РАБОТЛИВАТА дружина - заедно в проблем и радост от една година!

• 11 417
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
поздрав от мен.
за равия специално:

http://ludmil.multiply.com/photos/album/4

не са мои снимките.

бясна съм, болна съм, уморен съм. надявам се някой ден да мога да споделя с вас поне защо съм бясна.
сега не мога. Sad

чета ви и ви гушкам всички, но нямам сили да пиша.

# 196
Velmar как мина ноща?
Дес много се радвам че ни навести.
Кalina na kayo   Hug и оздравявай.

# 197
Майра, бибероната Михаил си я махна още когато беше на 4 месеца я изхвъляше от устата си, та нямам проблем, но за сметка на това на година и 7 месеца пие мляко в 5 сутринта  Rolling Eyes, и не иска да го приема от друг освен от мен  Rolling Eyes Последните нощи се опитах да се направя на луда и да прекарам баща му, но той започна да пищи и да го бута не та не, мами искал... Не знам до кога ще се храним нощем, сигурно до първи клас  Twisted Evil
Калинка, поплачи си мила олеква и тук се оплачи  Hug И аз нещо съм набрала на мъжа ми последните дни и като се опитам да му обясня какъв ми е проблема, ме обвинява че съм превъртяла, и не ми бил виновен, че работя с олигофрени дето по цял ден ми вдигали адреналина та да си го изкарвам на него, но дано ме е разбрал правилно вчера, че да не превъртя наистина  Joy
Дес, я си почини, аз напоследък сериозно се замислям като вдигнат максималния осигурителен праг да забременея  Joy и да се правя на домакиня, ако много им липсвам ще работя от нас по пижама  Wink

# 198
  • на правилното място, в точното време
Фторник е ша знайте....
Кали,мерси за линка, но не се отваря, въпреки това ти благодаря   bouquet знамеч, е нещо ,което си струва.
Деси, ти не случайно си тука и ти не си уред като всички останали- хората й дали да почива, тя ходи се натиска да бачка. Велмарче- ти си силно момиче, колко прагове имаш още, ехееееееееее...
Всички останали-бързо се оплаквайте какво ви е.
Ние тази нощ поне не ревахме, иначе се събуждахме няколко пъти-къде за ядене, къде за четене на книги, луда работа.Кате-  Peace а медала кърмаческия къде е?Я си слагай бързо в подписа медалчето.
За бибата не мога да споделя- тъй като ние отначалото още не ги залюбихме. Първо беше мама залъгалка  bombs, а после си набутваше едното крайче на чаршафчето или калъфката на възглавницата и така заспива. Майра, ще се отучите, споко. Сина ми сам си я махна,не помня кога, но към 2 те години май.Никой на 16 не съм видяла с биба  Joy

# 199
РАВИ, снимките, които постнах бяха от домашното раждане, за което беше пуснала линк към статията. които живеят извън цивилизацията. таткото пише във форума.

Кате, не ми се плаче , а ми се гърмят бомби някъде, ама няма как. проблемът не е семеен или личен, ами много сериозен.

Майра, Кало е нон стоп с биба. Особено сега докато му избиват зъбите (как прозвуча двусмислено само хаха) ужас... майка садистка..... пробвах се веднъж да я махна за един ден, но пък влязохме в болница и го зарязах. и гърне даже нямаме в момента... абе мързел....

# 200
Кате-  Peace а медала кърмаческия къде е?Я си слагай бързо в подписа медалчето.
е то като не е естествено, имам предвид човешло  newsm78 брои ли се  Joy Joy Joy
преди малко се бъзикахме с един колега, който наскоро стана татко и аз му обяснявах как детето трябва да се кърми до към 3-4 години, защото е модерно и полезно, а той милия ме гледа и се пули и ми вика "ако жена ми се подведе по тази мода и извика детето докато си кара колелото в парка след 3 години да извади цица да го нахрани на някоя пейка и после да му даде сандвич с кебабче, ще я счупя от бой"   Joy Joy Joy ама сериозен и намръщен, голям смях  hahaha

# 201
  • на правилното място, в точното време
Хахахаххахахах Joy Joy Joy Joy Ей,добре че сте вие,та да ме усмихнете! Hug
Кали,мило, гледала съм ги снимките на тия ненормалници. Кате, слагай,слагай! А колегата ти ако влезе у кърмаческия, ще го зарибят ония ми ти фенки, та и той даже ще поиска да цоца от цица  hahaha hahaha hahaha

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=224770.0-
 четете и се учете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 14:23 от RAVIA

# 202
ее Равия, аз сипвам ракийката, от теб салатката  Mr. Green Айде докато се наканим стана време за червено вино Crazy

Питах за биберона, че мъжа на гледачката все ме гледа странно като си го поискам. Не че вкъщи нямаме 2-3 де, ама има един закачен на тези бибероно-дъжачки и тя си играе повече там с плюшеното хипопотамче и така заспива много лесно. Изтъкна ми довода, че трудно съм щяла да я оттуча и тяхната виждаш ли никога не ползвала биберони. Ама аз не му казвам нищо като е по-голяма, а проходи след Ясмин, като не иска да сяда на гърне и куп други работи, нали. Амаха Crossing Arms

Днес имах среща с 2ма колеги от София и ако успея да ги доомагьосам колко ни е велик проекта и колко ще им се улесни живота ако го ползват  Mr. Green, средата на октомври може да съм в София за 1 седмица Wink

# 203
Maira, нали знаеш защо имаме по 2 уши, а не по едно? да има боклуците, които влизат по погрешка да има от къде да излязат Simple Smile

# 204
Ей, Равия нищо не ти убягва в тоя форум. Как ме засече толкова бързо Laughing
И моя Убостник е още с биба, не само вечер, но и от време на време - денем. Дано не отидем в Iви клас с биба Embarassed Дааа, и още се буди поне веднъж нощем - мама става и му държи шишето със сока за да  пие и това в комбинация с дъскорезницата на тати Tired.... пфууу, кога пак ще ме пратят в командировка та да се наспя Rolling Eyes
Гледам пак ни е почнал Вторника. Миньон мълчи, не споделя какво става при нея. Кали и ти ме тревожиш. Дано минават проблемите ви бързо. То след всеки дъжд изгрява слънце, ама понякога потопа изглежда без край. Не се тревожете, всичко си има своето решение.
Моите франсета ме уважиха днес с отговор. Просветна ми. Имали били срив на сървъра, бла-бла-бла, нямаха и телефони. Абе всичко е добре, когато свършва добре.
Цунки  Heart Eyes и лека ви нощ

# 205
Петък е, днес да изкараме и два дни почивка.Утре ще спя поне до 8 часа.
Равия не знам как си се оправила с мрънкането обаче Здравчо тази нощ доста мрънка и рева и днес се успах и закъснях за служебния транспорт та сега се съблазнявам да полегна пак.

# 206
хайде привет и от мен... На  мен тези дни ми спретнаха страшен екшън. Звъннаха ми  във сряда сутринта, че баща ми е катастрофирал тежко на 16 км от монтана. слава богу нищо му няма... та ние се изстреляхме за по-малко от минута с мъж ми. Майка ми реве по телефона - иска и тя да трръгва - няма кой да гледа дребен. Аз по целия път час и половина телефонистка. Уреждам болницата, звъня по застрахователи, успокоявам майка ми и сестра ми, говоря с КАТ и всякакви там лайнари... та като пристигнахме грозна гледка - от голфа на баща ми останала само задницата. Включително и двигателя беше строшен, а да не ви обяснявам кво беше останало от пласмасовите и стъклените части... Та както и да е - баща ми е само със охлузвания и натъртвания - изписаха го след час-два. Оправихме протоколи и т.н. документи в КАТ и вечерта успяхме да организираме огледа на колата от застрахвателя. На сутринта направихме втория оглед и я оставихме в една авто морга и благополучно вчера си кацнахме в София. Сега си търся друга кола за мен, че да оставя пасата на татко, че миличкия на градски транспорт както не е свикнал сега ще му се отели вола.
като имам време по-късно ще ви изчета, че сега само да драсна, че съм си тука

# 207
Ау, Герчо, много неприятно!!! Слава Богу, че баща ти е добре!

# 208
Ех, мами... като съм тука - не пишете, а като ме няма не мога да ви изчета после.... не ми се отвориха снимките на този разбойник с раждането вкъщи - щеше да ми оправи настроението тази седмица като видя, че има и по-луди от мене....

# 209
Ее Герчо, пак си имала екшъни. Важното е, че баща ти е добре!

Аз днес спах до 8. Тя дребната си спи всеки ден до 8 де, ама аз в 8 вече трябва да съм на тръстиката Sad Петъците работя от вкъщи, ама днес имам за 11-13 да ходя в офиса Sad Така че казвам набързо Добро утро и изчезвам да се оправям, че трябва да водя и Ясмин с мен.

Кали, трябва явно да си преговоря часовете по биология Wink

Общи условия

Активация на акаунт