Септември пристига, в Разград време е за панаира!

• 11 065
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
Буби,на снимката на аватара ти Сашко ли е?Много ми прилича на него  newsm78

# 241
Танче,къв Сашо бе, кви пет лева..... Аз съм.

# 242
ShockedЕ,определено децата приличат на теб.Ама ти сигурна ли си ,че си ти  Joy.И Рени каза,че не си ти ,а Сашко или може би...Дани.

# 243
  • там нейде .............

:Ама ти сигурна ли си ,че си ти  Joy..
а сега де  Joy hahaha Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
 в Троянския балкан има много прекрасни кътчета

# 244
Къде сте всички да не празнувате.newsm78
Пак сме почти на втора страница
  Crossing Arms
И аз това се чудя  newsm78.А,Мирката като и казах,че отивам да ям заек се ската.Сигурно целият го излапаха  Cry
Агнешко,Танче,агнешко... Mr. Green
И не съм се скатала-цял следобед се мъча да се свържа  с вас,ама не...нема никой..Ни тука,ни в скайпа... newsm78

# 245
Привет, привет. След кратко отсъствие и аз да се запиша, че тя темата свършила. Добре дошли на всички нови мами, а на всички останали - радвам се да се "видим"  Simple Smile. Друг пък ще ви разказвам за нашите летни изживявания, че детето май се изкъпа. Сега ви черпя кафе   food010и ви желая приятен ден

# 246
Добро утро!Хайде,на кефенцето и тортичката...
Да, бе Мирка верно агънце беше,не заек.Няма значение,аз и агнешко хапвам.  chef
Оооооо,Руми ти жива ли си бе жена.Съвсем ни забрави (добре,че града е малък и редовно се засичаме  Joy).Как е Ауа(за тези които не знаят Влади така вика на Хана)?А Рая още ли не е свалила ролерите ,с тях ли спи ?

# 247

Ех, ако можех да си боцвам по малко от манджичките ви,
ей тъй, от монитора, докато работя. Какъв живот щеше да е.

# 248
Добър ден и от мен! Честит ви панаир, нали днес го откриват   ura
Тези дни не съм пописвала в темата, т.к. имахме гости, а утре чакаме да се върне Дани, че го изпратихме за няколко дни с родителите ми в Бургас.
За две седмици на Калоян му пробиха шест зъба и се надявам, че вече ще се спи, докато тръгнат следващите шест / и първите така му избиха накуп/.
Слънчев ден и добро настроение!

# 249
ShockedЕ,определено децата приличат на теб.Ама ти сигурна ли си ,че си ти  Joy.
Тез деца определено са от тебе, Бубе.  Joy

# 250
Браво на Коко за зъбките,а нашите още не са избили и Влади все реве и е сърдит за нещо,за хремата да не споменавам  ooooh!.
След обяд ще пуснем изследванията за градината,а кога ще го пусна не знам още.Не искам да е с хрема,защото ще се усложни.
Официалното откриване на панаира не знам кога е ,но Влади вчера кара влакчето,а Рени се спуска на надуваемата пързалка.Така,че панаира за нас вече е открит.
Ех, ако можех да си боцвам по малко от манджичките ви,
ей тъй, от монитора, докато работя. Какъв живот щеше да е.
Ами опитай,ако номера става и аз ще пробвам  Joy(имам нужда от няколко килца  Embarassed)

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 21:26 от titania

# 251
Честит панаир и от мен. Tada
Аз снощи го сефтосах,че не знам дали ще мога през седмицата.
Той си е като всяка година нищо ново. Crossing Arms

# 252
  • На черешата
  Какво има на този панаир? newsm78
  Аз май никога не съм ходила,изпуснала ли съм нещо...Така като се замисля,една година май минахме от там по време на панаира,ама голяма циганийка беше.

# 253
  Какво има на този панаир? newsm78
  Аз май никога не съм ходила,изпуснала ли съм нещо...Така като се замисля,една година май минахме от там по време на панаира,ама голяма циганийка беше.
newsm10 все така си е Фантичка.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт