знам трябва и т.к. вчера в офиса направо подивях-имам си работа но.....не ми се работи то емнах милото да се разходим

# 204
galiv, да не би да ходиш на ЖК в Курортна поликлиника? Защото аз вчера като бях там на ЖК също им беше счупен кантара. Иначе самата ЖК мина добре, взеха ми кръв за изследванията за венерически заболявания и ми казаха резултатите от ПКК и урината, които са добри и това беше.
[/quote]
Хи хи да в курортна и на мен същите изследвания и антитела, че сам 0 група, а моя е В /можело да е проблем/. Казаха ли ти кога ще са готови? Аз забравих да питам Embarassed
dar77 всички се надяваме да се размине  Praynig Ти се опитай да си по-спокойна, да не тормозиш бебето. Аз точно заради такива неща НЯМА да го правя това изследване.
Milagros Гъбички май се появяват при повечето бременни - не се плаши. Мен също ме боли кръст, но някъде намерих сайт с упражнения точно за кръст и гръб при бременни и не ми се видяха трудни. Ще видя разпечатката и утре ще пратя линк. Разпечатах ги да си правя, но още ме мързи нещо... Embarassed

# 205
1000-ди пъти благодаря на всички
повтарям се, но наистина сте страхотни, нямам думи.
Сега съм доста по-спокойно. Вчера писах на проф.Кременски, шефа на Нац.лаборатория по генетика, където са правили БХС. Отговори ми, иска ми телефон за връзка и преди малко ми се обади и други майчета казваха че се е свързвал той с тях, но аз не вярвах че и на мен ще се обади, а той го направи. Не можах да повярвам, говорихме доста, най-обстойно ми обясни какво трябва да направя, като отида в София. Той ще е в отпуска, но каза че ще остави данните за мен на сътрудничката си да ме очаква, ако има проблем да му се обадя за съдействие. не мислех и не вярвах, че има още такива лекари,естествено в София са. Дори може и да се размина с амниото, не е много сигурно, но е възможно. Може да се наложи повторен БХС-показателя, който ми е завишен ме успокои, че се влияе много от температурите, а пробите ги пращат с куриер. Човекът ги предупредил да не ги пращат така лятото, но..., тъй че може и да е грешка-дай Боже и "219 не толкова много", другитепоказатели били добри. А и Фетална морфология,ще ми направят там. Като разбра че съм от Бургас, реакцията му беше "там няма кой да я направи, както трябва". Та след резултатите от 2 изследвания, ще се прецени.
И така сега съм по-добре и се опитвам да не влияя лошо на бебчето.
Мили бъдещи майчета от провинцията(много я мразя тази дума) имайте предвид тези неща при евентуални проблеми не дай Боже.
Всичко най-най-хубаво на всички.

# 206
  • Варна
дано всичко да е ОК

# 207
  • гр.София, далече, далече на Запад
Dar  - сега звъчиш много по добре.Стискаме палци всичко да ти е ок.Аз току що ходих да си взева резултатите от лабораторията (БХС) и искам да ти кажа, че всички там са изключително внимателни и любезни. Просто от опита ми до сега по лекъри - никъде не съм срещнала такова топло отношение.Така че, успокой топката и ще видиш че всичко ще е ок Hug
Как ли е днес нашата мила младоженка? Mr. Green Има да ни разказва после...и да ни показва  Laughing

# 208
Дано всичко е наред с бебо, DAR77. Дано резултата е грешка, наистина се моля затова.  Praynig

Нашата булка съм сигурна че е много красива и щастлива. Ще я очакваме с нетърпение да разказва как е минал този така важен ден за двама влюбени.

# 209
  • Варна
Момичета пожелавам ви приятен уикенд   bouquet
Аз вече не работя събота и тъй като вкъщи нямам Интернет ще се появя отново в понеделник и като ви знам има тогава да четааааа, четааааа  Smile

Общи условия

Активация на акаунт