Дъжд от бебета вали, че СЕПТЕМВРИ наближи!

• 13 422
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.Варна
Да е жива и здрава принцесата на Феми!  bouquet
Много радост и усмивки да носи на мама и татко! bouquet

# 196
КАЛИ ДОБРЕ ДОШЛА МИЛА  love001 ЩЕ ЧАКАМЕ КОГАТО ИМАШ ПОВЕЧКО ВРЕМЕ ДА РАЭКАЖЕШ ПОДРОБНОСТИ smile3501

Аз май се поузорих днес с това чистене че чак и кръста ме заболя ooooh!

# 197
Феми честита ти бебка Бояна и от мен да ти е много здрава и усмихната  bouquet

# 198
ЧЕСТИТО НА ФЕМИ   bouquet  МНОГО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ С МАЛКАТА БОЯНА И СКОРО В КЪЩИ ДА СЕ ГУШКАТЕ  newsm51

# 199
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Честито на FEMININE и от мен! Hug Нека Бояна да расте здрава и много щастлива!  bouquet

# 200
  • Кърджали, България
Честитооооо, Фемииии  Hug !!! Жива и здрава принцеса Бояна и много късмет в живота й желая   bouquet (впрочем, родените в неделя са винаги големи късметлии  Wink )

ЧРД на Красииии  Hug ! Всичко най-хубаво, леко раждане и здраво бебче!

Аз днес на обяд пак бях с болки през няколко минути, ама взех но-шпа и ми се размина. Сигурно беше от преумора, че цяла сутрин бяхме на басейна.

# 201
 ФЕМИ, ЧЕСТИТО БЕБОЧЕ , ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО   newsm51 И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ   bouquet

# 202
Феми,честито бебоче, да ти е живо  и здаво.И бързо възстановяване.

# 203
Честито на Феминин, да й е жива и здрава и дъщеричката!   bouquet   bouquet   bouquet

Аз само да информирам, че моят бебчо е още "на плаж" заради жълтеницата и ще си остане така и утре. Иначе вече може да папка с биберон и днес е поел за едно хранене цели 25 гр (вчера можеше само 12-15 гр)!  Peace  Още диша на 30% кислород в кувьоза (за сравнение, възрастните дишат нормално на 21%) и се очаква да го извадят от там най-рано във вторник по някое време.
Но утре следобед за първи път ще ходя да се цедя в болницата и ще му дадат от моята кърма! Обещаха ако е по-добре, да ми дадат да го гушна и да го нахраня аз! Това ще ми е първия физически досег с него и много се вълнувам!

# 204
  • гр.Варна
Чудесни новини, Хекси!  bouquet  bouquet  bouquet
Стискам палци утре да гушнеш малкия Алекс и от тук нататък всеки ден да става все по добре! Hug Hug Hug

# 205
Честито, ФЕМИ   bouquet Да ти е жива и здрава малката принцеса и много да те радва!  Hug Hug Hug Бързо да се възстановиш!  Peace
Nanny Ogg, и аз четох сутринта при октомврийките, но нямах време да понапиша нещо малко солено, че доста дивотии ми се сториха там  Shocked та се надявах, че докато се върна - някоя от нас ще се е включила при тях, най-малкото да им каже да не коментират неща, в които не са вещи  Twisted Evil /пък дано Хекси не го е чела и да не влиза повече при тях  Naughty/
Хекси, чакаме с нетърпение всяко твое инфо за Алекс  Hug

# 206
ЧЕСТИТО ФЕМИ  bouquet
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ
БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ Hug

# 207
Хекси радвам се че утре ще можеш да гушнеш малкия Алекс Hug А това че ще можеш да му даваш вече от твоята кърма е страхотно эащото няма ништо по хубаво за бебчето от майчината му кърма. Дано и това че ще му се дава маичино млекце да е фактор эа по-бърэото му въэстановяване newsm17 newsm17 newsm17 newsm03

# 208
Честита дъщеричка на Феминине! Да й е жива и здрава и много да я радва!

При епидурала бебето може да получи треска след това и да се наложи лекуване с антибиотици.

Хмммм...къде го 4ете това за треската? Не ми се вижда възможно мъни4ето да развие бактериална инфекция от самата упойка. Друг е въпроса, 4е епидуралната наистина забавя родовия процес, ако е сложена при разкритие по малко от 4 см...т.е. ако раждането се прото4и и майката е колонизирана с нещо и до антибиотици може да се стигне...

Топките ги пробвах...не са ми удобни сега, не ми се мисли какво ще е ако ме и боли... Sad

И ние не сме готови...курсовете ги преско4ихме, защото никой не се надяваше 4е превията ми ще се оправи и секциото ми си беше сигурно... Майката природа се смее последна, както обикновенно, дано да е за добро... Сега се мъ4им да наваксваме, добре 4е съм на домашен мониторинг, та горките сестри си го отнасят с хилядите ми въпроси...

Благодаря за мненията!
  bouquet

Прочетох го ето тук:
http://www.amazon.com/Dr-Spocks-Baby-Child-Care/dp/0743476689

Написано е всъщност от Нийдълман, който освен педиатър с опит е и университетски професор. Едва ли ще намеря книгата онлайн че да дам директен цитат.

Момичета, има един въпрос: чували ли сте за това че е полезно за бебето пъпната връв да не се прерядва веднага след раждането?

Хекси, току-що прочетох за Алекс, това са чудесни новини! Много се радвам че вече ще можеш да го гушнеш и да му даваш от собственото ти млекце. Чакаме с нетърпение новини от вас  bouquet

# 209
Ехаааа! За малко полегнах и гледай!
Честита принцеса Бояна на Феми! Да ти е жива и здрава и много да те радва!
Честити хубави новини на Хекси!
Ами... давайте още такива новини, де! Аз мога пак да отида да подремна, ако това ще помогне!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт