Отговори
# 360
Много се сдържах да пиша коментар за фирма "Арт хоум"Варна,но след като прочетох лъжите на Мениджърка,не издържах.
Заслужено попада в черен списък на фирмите.  Първо ,не може да се нарича фирма за дизайн, тъй като всички красиви проекти и  картинки,които виждате на  сайта им не са плод на тяхната работа, а копиране от различни каталози. Внасяха мебели от бамбук и т.н и се опитват да ги продават поредна година...нещо май не се получава...
Да не говоря за "Главната дизайнера" г-жа Пантелеева,която от "дизайнерството" познава само да изкупува скъпи специализирани списания и да обгражда с кръгчета снимки ,които и харесват и да нарежда на другите фирми -изпълнители...Така че за креативно мислене и творчеството ,тук въобще не може да се говори. Прословутия х-л "Лондон " не е петзвезден,както си позволява да говори Мениджърка. Да , претрупан е с румънски мебели и придоби по този начин ретро -стил,но не отговаря на категоризация "5 звезди". Г-жо, прочетете какво е необходимо за да стане хотел петзвезден и не се излагайте.
Така че , фирмата е по-скоро търговец на мебели/и при това за клиенти ,които искат да платят много по-скъпо за низко качество/, но не дизайнерско ателие!  Не препоръчвам !

# 361
Искам да споделя разочарованието си от "майстор" РАЙЧО от Стара Загора(тел.0888ххх548) и сина му, които се занимават с поставяне на теракот. След подробно и нагледно обяснение кое как искам да бъде направено(трябваше да се скрият едни кабели под теракота и да се скъси дължината на 2 врати)бях помолена да излезна от апартамента, за да не преча на работата им , понеже се работеше в коридора (моя грешка, защото не веднъж съм чувала, че на майстори в къщи трябва да им висиш на главите!). След завършване на ремонта, когато дойде време за плащане , с което се ангажира майка ми, въпросните "майстори" й взели с 50лв. повече от предварителната уговорка(който на 150лв. отгоре, хич не са малко, ако е на 500-600лв. няма да го правим на въпрос), защото видиш ли били къртили пода заради кабелите(само дето в предварителната уговорка за това къртене се знаеше). Но да беше само това. . . тези кабели не могат да се нарекат скрити, виждат се и се размотават точно където не трябва и където държах да са скрити-до входната врата, където се събуваме и не са прилепени плътно в ъгъла между стената и пода, а влизат в пода на 3-4см от там(тоест ни изяждат мястото за 3 чифта обувки, то цялото е толкова де!). Този същия кабел ми вади очите на още едно място-от средата на прага на съседната стая излиза отново, за да ме спъва всеки път и да ми напомня за "МАЙСТОРА". Аааа , щях да забравя вратите-и двете са отрязани 2см над пода, че и на криво, да се проветряваме от там!Вече трета седмица чакаме да дойдат "да погледнат, дали могат да оправят нещо"!Един съвет от мен-не мъдайте навън, за да сте сигурни, че ви правят това , което искате и за което плащате!   Имам и снимки,но не открих как да ги прикача.

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 18:29 от mimihu

# 362
  • София
  Здравейте! Темата е страхотна и много помага в избора на фирмата, която да произведе мебелите. Преди време се занимавах с мебелите и бях потресена. Искам да спомена като се каже “майстор” какво очаквате мебели със супер качество…..грешите. Това е майстор, който ви предлага материал с много добро качество. Предлага доста изгодна цена за изработката и вие си викате “ооо това е изгодно майстор “Х” ми да предлага с 1000лв по-ниска цена от фирмата (която си има сертификат, хубав цех и специализирани дизайнери). Но къде е уловката….. след това той взима мостреника на друга фирма която предлага същия декор и купува материала (турски, гръцки), които струва по-малко и от половината, но имитира декора на 100%. Много е  важно качеството на материала, но на днешно време се гледа евтиното. След като е закупил материала го дава на някоя фирма да разкрой плочите, взима ги и в гаража си почва с ютията да лепи кантовете, сглобява с винтове…… оооо чудо……стават страхотни мебели. После се чудите защо мебелите ви се разпадат, отлепват кантовете и ходене по мъките. Затова като ви кажат майстор първо вижте къде му е магазина и производството.
  Но определено има и некоректни мебелни фирми, които разполагат с техника, но разбира се ви взимат парите и след това с месеци с чакате доставката и монтажа, но уви те са ви взели 60% аванс, но са ги похарчили за друго…… но успокояват много умело, че ще ви се монтират мебели до следващата лъжа….. хехех пак ходене по мъките. Един съвет като подписвате договора много добре го прочетете и ако се налага променете някои от точките във ваша полза. Така да си дойда на думата… ще изброя част от фирмите, които са некоректни: Визател ЕООД, Еко терм 07 ООД – Пазарджик, Авто ремонт АД – Дупница, Aрт ефект ЕТ, Атеа, БГ мебел компания, Бонита ЕТ, Ерго офис, Булгрейс ЕООД – Ботевград, Гидулски ЕООД, Двамата ООД, Деко тех мебел ООД, Евростил ООД – Кюстендил, Калипсо дизайн ООД, Карад 24 ООД (Радоп), Мимар мебели ЕТ, Олимпия класик ООД – Казичане, Свети Йосиф ЕООД (Валенсия дизайн), Сигма ЕООД, Симар ЕТ – Враца, Фреш дизайн студио….. Надявам се да съм била в полза.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 11:45 от cPanel

# 363
Възмутена съм от фирма за мебели по  поръчка Тимпекс(в кв.Красно село).Поръчах при тях шкаф за обувки и детска стая.На детската стая ,така и неизготвиха някакъв проект ,след два месеца чакате.А за шкафа за обувки ,проект беше обещан след договора.Е договор имаше ,но не и проект.Накрая доставиха въпросния шкаф с разлики от оговореното , с изключително лош монтаж ,надран и очукан .При опит да споделя разочарованието си бях обвинена в лудост.Предложиха да ми върнат парите, но нямах нерви вече пак да чакам другаде за нов.Та така си остана след като мъжът ми го по оправи.

# 364
Възмутена съм от фирма за мебели по  поръчка Тимпекс(в кв.Красно село).Поръчах при тях шкаф за обувки и детска стая.На детската стая ,така и неизготвиха някакъв проект ,след два месеца чакате.А за шкафа за обувки ,проект беше обещан след договора.Е договор имаше ,но не и проект.Накрая доставиха въпросния шкаф с разлики от оговореното , с изключително лош монтаж ,надран и очукан .При опит да споделя разочарованието си бях обвинена в лудост.Предложиха да ми върнат парите, но нямах нерви вече пак да чакам другаде за нов.Та така си остана след като мъжът ми го по оправи.

Относно детската стая- никога не е поръчвана Изготвен беше 2 D проект- БЕЗПЛАТНО, а не разкрой, какъвто се прави след приемане на поръчката и преди започване на изработката и не се предоставя на клиента.
Взехме размери - БЕЗПЛАТНО.
Въпросния шкаф беше изпълнен съгласно предоставения от клиентката проект. Доставен беше БЕЗПЛАТНО в 23 часа, по настояване на клиента,след двудневно забавяне-нормално е да се случи, предвид празничните дни. Монтажа не беше извършен от нас.  Не даваме гаранция за мебели, които не са монтирани от нас. Въпреки това се съгласихме да ни бъде върнат шкафа и да върнем парите! За мене  шкафа е перфектен,  не знам какви са били очакванията за един прост шкаф за обувки!!! Явно  и очакванията за съществуващата й кухня, не са могли да бъдат задоволени,  защото не е доплатила на колегата-проста кухня от ПДЧ по неин проект. На фона на многото доволни клиенти, които не пишат по форумите, трябва да има и някой недоволен.

# 365
Опавдания за не добре свършена работа!Сами преценете...Въпросната фирма Тимпекс-кв.Княжево прави мебели, но не отговаря за сглобяването(монтажа на готовите модули)

# 366
Копирам линк към пост, за да не копирам отново цялата тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=559250.30

Има и препоръка, за фирма за мебели, но не копирам линка в съответни списък - тема, за препоръчвани майстори, за да не се повтаря многократно Wink

# 367
НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ МЕБЕЛИ ОТ ПРИМА СТИЛ-СОФИЯ!!!!НЕКАЧЕСТВЕНА ИЗРАБОТКА,МОНТАЖ И НЕКОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ!!!!

# 368
  • Варна
Здравейте,
Не ви препоръчвам тази фирма за мебели http://casaviva2.com/ ние сглупихме и си поръчахме диван и от там започна некоректното отношение
1 цената която бе обявена се оказа без ДДС което в магазин работещ с крайни клиенти е недопустимо, ние разбрахме че цената е без ДДС след като прочетохме договора.
2 Поръчката дойде в уречено то време но се оказа че няма опцията с която сме го поръчали, а на всичко отгоре се опитаха да ме убедят че точно това съм поръчала за щастие аз ги бях накарала да опишат подробно опциите в договора и се разбрахме че грешката е тяхна и ще направят поръчката отново.
3 след седмица се обаждат и казват че на този модел тази опция не можела да се изработи и трябва да сменим модела и с това се съгласихме
4 срокът на доставка е 1 месец поръчката я направихме през ноември 2010 сгрешената поръчка дойде през декември  и с точността във времето до тук вече минава средата на март а нашата поръчка още я няма

Ето това е отношението в тази фирма преценете сами дали да пазарувате там аз вече не бих

# 369
  • France
Не очаквайте , че като си поръчате нещо по поръчка то ще е готово тутакси.
За ваше успокоение ще кажа само , че клиентът ни от Великобритания плаща 100% сумата и чака 4 седмици.
  До секунда обаче ! Иначе  глоба 40%  от следващата поръчка.
Може би така трябва да се  " лекуват"  и така наречените  и самообявили се за майстори в  България.

# 370
Т-магазин в Люлин 2! Отношението им към клиентите е безобразно!  Отивам да пазарувам, плащам на касата и при взимането на сметката виждам, че яйцата не са по 15ст. както се рекламира, а по 25ст Shocked. Възрастната служителка от касата ми казва, че ТЕЗИ не са ОНЕЗИ ! Тъй като не съм мръднала от касата й казвам :" Искам да ги сменя, тези са 2 пъти по-скъпи"
И се почва една одисея! За един лев проблем ли съм правила! Ама то не ставало така! Когато грешката била тяхна можело, ама така не Stop! Ама тя незнаела дали ще станело (това ми го повтори няколко пъти) ама трябвало да вика главния касиер и не гарантирала дали ще стане! Пристига ТОЙ, младо момче, и ме пита ехидно: " И какъв е сега проблема?" Twisted Evil, а касиерката заявява: Да си си отваряла очите #Cussing out! Теглих им една и им заявих, че кракът ми повече няма да стъпи в магазина им!
Защо го пиша цялото това нещо? Защото като КЛИЕНТ заслужавам УВАЖЕНИЕ! Защото много често стои голяма табела с ПРОМОЦИЯ, а там са сложени други стоки, които са два пъти по-скъпи Naughty! Защото не намирам парите се на пътя и не съм длъжна да обяснявам на НЕВЪЗПИТАНАТА БАБА КАСИЕРКА на касата, че току що съм дала 50 лв. за лекарства на болното си дете и че не искам да ми пробутват това, което не искам #Cussing out! Просто ще отида другаде, където на излизане с усмивка ще ме попитат: " Наред ли беше всичко с пазаруването? " Peace

# 371
Не купувайте от Арон ,не си губете времето.Преди седмица търсих обзавеждане и реших да отида до толкова рекламирания магазин и ужасът започна.Първо никакво обслужване.Второ процентите промоция не само не отговаряха на това което рекламират но имаше и етикет в който промоционалната цена е по висока от старата цена.Безплатен монтаж и транспорт да да но и там почнаха условия.Мебели от хартиено фолио и всички тези нередности ми напомниха че всъщност съм в България и тук клиента няма права.

# 372
Напълно те подкрепям! Обслужването в Арон е под всякаква критика  !!!!! Имах нужда от разяснения и търсих човек от персонала за помощ, обиколих магазина и какво да видя, всички служители  бяха в офиса и гледаха нещо на компютъра , след като им сигнализирах с ръка , че ми трябва някои, едно момиче от консултантките дойде и така се държеше сякаш съм я обезпокоила. Започнах да задавам въпроси за промоционалните артикули и по-точно за една холна масичка, която исках да си купя , но след голямото чудене на момичето разбрах , че не мога  да я купя нямали бройки , а за поръчки повече от месец трябва да чакам. Много бях разочарована!  Sad

# 373
  • София
Фирма Бабекс София - за ремонти.
Наехме я преди няколко години да ни ремонтират банята.
Едно, че щом взеха и последните пари повече не се появиха да си довършат работата (наша грешка, че платихме предварително, но разчитахме на коректност).

Няколко години по-късно им сърбаме попарата на некачествения ремонт.

Не ми се изпрада в подробности. Но ако някой се интересува, мога да обясня на ЛС.

Аз тези повече не бих ги пуснала във входа, камо ли в дома си Peace

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 13:34 от ВаняМ

# 374
Тук без колебание се присъединявам към Вашите мнения! АРОН не стига, че продават само боклуци, но няма никакво обслужване! Преди седмица ходихме до там и в целия ни престой от 40 мин. никой не дойде да се поинтересува какво търсим. Опитах се сама да намеря някой, който да разгадае обърканите им етикети, на които има по минимум 3 цени, но не видях такъв човек. А в офиса гледаха филм!!!

Общи условия

Активация на акаунт