РАБОТЛИВАТА дружина - заедно в проблем и радост от една година!

• 11 404
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
Ей Миньон как може да не се обадиш, и аз в събота водих Пети, защото баща му гледаше бебо дожаля ми да му оставя и двамата.Между другото за наше най-голямо учудване щанда ни взе второ място за дизайн, не че някой се е занимавал кой знае колко с дизайна.

# 286
Ваня, аз в събота си бях в София. За щанда  - заинтригува ме. Пусни някоя снимка, ако намериш време, че ме зачовърка професионалното любопитство.
Калинче, мила, сега ти видях поста! Извинявай, че ти звънях по телефона - дано не съм ви събудила! Бързо да се оправяте, ей!
Ние с бебо си направихме една дъъъъълга дъждовна разходка и сега ме мързи да стана от дивана, но няма как - време е за вечеря. Сега - новината от днес:
Запазихме си час за рожден ден в "Моето гардже", така че всички мами и бебоци от този форум сте поканени на 16-и октомври от 18:00 ч. (съобразено, доколкото е възможно, с работещите мами) тук:
http://www.moetogardze.com/contact.htm

Разбира се, ще пусна напомняне като наближи, но казвам от сега защото знам, че понякога е необходимо по-ранно планиране. Молбата ми е, ако може, да ми потвърдят тези, които ще дойдат, за да мога да преценя, горе-долу, кетъринга. Разбира се, никого няма да върна, както и вие няма да ми се сърдите, ако хапките не стигнат, но все пак би ми била полезна обратната информация.

# 287
Моньон, мнооого благодаря за поканата, с Кало ще дойдем  най-голямо удоволствие.
поканата за разходка е надявам да не я опропастим като твоя ваучер Simple Smile От вчера сме на сериозни лекарства и има съществено подобрение.

# 288
Не ми напомняй за ваучера, че пак ме хвана яд - както ме боли гърбът...  Mr. Green
Трета отметка в списъка - Кало, Калина и Венци (?) (другите не са от форума) Мерси! Grinning
Да ви се похваля, че бъдещият рожденик днес беше професионално подстриган в елитен столичен салон, където майка му е нередовен посетител.  Mr. Green Сега вече има култивиран вид. Снимки - евентуално по-късно.
На болните - бързо оздравяване! Аз ще ходя също да се лекувам, че положението отива на зле, а не мога да си го позволя.

# 289
  • нейде там, където ....
Спа-център? какво е това?  Mr. Green Надявам се скоро да разбера. Вчера порастнах и си направих най-страхотния подарък!   bouquet
Бях на интервю. Харесахме се. Те - мен, а аз тяхната оферта. За 2 месеца ще взема годишната си заплата, която получавах досега. Започвам най-вероятно от 01.11.

Денят е прекрасен, нали?

# 290
  • на правилното място, в точното време
jd smile3501 Браво на теб! Дано и в бъдеще продължи да ти харесва новата работа.
Кали, оздравявайте! Praynig
 Миньон поздравления за първата професионална прическа! Чакаме да ви видим!
 Аз да се оплача набързо - болна съм и не знам от какво. Болят ме неща,които нямат връзка едно с друго- яйчници и стомах, лошо ми е, аби изобщо...а ме чака ремонт  #Crazy

# 291
JD !!! Честито !!! Супер готини новини ! да се хвалиш още много от новата работа!

Равия, и ти да се лекуваш. може да не са яйчници, а черва  (дебело черво боли по подобен начин)

# 292
jd браво страхотна новина.

Ще се включа следобяд, май ще тръгвам за София след малко.

# 293
Jd, честито за повода 2 в 1! Дано надеждите ти се оправдаят!
Равия, дай си малко почивка. При това твое тичане няма как да не те боли нещо. А сега и с ремонт ще се изсилваш. Пожали се!

Аз днес съм по-болна от вчера и мисля по този повод да не си показвам носа от къщи. Ще отменя всички срещи и посещението при зъболекарката, ще пия чай и ще си подсмърчам в дует с бебчо. Дано поне той се оправи бързо, че много го мъчат сополите. Иначе е весел...

Като гледам, май е време за нова тема.

# 294
аз ще пуна нова тема следобяд. ако няма кой друг. ако има, да си каже, имам идея за заглавия, но не съм го доизмислила още. май и няма да го измисля Simple Smile

# 295
jd  Браво !!! Много се радвам на решителните хора  Hug аз напоследък съм сърби ме, боли ме, драго ми е...хем си мрънкам, хем се оправдавам пред себе си защо не си сменям работата, а ми писва с всеки изминат ден  #Cussing out последните дни е ад под небето просто, затрупана съм, само измествам текущите задачи и съм забатачила 100 неща...
Михаил изглежда по-добре май...вече не знам...в сряда пак ще ходим при професора с всички изследвания! Хем си мисля да спра да го развеждам по лекари вече, хем се притеснявам да не изкочи нещо и цял живот да се обвинявам, че не сме му обърнали внимание  Cry На всичките ми нерви в офиса и неговото кривене всеки ден в различна посока и майка ми дето ми надува главата на всеки час полудявам...
Миньонче, как го удържахте в салона, аз не мога да си представя Михаил на прическа, той ще побеснее  Joy Ще направя всичко възможно на 16-ти да успеем да дойдем  Hug
Рави, след 30 като се събудим и ако не ни боли нищо значи сме умрели  Joy
Калинче на какви сериозни лекарства сте  newsm78 толкова ли е зле  Sad

# 296
В Работа и песен дойде си вече златна есен

Работим и се смеем, тук дружно си живеем

# 297
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА !  Hug

Галя, благодаря за помощта със заглавието!

Общи условия

Активация на акаунт