Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени майките по време на бременността и раждането?
Какви са най-често срещаните съвети и препоръки във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени майките по време на бременността и раждането?
-
Какви са най-често срещаните съвети и препоръки във форума?
-
Какви са основните емоции, които се изразяват по време на дискусия?
-
Защо не съм имал вагинален преглед, откакто съм бременна?

Всичко ще бъде наред
Стискам ти палци
Важното е да не се притесняваш, да си спокойна и усмихната. При който и екип да попаднеш в крайна сметка, вярвам, че ще направят най-доброто. Само се настрой положително!

Явно попаднах и на много добър анестезиолог, не усетих кога я сложи, след това не съм имала абсолютно никакви проблеми. Сложиха ми я на 5-6 см. и напълно ме обезболи, можех да ходя, да спя, само леко отмалели си чувствах краката, а като направих 8 см разкритие (след ок. 3-4 ч.) спряха да ми вливат и малко след това си усещах всичко. Лично аз я препоръчвам! Сега пак ще искам (освен докато стигна до болницата и да родя, дай Боже толкова бързо и леко раждане!), въпреки че доктора ме убеждава, че е второ раждане и можело и по-леко да мине (да, ама никой не знае със сигурност). Единственото, което ще искам и настоявам е да не ме връзват пак за леглото (със сума ти банки системи, колани за тонове) и да мога да се разхождам и ставам. Дано се съгласи.
Аз Ph.D. направих с по-малко 4етене...