РАБОТЛИВАТА дружина - заедно в проблем и радост от една година!

• 11 413
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Роза, много неприятно, добре, че е жив и здрав  Hug аз се чудех къде зачезна тези дни а ти в екшън  Sad

# 211
Леле, Роза !!! Силни гушки. На майка ти също. Слава богу че е ок баща ти.

Майра, беше по повод кой какво ти обяснявак за ясмин, много ме дразнят разни коментиращи разбирачи.

# 212
Кали, разбрах те Wink

Къде изчезнахте всички, хайде петък е време за бира. Като не можем да се видим - черпя виртуално Wink

Кaто казах това се сетих, тъй като след малко ще ходим на мексикански ресторант...Наскоро четох темата, дето една майка пита дали било вредно да се пуши в стаята при бебето Shocked Тук от 1.8.2007 забраниха в ресторантите да се пуши, ако нямат специални отделени салони и е рай, тая вкъщи иска зорлем да си трови детето, че и съмишленички да я успокояват търсеше ooooh!

# 213
майра, ще идваш ли командировка, какво стана?

# 214
Не знам още Rolling Eyes Нещо тоя с който бачкам е много един такъв ..не смее да каже нищо, повече техничар си пада отколкото маниджър и си трайка, забивайки се в техническите детайли без да смее да излезе с някакво решение дали ще ни ползват или не Rolling Eyes

# 215
  • нейде там, където ....
Чета, ама няма много време!
В понеделник съм на изпит, до тогава ще уча, стискайте палци! И дано поне в детските градини приемат деца, че точно в този момент за мен е убийствено! Кого да съдя после за пропуснати ползи - учителите, синдиката или техните работодатели?  Twisted Evil

# 216
  • на правилното място, в точното време
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=225321.msg4974944;boardseen#new
Нали трябва да поддържам имиджа си, че попадам на теми - бисери, та ето ви,четете и Гери, кажи каква марка сирене произвеждаш  Joy Joy Joy
Айде и Майра да си признава, за други сега не се сещам, но ако има кърмещи да си признават за марката сирене,кашкавал или подобните млечни производни.... Joy Joy Joy

# 217
Розичка, бил е малкият дявол. Майната им на ламарините!  Hug

бясна съм, болна съм, уморен съм. надявам се някой ден да мога да споделя с вас поне защо съм бясна.
сега не мога. Sad

Кали, това все едно аз съм го писала.  Hug
Резюме на проблемите: страхотната командировка в Германия ми излезе през носа. Натрупала ми се е толкова работа, че няма отриване, а непрекъснато изникват проблеми. Нашите са разлигавили Иван до безобразие. Няма да се впускам в подробности - Калина беше описала точно симптомите след излизането на Кайо от болница. Сега, след едноседмично превъзпитаване, почти се е оправил и май има надежда да си стане пак доброто ми детенце, но многочасовият рев и крясъци направо ме съсипаха. Сега майка ми не смее да ми се обади да не й се карам, ама тя не е виновна - с баща ми на глава не се излиза: не можело детето да се оставя да плаче! Онзи ден, след посещение на зъболекар, ме болеше зъб (още не се е оправило положението, но не е толкова зле), вчера имах ужасно главоболие, от 2 седмици почти непрекъснато ми играе лявото око и все по-често получавам зрителни смущения под формата на трептения и кръгове (на моменти изобщо не мога да фокусирам)... абе като цяло се чувствам отвратително. За капак - любимият има уникалната дарба като ми е зле да ме кара да се чувствам още по-зле. И вчера не направи изключение. Бяхме на вечеря с приятелска двойка. Провокирани от изказване на другото момиче (изобщо не разбрах какво е казала, защото бях отишла да избирам вино), нейният мъж започна да я заплашва (аз съответно се почувствах  в небрано лозе), а моят хубостник, вероятно от някаква криворазбрана мъжка солидарност, се нахвърли върху мене  Shocked и започна да ръси разни гениални умозаключения по адрес на жените, които тук няма да цитирам, защото ще го намразите завинаги. Беше обаче толкова груб и вулгарен, че даже другият мъж (който също е имал немалко арогантни изпълнения) му напомни, че все пак съм "майка на децата му". На което знаете ли каква беше реакцията? "Засега само на едно и се ослушва за второ".  Shocked Shocked Shocked Не мога да ви опиша колко ме заболя! На устата ми беше да му кажа, че ако зависеше от мене, Иван щеше да ми е трето или четвърто дете, а не първо в тази измъчена 8-годишна връзка. Изключително нагло е да прави такива изявления след като аз пожертвах тези години от живота си и неродените през тях деца заради неговите "съображения". С мъка си затраях, за да не правя скандал в ресторанта, даже се опитах да се шегувам и вечерта завърши криво-ляво прилично, но после в колата се опитах най-човешки да му обясня колко ме е засегнал. Не знам на какво съм разчитала, след като си познавам човека. Естествено, вместо извинение получих нова порция обиди и се скарахме. Сега ми е... както и да е... наистина не зная в кой момент чашата ще прелее и ще сложа край на всичко това. Лошото е, че както и да постъпя, положението няма да стане розово - просто ще сменя едни проблеми с други. Ако някой може да даде акъл, да казва... Катето май беше намерила работещо решение, ако още е така - ще съм благодарна да сподели.

Ето, наоплаквах се, но не ми олекна! На всичкото отгоре напоследък все по-отчетливо забелязвам, че едното оченце на Иван гледа накриво. Казват, че при бебетата това било нормално, но като беше по-малък не беше така. Сега като погледне настрани едното око си гледа направо, а другото минава във вътрешния ъгъл. Това него май не го притеснява, но аз ще се побъркам! Дано не съм права!

Спирам да пиша, че бебчо се събужда. Ще го нагушкам и ще ми мине мъката... за сега... до кога?
Калинче, Майра, поздравления за заслужените фотонагради! Вие сте нашата гордост! Гери, браво на теб - покажи им как се прави!

# 218
миньон, не се ядосвай толкова - явно на всички ни е минавало през акъла да им теглим по една яка майна на мъжете и да продължим напред, ама като се замислиш 8 години си то търпяла и си се нагаждала към глупостите му сега тепърва да се нагаждаш към глупостите на накой друг...  Аз нали един ден дори кси изнесах багажа и детето, пък още вечерта си се прибрах да се разберем...
Аз сега да се похваля - харесахме си кола ауди А4 комби. майсторите я харесаха, ние я харесахме. капарирала съм я и живот и здраве в понеделник сутринта ще се разправям с КАТ да си я прехвърля и след това застраховки, аларми и т.н. простотии, но няма как - работа е, ще трябва да се свърши.

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 19:51 от Ger4o

# 219
  • на правилното място, в точното време
Миньон  Hug Hug Hug

# 220
Mиньон,  Hug Hug Hug

# 221
Миньон,
нямам думи. Големи са идиоти понякога.
Не... понякога не са идиоти.
Най-лошото е, че и наште синчета са тръгнали натам. Как да го възпитавам , не знам направо.

До сега със разните сериозни приятели съм се разбирала далеч по-зле, отколкото с майките им. макар и абсурдно да звучи, и сега със свекърва ми е по-добре отколкото със сина й.

Нагушкана си много.

Гер4о, кога ще ни возиш на новото Бу? Как е баща ти? Майка ти успокои ли се?

Кате, нищо не казваш за Мишето... хммм.. надявам се защото е добре, а не защото не смееш да си признаеш, че не си си удържала на думата.

Ние с Кало днес си бяхме сами  у дома, венци до утре вечер го няма и беше егати и спокойствието. Кало спа почти целия ден. Само вечерта будува до 12 Mr. Green което е супер, и утре ще си поспим.
по повод бибата забелязах нещо интересно докато заспиваше сега. Той спи с няколко биби, една в устата и обикновено резервна в ръката, ама цяла нощ я стиска. или ги сменя на сън. сега обаче беше толкова уморен, заспа за минутки и си изпусна и двете докато го премествах. НЯМАШЕ БИБА в ръцете, но посегна към устата си да я сложи, после посегна с другата ръка, успокои се, направи движения с устни все едно че суче и НЕ се разбуди. какво блаженно самозалъгване беше.

# 222
Миньонче, както казва една приятелка, ние определено винаги можем да си намерим по-добри мъже, но едва ли по-добри бащи на децата си ... и както и да го мислиш, гледайки почти всичките си приятелки (конкретно 4 броя), които успяха да се омъжат да родят, да се разведат и да си намерят по-добър, на който да родят по още 1-2 деца, най-тежко е на децата от първия брак  Sad уж им купуват уж ги гледат, ама по-добре да не коментирам  baby_neutral та ако има един мъж недостатъци, които на общия фон могат да се преглътнат за кво ти е друг дето жена му го е изгонила за същото или подобно  Wink търпение и системна методична работа, то синовете си не можем да превъзпитаме от раз, та какво ли остава за изграден характер  Joy Аз пак си казвам моята система е да се държа с него както искам той да се държи с мен, никога не викам, не се карам, не обижам, гъделичкам мъжкото му его, но не го оставям и да си повярва много много, за да не се самозабрави  Laughing
Михаил се беше оправил на 100% до преди 5 минути, когато майка ми звънна и ми каза че пак и се струвало че куца  Whistling понеже главата ми пуши от работа още от четвъртък през нощта мъжа ми замина на проверка на детето чакам всеки момент да се обади  Praynig Praynig Praynig ще ви пиша... тази седмица трябва да го заведа в горна баня, иначе на други не съм го мъкнала какато обещах  Wink
очаквайте включване....

# 223
Добро утро,

Кали, как го накара да спи цял ден Shocked

Кате, какво стана в Горна Баня, дано Мишето да е добре Praynig

При мен тая седмица се очертава спокойно. Нямам търпение да дойде петъка - заминаваме малко отпуска newsm44 Ама като си представя колко работа ме чака да оправя багажа за 10 дена и ми прилошава ooooh!

А Катето писала заедно с мен ...

# 224
Включвам се понеделнишки да пожелая всички негативни емоции да изчезват от нашата тема.Дано всички които не се чувстват добре напоследък да се чувстват прекрасно оттук нататък Hug

Аз на 1ви тръгвам на работа и силно се надявам че ще изкарам докрая на октомври Praynig Embarassed Няма да ми е много натоварено,при това само 2 дни в седмицата ще имам часове,моля се само да няма изненади от страна на състоянието ми Mr. Green

Лека седмица на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт