Режим на Пиер Дюкан - 21 част

• 27 541
  • 604
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря за инфото,  то е срещу офиса ми така, че ще изтичам Simple Smile
ММ, точно в собствен сос, а щом искаш изсипи го newsm78

# 511
ЗДРАВЕЙТЕ МАЦКИ  newsm51 newsm51 newsm51.....от сутринта не мога да ви изчета, вече и сценаристите на Хари Потър биха ни завидяли  smile3503.....
бях на вилата, племеничката ми стана на годинка, гости, софри....3 дена ми се стопиха лагерите, както и храната която си позволих в повече..., грип ме налегна...., окото почти ми е добре..., дано не съм заразила някое детенце, бяха толкоз много и само ги гушках и целувах......

привет на всички новодошли, да слушкате по опитните и вталени  smile3525
разбирам, че и РД е имало.........много здраве и либов newsm51
и на всички ветеранки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 512
Наистина много пишете бе хора. Не мога да смогна с работата да ви изчета.
Petite Salope, ти откъде ни пишеш. Да не би да си във Франция. Ще ми е приятно ако намеря някои в чужбина които споделя една и съща храна.

# 513
  • Варна
Въпросната "скрипя", която стана популярна наскоро, е племенницата на покойния Джанни Версаче и отчасти негова наследница. След като целия си живот е прекарала в модните среди, силно се е заразила от манията за слабеене - резултатът е налице, тя е диагностицирана анорексичка. На приливи и отливи е успявала да задържа развитието на болестта, но след като е загубила любимия си вуйчо, съвсем се е предала. Сега се лекува в специализирано заведение, където да се пребори с ужасяващото си настоящо тегло от 30 кг. Де факто - намира се на другата страна на медала, ако ние сме дебелобузия император отпред, тя е прекършена клонка тип "тура".

# 514
Мариела, аз купувам само в собствен сос. Няма грам мазнина..само малко вода, но ако искаш я изливай.
Дори, анорексията е страшна болест ...пу пу...ама ние дотам няма да се вманиачаваме ..нали ??

# 515
  • София
Мариела, аз купувам само в собствен сос. Няма грам мазнина..само малко вода, но ако искаш я изливай.
Дори, анорексията е страшна болест ...пу пу...ама ние дотам няма да се вманиачаваме ..нали ??

Това наистина е ужасно заболяване. Тези дни четох на тялото.бг за него.

Но, при нашия ящен план няма опасност от анорексия, не се притеснявай Simple Smile Анорексичките не ядът и не пият вода с дни.... аз пък съм все преяла от както съм на Дюки     chef

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 15:53 от mihaella77

# 516
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Здравейте, мацки Hug!

Тиси, Честит Празник Hug! Бъди весела, усмихната, щастлива и обичана Hug!

Днес да се похваля поне до този момент съм мнооого режимна - вече имам 2 броя папанета Peace... и не такива, 'дето да отбия номера, както казва Вещи Crazy

Връщам се да ви прочета, че много сте изписали за една сутрин ooooh!

# 517
bruxelles не съм във Франция. В бъдеще се надявам да бъда Simple Smile
Блек анорексията не е болест само на слабите. Хорското мнение е, ако си много слаб значи или си болен от анорексия или от булимия. От анорексия може да е болен всеки. Тези болести, а и още няколко се наричат хранителни разтройства. Примерно жена, която тежи 80 кг и през целия си живот се бори с тях пак може да е болна от анорексия.
Скоро четох, че е открита нова болест - орторексия. Тя се проявява в това, че страдащия е изключително съсредоточен в здравословното хранене.
Михаела, болните от анорексия, пият вода и то много много много, защото водата залъгва стомаха, че е пълен и така се избягва гладът макар и за кратко.

# 518
  • София

Михаела, болните от анорексия, пият вода и то много много много, защото водата залъгва стомаха, че е пълен и така се избягва гладът макар и за кратко.[/b][/i]

PetiteSalope, днес точно четох поста на една девойка, която се опитва да се излекува и тя пишеше, че не е пила течности с дни... не знам, а и да ти кажа предпочитам да не задълбавам много.   Rolling Eyes

# 519
PetiteSalope , благодаря за инфото!! Аз също ги знам тези неща, гледах дори наскоро филм за много подобни случаи и в никой случай не се надсмивам над тези нещастни хора.  smile3516
Ние ще станем стройни,красиви и неустоими...но ще си имаме и плът за щипане..че ако се случи да отидем в Италия( след година примерно) няма да останем ненащипани я !!! newsm48

# 520
  • София
Най-напред юбилярките!

Тиси

Дори Честит първи месец!

Честито на Блеки, Виви, Защо ли, Сноу за намаленията, на Ралче за звездичката! newsm51 smile3501

# 521
  • София
PetiteSalope , благодаря за инфото!! Аз също ги знам тези неща, гледах дори наскоро филм за много подобни случаи и в никой случай не се надсмивам над тези нещастни хора.  smile3516
Ние ще станем стройни,красиви и неустоими...но ще си имаме и плът за щипане..че ако се случи да отидем в Италия( след година примерно) няма да останем ненащипани я !!! newsm48

Хихихи, за Италия не знам, ще кажа след 3 седмици, но в Истанбул преди 2 години един ме плесна по задника, както си вървяхме под ръка с половинката. Бяхме толкова изумени, че даже не реагирахме  #Crazy

# 522
  • София
Кри, много ти е хубава летичката, пак честито!  Hug

# 523
Нямам време да пиша. Само ви чета.
Кри, честито за намаленията, направо си изумителна. Hug
Честити намаления на всички.
Много ви обичам.
Утре ме няма , ще търча до Стара Загора, ако има някой от там да свирка Joy
Ох, само ще чета и ще пиша като се върна тия дни.
Целувам ви. Hug

# 524
  • София
вие как се справяте с времето?или вашите деца са големи и излизат сами? newsm78
Били, слагам масата за всички, съответно аз храня малкия. Рядко успявам и аз да хапна междувременно.  Докато го нахраня, обикновено другите са готови и аз си ям самичка, може и с компа, ако сте писали много...
Десем, може сол, не е забранена, но ако се яде по-малко сол, се задържа по-малко вода.
Мариела, точно това е рибата - в собствен сос. Не  изхвърляй соса, ако ти е вкусен, няма добавени мазнини.
Айсче, браво, че кантара най-после мръдна! Хайде утре пак така!
Дидочка   bouquet, добре дошла в нашите редици! Успешно и приятно диетуване
Фоли  Hug Приятно пътуване!

Общи условия

Активация на акаунт