Дъжд от бебета вали, че СЕПТЕМВРИ наближи!

• 13 415
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Честита принцеса на Феми   bouquet   bouquet   bouquet Да е здрава,послушна и лъчезарна като майка си голямата малка Бояна и да направи мама и тати най-гордите родители!
Честит Рожден Ден, Краси! Желая ти леко раждане и само радост оттук нататък  Hug
Кали, благодаря, че намери време да ни пишеш от болницата  Hug Желая ти бързо възстановяване, а малкия Петър да плаче по-малко.
Хекси, браво на Алекс, виж как бързо напредва. Много се радвам, че вече ще папка от млякото на мама  Grinning Всичко ще бъде наред  Heart Eyes
Анири, благодаря за инфото, най-накрая и аз започнах да разглеждам продавалника  Simple Smile Стискам ти палци  Praynig Важното е да не се притесняваш, да си спокойна и усмихната. При който и екип да попаднеш в крайна сметка, вярвам, че ще направят най-доброто. Само се настрой положително!
Инче, аз малко да постоя права или да походя и веднага ме почват болките, а ти с твоята плацентичка, представям си. Как мислиш, кога трябва да тръгнем за болницата като ни е за втори път  newsm78
Успех и добро настроение на всички, които са се запътили към болницата!

# 211
Влизам да ви съобщя една много хубава новина  Hug
Lilian_V днес в 14ч. е родила малкия Едуард-Александър, с мерки 3,370 и 51 см. Мама все още е неадекватна и е в опойка, таткото е на седмото небе. Родила е Селена Пловдив.   bouquet
Да им е жив и здрав сина, много да ги радва и слушка, на мама Лили бързо възстановяване !

# 212
heureuse, аз специално съм питала за прерязването на пъпната връв и ми беше обяснено, че в момента в който спре притока по нея, трябва незабавно да се пререже ... в повечето случаи това ставало на 40-60 та секунда ... но не съм чела нещо повече по въпроса ...  Thinking
ЧЕСТИТО Lilian_V!   bouquet да ти е живо и здраво синчето!  Hug Hug

# 213
  • гр.Варна
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ И НА ЛИЛИ!  bouquet  bouquet  bouquet
Да е жив и здрав малкият мъж и да радва мама и татко! Hug Hug Hug

Бързо възстановяване на Лили и скоро да е пак при нас! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 214
  • София
Честит син, Лилиан! С това величествено име му пожелавам да е здрав, силен и да живее като цар  Grinning
Ето, пак продължаваме в същия дух, на който му падне тапата до два дена ражда  Grinning

# 215
Честити бебоци на Лилиан и Феми!!!!Да са им живи и здрави!!!

Хекси-дано гушнеш бебо по-скоро и да сукне от кърмата ти!!!!

Момичета,виждам че сте зачекнали сериозни теми,моя проблем не е толкова голям но да попитам-чудим се каква микровълнова да купим и понеже мислим да вземем евтин стериализатор-Бейби лукс например,та се чудя дали се събират  тези стериализатори в 20 литрова фурна или да търсим по-голяма???

# 216
Nanny Ogg, и аз четох сутринта при октомврийките, но нямах време да понапиша нещо малко солено, че доста дивотии ми се сториха там  Shocked та се надявах, че докато се върна - някоя от нас ще се е включила при тях, най-малкото да им каже да не коментират неща, в които не са вещи  Twisted Evil пък дано Хекси не го е чела и да не влиза повече при тях 
Аз там съм влизала само няколко пъти преди да дойда при вас. След това изобщо не съм ги чела нито октомврийките, нито някой друг - само септемврийки до край!  Peace
Ама сега ми предизвикахте любопитството и влязох да видя какви са ги надробили по повод моето раждане. Разбира се, не се сдържах и им отговорих едно обяснително и само с факти. Дано са ме разбрали правилно и да се приключи с цялата драма.

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ЛИЛИАН! И, РАЗБИРА СЕ, НАЙ-ДОБРИ БЛАГОПОЖЕЛАНИЯ И ДА Й Е МНОГО ЗДРАВИЧЪК!   bouquet   bouquet   bouquet

# 217
  • София
Честити бебоци на Феми и Лилиан, да са много здравички, а на тях бързо възстановяване!

Красиии   nbirthday  bouquet

По въпроса за машинките п/в комари - от педиатърката на Емко знам, че може тези, които са с таблетки, но не и тези с течност! Питах преди време моя доктор - той не препоръчва дори и тези с таблетки - или мрежи на вратите или от тези с ултразвук.

За епидуралната - предния път се изплаших от раждането на майката до мен и си исках и нито за миг не съжалявам. Както Емко се роди едро бебе и много трудно слезе главичката, ако трябваше и контракциите да изтърпя. ooooh! Явно попаднах и на много добър анестезиолог, не усетих кога я сложи, след това не съм имала абсолютно никакви проблеми. Сложиха ми я на 5-6 см. и напълно ме обезболи, можех да ходя, да спя, само леко отмалели си чувствах краката, а като направих 8 см разкритие (след ок. 3-4 ч.) спряха да ми вливат и малко след това си усещах всичко. Лично аз я препоръчвам! Сега пак ще искам (освен докато стигна до болницата и да родя, дай Боже толкова бързо и леко раждане!), въпреки че доктора ме убеждава, че е второ раждане и можело и по-леко да мине (да, ама никой не знае със сигурност). Единственото, което ще искам и настоявам е да не ме връзват пак за леглото (със сума ти банки системи, колани за тонове) и да мога да се разхождам и ставам. Дано се съгласи.

# 218
Прочетох го ето тук:
http://www.amazon.com/Dr-Spocks-Baby-Child-Care/dp/0743476689

Написано е всъщност от Нийдълман, който освен педиатър с опит е и университетски професор. Едва ли ще намеря книгата онлайн че да дам директен цитат.

Момичета, има един въпрос: чували ли сте за това че е полезно за бебето пъпната връв да не се прерядва веднага след раждането?

Браво на малкия герой на Хекси!

Мерси, мерси...явно и Спок ще трябва да се 4ете  #Crazy Аз Ph.D. направих с по-малко 4етене...  Laughing

4увала съм теорията за нерязането, но ние решихме, 4е ще замразяваме стволови клетки и ще се наложи да го отделят от "екстрите" максимално бързо за да извадят колкото е възможно по-голям обем кръв.

bouquet

# 219
  • София
Момичета,виждам че сте зачекнали сериозни теми,моя проблем не е толкова голям но да попитам-чудим се каква микровълнова да купим и понеже мислим да вземем евтин стериализатор-Бейби лукс например,та се чудя дали се събират  тези стериализатори в 20 литрова фурна или да търсим по-голяма???
Това, което мога да те посъветвам е по повод на микровълновата - аз държах да е с електронен дисплей, след това за претопляне на пюрета (а и не само) ми беше супер удобна, да я пусна примерно само на 15 сек.
За стерилизатор не знам, аз съм решила и този път да не си взимам, само за една помпа ще слагам или на котлона или в микровълновата в стъклената тенджерка.

# 220
Честит юнак на Лилиан! Много здраве, късмет и невинни пакости!

# 221
  • София
За пъпната връв и аз бях чела нейде, че всъщност не е добре да се реже веднага.

# 222
Старост, нерадост - забравих да 4еститя новите бебоци!

smile3501

# 223
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ФЕМИ И ЛИЛИ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

# 224
Честит бебок и на Lilian_V  newsm51 newsm51 newsm51 да ти е жив и здрав и да ти носи много радости Hug Hug Hug

Хекси мила дано добре да си ги подредила и да са си вэели поука от цялата ситоация. Само не деи да им се връэваж много Naughty Peace

Общи условия

Активация на акаунт