Септември пристига, в Разград време е за панаира!

• 11 049
  • 311
  •   1
Отговори
# 285
Ама той панаира ще свърши,до като дойде ред за новата тема бе! Mr. Green

# 286
Танче какво се е случило с Влади ако не е тайна.
Никаква тайна не е.Просто вчера сутринта се приготвяхме за изследванията за градина ,облякох го и той отиде при кака си в детската стая.Аз успях само панталона да си преобуя и чух страхотен шум от детската.Само дето удар не получих-Влади на земята,а скрина отгоре му,телевизора и той на земята....гледката не мога да я опиша,а за шока да не говорим.От там си представи бягане до личният за направление....хирург...кръв,урина изследвахме,рентгенова снимка със страхотна борба....а през тези часова докато бягах от кабинет на кабинет,че и до болницата Влади го носих.Не иска да седи в мен,рита ме,но като го пусна и си тръгва за вкъщи.От това поне ми стана ясно,че няма счупено  ooooh!.Ох,не искам да си спомням вече...и на никого не пожелавам да преживява този страх.

# 287
Мммммм да,май трябва да е за нещо друго темата ,може би за изложението  newsm78

# 288
Мммммм да,май трябва да е за нещо друго темата ,може би за изложението  newsm78
Ай стига бе!Все конкуренцията ви е в устата! Mr. Green

# 289
Леле Танче ужас важното,че всичко е наред. Hug
Мирка Joy Joy Joy

# 290
Ай стига бе!Все конкуренцията ви е в устата! Mr. Green
Че на изложението има ли КИТАЙСКИ сутиени бе  Rolling Eyes

# 291
Не знам.Ама има български гащи,чорапи,пижами....Ъхъъъъ...
 Mr. Green
Айде лека нощ!
А утре нова тема,нов късмет!

# 292
Добър вечер и от мен.
Днеска подстригахме Дани, станал е голям симпатяга ,утре сутринта ще го снимам и ще го пусна.
Тази вечер ще мисля новото име на темата.

# 293
Добро утро на всички !!!
В момента си пия кафето и реших и вас да почерпя.

Нямам никакво свободно време защото правиме цялостен ремонт на апартамент от до. #Crazy, но от време на време ще се включвам в форумчето. Обещавам. Simple Smile

Танче това е ужасно, което ви се е случило с Влади, но важното е че е добре. Wink. Моя Влади като беше на възраста на твоя беше дръпнал цветарника с 12 саксии върху себе си, че и тъкмо ги бях поляла. Стана една кочина в нас тогава, че и той под саксиите и цветарника, но се отърва само с драскотини.

Мирка, оня ден видя ли ме как профучах покрай магазина ти с бясна скорост защото закъснявах за кухнята, а може и да не си ме видяла защото се беше надупила до вратата. Joy Joy Joy

Целувки на всички  и при най удобния момент ще се включа пак.
  Hug kiss
Приятен ден !

# 294
Добро утро!
Плами,не-не съм те видяла...Ко ли ша съм праила? newsm78А ,аз тогаз имах муза-трябва да съм мела..... Mr. GreenАма ти май не ме позна на панаира,като ти викнах....
Момичета,давайте идеи за заглавия!!!
"Разградските мами чакат есента,за да могат пак да лафят пред компа,но с чаша вино вече във ръка"(префасонирах малко на мама Барба заглавието)
Аз не съм от най-добрите поетеси,ама така ви давам стимул... Mr. Green
Айде,лек ден!

# 295
  • На черешата
  Mirkata,я ти да не се оплакваш от конкуренцията.Такова желание имах да си купя гащи на гарджетата от теб,а тя момата духнала и магазина заключен.Останаха с голи дупета милите  Joy Joy Joy.Пък и детето ти стиснато бееее,истинско гецовлийче,не ще да даде на мойто и чантата да му види,пуууууу. CrazyА уж майка му ми е приятелка. Whistling

# 296

Плами,не-не съм те видяла...Ко ли ша съм праила? newsm78А ,аз тогаз имах муза-трябва да съм мела..... Mr. GreenАма ти май не ме позна на панаира,като ти викнах....

Не, не те познах в тъмното, бързахме да се прибираме заради малката, а и Влади никак не ме слуша тогава. Направо подивя. Луднах.Търчи се на пред пред мен и ме беше страх да не го загубя, че миналата година го изгубихме на селскостопанския панаир в Добрич. Половин час го търсихме, а аз бременна. Що не припаднах.

# 297
  • Разград-София
Здравейте сладури !  Hug Hug Hug
Хайде изберете заглавие на новата тема че сме на 15-та страница! Аз съм готова с новата тема ... само вас чакам  Flutter Flutter Flutter

# 298
Оставих си работата, за да ви напиша какво ми щукна сега за заглавие на тема:

"Разградската майка виж и по нея ще изгориш"

# 299
Оставих си работата, за да ви напиша какво ми щукна сега за заглавие на тема:

"Разградската майка виж и по нея ще изгориш"

Joy Joy Joy Joy Joy Joy много яко Peace

Общи условия

Активация на акаунт