Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени майките по време на бременността и раждането?
Какви са най-често срещаните съвети и препоръки във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени майките по време на бременността и раждането?
-
Какви са най-често срещаните съвети и препоръки във форума?
-
Какви са основните емоции, които се изразяват по време на дискусия?
-
Защо не съм имал вагинален преглед, откакто съм бременна?
Да са ви много честити, здравички и щастливи бебчовците на всички обебили се(много ме кефи тази дума) мами - Петето-86, Дида76, Брави(уж бяхме на един термин пък ме заряза,ама то за хубаво),Хексина, Мацката, Ани-Бърборани, Тиара, Кали, Доки(аз така и викам) !!! А на Фемине и Лилиан-В от днес - неусетно бързо възстановяване. 
Не мога да си представя какво удоволствие е да можеш да гушнеш това, което до преди няколко дена е било в корема ти. Аз вече нямам търпение, ама божа работа! Разказът на Хекси ми беше много интересен, тъй като аз си нямам абсолютно никаква представа що за болка ще да са това контракциите и раждането. Все си мисля, че не може да бъде чак толкова страшно.
и бързо въстановяване за гордите мами
...

Дано съм помогнала

А на всичко останало няма смисъл да се обръща внимание, просто не си струва.
Не се плаши че бебо няма да иэлеэе лесно не винаги може точно да се определи колко е голям бебешора, така че кураж
Най-накрая намерих малко време...първо ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ ВЕЧЕ МАМИ,ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ,А НА ЧАКАЩИТЕ ЛЕКО И БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ!!!!Като споменах за раждане ще ви разкажа за моето...видях,че има желаещи
!
и към 4(май беше)ме качиха вече в родилна подготвиха ме бързо за операцията и в 4:22 вече бях мама
името на моя бебчо е ДИМИТЪР(