Дъжд от бебета вали, че СЕПТЕМВРИ наближи!

• 13 408
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Бебе,
И аз съм като тебе  1countingsheep
Навън вали супер приятно и чука по покрива, дребчестото спинка сладко-сладко, а аз лежа и си мисля разни хубави неща за мойто бебче и за батко му. Ама нещо ни е гепило някакво лееко вирусче, та ме наболява гърлото и слязох да изпия едно липово чайче и да видя има ли някой караконджул като мене тука.
Мани го тоя Райд, знайш колко е отровен - тва нещо на 10 метра от тебе да не го пръскат, даже без да си бременна и да се каниш да водиш бебе скоро у дома. Виж тук, дано нещо ти свърши работа.

# 271
  • Варна
Благодаря за пожеланията  Hug
след час се истрелвам към болницата Peace

# 272
Стискам палци за Бабаитка всичко да мине нормално и към обяд да ни съобщи, за новото бебче, което ще си имаме  bouquet

Тук при нас разхлади и аз много се кефя, щото съм на преглед и после ще се пусна на една разходчица, ако не съм действи Sickтелно като прилеп през деня, заради разширените зеници.  Joy После ще разказвам как е минало

Кокошчица, ти избра ли си лекар в АГ-то? Нали ти се беше шашнала?!.

# 273
  • София
Честити Бебчета на ФЕМИ и ЛИЛИАН  bouquet  bouquet newsm51 smile3525Да са им живи и здрави и много да ги радват, на мамите бързо въстановяване  bouquet  bouquet
 newsm59 на Красиии, най- хубавия подарък в скоро време  bouquet
Бабаитка, стискаме палци и сме с теб, очакваме хубави новини.
Петенце, Хекси, мерси за разказите, много ни бяха полезни. Hug
Хекси, радвам се че ще можеш да гушнеш малкия юнак Алекс, дано почне бързо да наддава от кърмата на мама и скоро да се гушкате у дома Hug Hug Hug
Тази нощ нали беше по-прохладна и се спеше по-добре, жалко само че свежестта ще продължи само до утре, после пак ще се пържим Sick Sick
В тази насока си мисля, че моите дрешки за изписване на бебчо са плътнички, ако са такива 35 градуса newsm78 newsm78
Направо се чудя кво да правя, ако се задържи такъв мор, дали да търся нещо по-лекичко newsm78 newsm78
И друго се чудя newsm78 newsm78, мен досега не са ме гледали вагинално ниго веднъж, освен когато установи бремеността с вагинален ехограф. Не че се набутвам между шамарите Grinning, но незнам нищо за състояние на шийка, дали имам разкритие и др. подобни неща, които повечето от вас знаят newsm78 newsm78
  Та се чудя дали е нормално newsm78 newsm78
Желая на всички прохладен ден днес, че ще водя щерката на консултация при педито и ще питам дали ще поеме още един пациент септември евентуално Joy Joy
Целувки на всички, стискаме палци на запътилите се към болниците и чакаме хубави новини за бебчета  bouquet  bouquet

# 274
първо честити бебовци на лилиан и феми stork-boy stork-girl   bouquet

на бабаитка - стискам палци, да е смела и скоро да си гушне бебчето  Hug

Lillebi,  Mr. Green направо ме е срам да си призная, защото се чувствам като цветарка дето обикаля от цвете на цвете Blush , ама в крайна сметка ще раждам в окръжна при скочев - човека поне е на работа през септември и няма да ме юрка да раждам като другите на еди коя си дата със секцио щото бил в отпуска и трябва да му вляза в графика
на 3 септември ще се гледаме накъде са плаценти и води и дали има шанс за нормално раждане - смятам да настоявам до последно, ако има надежда да се завърти бебка с главичката надолу и да си родя нормално

# 275
Здравейте момичета!
Отдавна не съм ви чела,а още по-отдавна не съм писала при вас.Много се радвам за всички, които вече са гушнали своите бебоци.
Честити бебчета на Лилиан и Феми,да са ви живи и здрави,а на вас двете пожелавам бързо възстановяване!
Хекси, дано по-скоро си нагушкаш малкото сладурче!
Пете, страхотен красавец е малкия юнак!
Бабаитка, аз също ти стискам палци и ти желая успех.
Сега ще се върна да попрочета темичката и назад,че доста сте изписали и скоро ще започнете нова.

# 276
Добро утро,
Галя и мен не са ми правили вагинален преглед,но съм се уговорила с докито да отида 10 дни преди термин да ми види шийката на матката и разкритие има ли.Иначе предния път нямаше защо да ме бърка-нямах признаци за разждане никакви-той като видя,че плацента и води са ок,какво да гледаме повече.

Бабаитка-късмет днес!!!

Аз ще използвам хладинката да си направя една дъълга разходка....

# 277
Бабаитка стискам палци днес и чакаме да кацне щъркелче и да съобщи новината  Hug

# 278
Галя, и мен не са ме преглеждали вагинално отняколко месеца - в смисъл вземаха ми секрет, но не са ме проверявали за разкритие и т.н. Ама аз не се натискам хич. Като тръгнем да раждаме, нали ще разберем? Сигурна съм, че тая шийка знае кога да почне да се разкрива  Wink

# 279
  • гр.Варна
Добро утро мили дами!  bouquet
Имало и други караконджули като мен. В последно време се събуждам към 05 и заспивам отново едва към 07.30. Ужасна работа. Не , че през  другото време много спя, ама все пак.

Коки, Скочев е добър лекар и вярвам, че няма да съжаляваш за избора си! Стискам ти палци всичко да протече нормално. Praynig Praynig Praynig

Ками, Гали и мен все още не са ме преглеждали вагинално. Предполагам, че ако до 10.09. не родя и това ще стане. Имаме уговорка с доктора да се видим на тази дата. И при мен на ехографа всичко изглеждаше идеално, затова не са ме бъркали.

Лек ден на всички и много късмет на Бабаитка!  bouquet

# 280
  • София
Добро утро и от мен.

Стискам палци на Бабаитка всичко да мине леко и по-безболезно за нея и за бебчо  Praynig

Да се оплача и аз, че не мога да спя нощно време. Относно вагиналните прегледи - и мен само за влагалищен секрет са ме бъркали. Все още не са за разкритие, но както каза и Базилиск все ще разберем като тръгнем да раждаме  Laughing
Днес ще ходя в болницата / за статистиката МД /, за да се разберем с лекаря как ще процедираме, защото аз още настоявам за нормално раждане, а той за секцио. Така че стискайте палци аз да съм по-убедителната. После ще дам отчет как е минало.

Успех и на всички, които не планирано ще раждат днес  Praynig Hug

# 281
Здравейте посестрими-караконджулки Simple Smile И аз спах доста лошо, но то оттук нататък все така ще е, особено като се пръкне и бебока. Тогава ми се струва няма да знаем ден ли е, нощ ли е.

Относно вагиналните прегледи, никой не ме е преглеждал още така. Пък то взимането на секрет не се брои, доколкото разбирам. Подозирам доста неприятна процедура.

# 282
  • Кърджали, България
Честит син на Лилиан!!! Много късмет в живота!!!

Хекси, така се вълнувам заедно с теб...  Hug Сигурно в момента си при Алекс.... Радвам се, че укрепва малкото юначе и скоро ще го гушкаш!!! Само няма да се притесняваш, той има нужда само от положителна енергия сега, а силата на мисълта може да е невероятна! Искам да те успокоя, че моята племенница преди 3 г. прекара известно време на кислород (след форцепс) и така ни бяха наплашили относно здравето й, а сега е една здрава и умна малка госпожица, която вече се подготвя за нашето бебе (нали ще е кака  Wink )

Бабаитка, стискам палци и чакам добри щъркелови вести!!!

мис претенция, аз също мисля, че няма нужда от пълна упойка при "бродерията" накрая. Като раждах Стоил, се оказах с няколко вътрешни и външни шева и ми сложиха май лидокаин локално, за да ме зашият  Peace

Палечка, и аз се чудех кога трябва да потегля за болницата  newsm78 Мисля, че не по-рано от момента, когато контракциите станат поне на 5 минути. Аз съм вече в голяма чуденка  Thinking .... От два-три дни ми изтичат капки прозрачна течност като околоплодни води, ама по съвсем, съвсем малко.... Освен това не знам дали не ми пада тапата - тя наведнъж ли пада всъщност  newsm78 Ама е само бледожълто гъсто, няма никакви кафеникави, зеленикави жилки.....

Катя, аз също не мога да спя.... Особено снощи се побърках.... А беше и пълнолуние... и много горещо....

Абе, хора, някой има ли новини от Бенич!? И в Скайпа я няма от няколко дни и се чудя дали да я притеснявам по телефона....

# 283
Добро утро момичета!  Hug да напомня,някой ако може да пусне нова темичка,че...тази може всеки момент да я заключат!!!благодаря ви за милите думи за бебчо Simple Smile дай боже да ви се връща и всички да имаме здрави и хубави бебчета!!!

стискам палци на babaitka! Praynig
ей,момичета..спинкайте сега докато можете,че после... Shocked по цяла нощ и ден!  Mr. Green
ХУБАВ И СПОКОЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!!!

# 284
Освен това не знам дали не ми пада тапата - тя наведнъж ли пада всъщност  newsm78 Ама е само бледожълто гъсто, няма никакви кафеникави, зеленикави жилки.....
Ох, не съм при бебчо, чак следобед за кърменето в 3 ме викат. Дотогава стискам палци само да имам кърма, че тази сутрин нещо се поизложих и не изцедих кой знае колко (за разлика от обилния млеконадой през уикенда).
А за тапата, моята падна наведнъж едно доста обилно нещо прилично на медуза с кафеникаво-червеникави жилки като от кръв. Бях права и буквално усетих как нещо ми се стича, бяг до WC-то и го хванах на излизане с тоалетна хартия. После 1-2 дни нищо и после пак започна тук-таме леко слузесто-медузесто течение леко като на конци.

Ей сега ще пусна темичката. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт