РАБОТЛИВАТА дружина - заедно в проблем и радост от една година!

• 11 390
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Абе кво стана тук - само 5-6 майки се излагаме колко сме "безработни". Другите съвсем ни забравиха newsm78

Аз днес си повисях повече от 1ч при докторката на Ясмин. Отидохме за ваксина, ама се оказа с много червено гърло и едно зачервено ухо. Тя влачи една хрема, ама никакви други симптоми нямаше. Та ни отложиха - и по-добре де, че малко ми беше притеснено за реакция с това пътуване. Ама види ли лекарката почва да пищииииииии, а на помощничките се хили. И после спа 3ч Shocked

# 241
а къде отивате?
сега ли беше в швейцария?

# 242
4 дена в Италия при сестра ми (племенника има рд на 1.10, а и майка е там) и после 5 дена Швейц.

# 243
  • нейде там, където ....
Не съм ви забравила, пробвам да си сменя работата. Сега вече сериозно и наистина. В понеделник - последно интервю. Пу-пу
И аз имам ден- ден тогава.  smile3515

# 244
стискаме палци
а се спазариш добре, да не се дадеш лесно, ей!

# 245
И аз съм тук, просто кофти период за мен. Дано премине по-бързо!

jd, късмет и да се похвалиш скоро!

Майра, весело пътуване! Италия ми е много-много любима!

# 246
И аз съм тук но  ми е много напечено и по добре да не пиша.Ако някой идва на есенния панаир в Пловдив тази седмица да се обади.

# 247
Абе кво стана тук - само 5-6 майки се излагаме колко сме "безработни". Другите съвсем ни забравиха newsm78
Ей, само  ни потърси, и гледай как се събрахме Laughing.ВИждаш ли колко много  сме в 4ас Wink
Аз съм на ли ния - и на работа и пред компа, но  Дари ни изненада неприятно и  вдигна висока Т, която поддържаше цял ден. МНого ни притесни, ходихме по спешни кабинети, искаха д ани вкарват в болница #Crazy.За щастие, добре 4е не се доверих на тая "докторица", ами на другия ден  нещата се разминаха Praynig Едва я свалихме пустаа му Т, но разстройството още си го имаме.Най-тъпото е 4е винаги вси4ко става когато съм на работа #2gunfire и се скъсвам от притеснения.Това е първото боледуване на ДАри и се ошашкахме тотално.ПРез живота си не е приемала лекарства, нито Т съм, й мерила.... Rolling Eyes
Яслата се отлага за още 1-2 седмици най-вероятно, ама то и без друго ста4куват, та- все тая.
Герчо, Равия,  Hug hahaha Ей, колкот и да нямам настроение, вионаги 4ета тези уникални постове и винаги си оправям настроението( сори, ама си признава Embarassed-на 4ужд гръб Blush)
Хайде, ставам, 4е Дари се развихри.Лек и спорен ден от мен Hug

# 248
И аз съм тук, просто кофти период за мен. Дано премине по-бързо!

jd, късмет и да се похвалиш скоро!

Майра, весело пътуване! Италия ми е много-много любима!
Heart Eyes защото не си била в Швайц ! Heart Eyes
на мен Швейцария ми е много много любима.  Heart Eyes

# 249
М да, Швейцария е приказно. Ние ще сме точно на планина и много се радвам Simple Smile
Италия съм била за съжаление само в Северната част и не мога да кажа като цяло, ама Швейцария сме я обходили бая - и никога не отказвам да отида пак.

Леле Кали, ако ме беше чула как приказвам сигурно щеше да ме убиеш - сега имах извънредна презентация на английски. С тоя немски тук по цял ден тотално съм забравила Crazy Абе това типично за бг ли е да се правят на интресни пред много хора - говорихме 100 пъти с един колега от България за 1 проблем, който не зависи и от нас на всичкото отгоре и той днес пак се опита да ми забие нож с него ...
Но като цяло мина много добре, даже си направих червена точка спомнавйки 1 проблемна ситуация, за която знаем, че съществува но не ни стигна врмето да доразработим Tired

Велмар, бързо да се оправя малката!

# 250
  • на правилното място, в точното време
velmar, никакви болници  Naughty Тия доктори са за лудницата ,бе еййй! За една Т и малко рядко щастие и айдеееее под котрол.То един  контрол  #Cussing out Сигурно ви мъчат зъби.При зъбоникненето отслабва имунната система и затова децата лесно се разболяват тогава. Мажи, миличка с Калгел или там другото за зъби, давай нещо за Т и сте ок!  Peace
Пак се заформя един Фторник, само Майра се цепи с тия нейни разходки из Швайцовете и Италията. Добре поне ,че има един дето му е кеф!  HugМайра,виж хвани поне една от ония лилавите крави, па прати едно фото, омръзна ми само да ги гледам от ТВ-то  Mr. Green Шоколада им го неща, има други по-хубави - аз съм фен на шоколада , за да не кажете,че съм лоша и егоистка -ето ви

Да ви е сладко  Hug
jd успех! Peace И да се похвалиш!

# 251
И аз да се отчета - малко ми е притеснено че вчера ни се обадиха че взимат малката на ясла и днес сутринта висях при педиатърката за бележка за изследванията, та закъснях за работа ама карай....сега пък с тези стачки въобще се чудя дали да ги правя и ако после не ми ги признаят какво пак на ново ли - ужас и за сега ще си пасувам пък утре ще се опитам да отида до яслата да разпитам как да станат нещата. Това се тревогите около нас.
УТре в офиса чакаме много важен гост и днес се чисти усилено подрежда и въобще кипи соц. полуден така да се кажа. Утре ще сме официални всички жените с поли предупредиха ни да не сме с панталони. Абе....купуваме луксозни десертчета и т.н.
Хайде лека работа от мен на работещите а на тези дето ще пътуват страхотни изкарване!!!

# 252
Поредно включване след екшън  Whistling Звъни ми майка в 10:30 и ми казва детето се влошава и другите баби го установиха, ходи странно  ooooh! на мен главата ми пуши, но не издържам и звъня на нашата педиатърка, която ни записа за другата седмица в Горна Баня и и казвам става по-зле и тя ме упъти да тръгваме спешно тогава... Бягаме с мъжа ми от работа аз го открих вече истерясала, среща в къщи и потеглихме. Прегледа го професор Владимиров, гледа го, опъва го криви го, нищо му няма на пръв поглед, праща ни снимка, сниката е ОК, нищо притеснително и от нея, праща ни при някаква педиатърка специализирана в такива проблеми и тя го гледа НИЩО! Сега са ни назначени пълни изследвания, да не би да имало вирус, който не е отшумял и да се е получило някакво възпаление и от това да е. Вариант номер две - типична поведенченска реакция, кеф му е да се криви и се криви, няма здравословни причини и така може да си прави колкото си иска, защото походката му сега не е това, което беше първия път, а е като маршируване, вариант 3 следствие травма щадял си е крака и така му харесва да си ходи сега или още има някаква лека болка и по този начин го щади! Не знам какво е, но знам че скоро на 4-ти километър трябва да си запазя легло  ooooh! Whistling
сега започвам да работя, че тук вече е екшън...

# 253
Кате, аз съм много лоша майка.
Ако калоян започне да накуцва или си промени походката, изобщо няма да забележа. Наистина ми стана гузно,като чета колко си изпълнителна. аз от 6 месеца все не мога да намеря време една ваксина да му сложа.

# 254
Пак се заформя един Фторник, само Майра се цепи с тия нейни разходки из Швайцовете и Италията. Добре поне ,че има един дето му е кеф!  HugМайра,виж хвани поне една от ония лилавите крави, па прати едно фото, омръзна ми само да ги гледам от ТВ-то  Mr. Green

Моля, моля, аз с моя Фторник се отчетох вече Naughty
А за кравите - като гледам къв студ и сняг е там най-много да е побеляла цялата hahaha

Кате, след като толкова доктори са сигурни, че е ок - спокойно. Изчакай и последното изследване и ще се разбере финално.

Кали, засрами се. Ваксините не са ли задължителни в Бг Thinking

Поли, ти май не си се представяла тук newsm78 Я бързо на отчет пред комсомолския състав къде, колко, как..каквото не е фирмена тайна де Laughing

Общи условия

Активация на акаунт