Отговори
# 105
Дай малко повече подробности де. С този единствен пост все едно е удар от конкуренцията.

И на мен така ми изглежда. Peace

# 106
Е, като видя кофата за вода и препарата за 2 лв., що ги остави да продължат?
Да не говорим, че фирма с кофа няма, всичките са с машини.

# 107
Е, като видя кофата за вода и препарата за 2 лв., що ги остави да продължат?
Да не говорим, че фирма с кофа няма, всичките са с машини.

Абсолютно!
Никога не е идвала фирма у дома да чисти с кофа. Това си е чист абсурд.Носят си Рейнбоу или друг вид перяща прахосмукачка и изчистват перфектно.

Много е съмнително нов потребител/новорегистриран да влезне и да плюе. Thinking Naughty

# 108
ЕТ"КРАСИМИР ДАЛЕКОВ"(МЕБЕЛИ ОТ ОРЕШАК) Магазинът му се намира на ул."Пиротска"№60.МОШЕННИК от класа.Събира капаро и в последствие нищо не монтира, крие се, лъже и не спира, докато накрая прежалите парите!Бягайте далече от него!!!!

А ти да не би да го прежали капарото?
От този "красавец" и аз си патих, но преди три години. Трябваше да ми направи един шкаф с две вратички от дъб. Прави го повече от две месец като след първия месец всеки ден му висях в магазина. Е най-накрая направи каквото направи, но в едната вратичка има дървояд и не ми се разказва как вече три години ме побърква и всеки път като почни да скърца тоз Красимирчо такива благословии отнася, че му е бедна фантазията.

# 109
Привет на вскички,
Като повечето в този полезен форум и аз правя ремонт на жилище и както момже да се очаква съм... изключително разочорован от БГ "майсорлъка".
В момента се "занимавам" с едни прекрасни девойки от Слатина( София ): Ради ( Стара Загора живее в София ) и Тина. Въпросната Ради е "по-опитния майстор". Ако се "захванете" с тях, очавайте просрочване 3-5 пъти на срока за изпълнение, искане на пари в ранен момент, НЕвдигане на телфон в 90% от обажданията и най-лошото УЖАСНО качество. Ще публикувам част от тел. номер на Ради за справка: 088XXXX658

Извода за мен е само един, че трябва да се работи с фирма, обвързана с договор и неустойки.

# 110
Привет на вскички,
Като повечето в този полезен форум и аз правя ремонт на жилище и както момже да се очаква съм... изключително разочорован от БГ "майсорлъка".
В момента се "занимавам" с едни прекрасни девойки от Слатина( София ): Ради ( Стара Загора живее в София ) и Тина. Въпросната Ради е "по-опитния майстор". Ако се "захванете" с тях, очавайте просрочване 3-5 пъти на срока за изпълнение, искане на пари в ранен момент, НЕвдигане на телфон в 90% от обажданията и най-лошото УЖАСНО качество. Ще публикувам част от тел. номер на Ради за справка: 088XXXX658

Извода за мен е само един, че трябва да се работи с фирма, обвързана с договор и неустойки.
Абе то дано не стигнеш до неустойките, че тогава е плачевно положението! А пък и чрез фирма ти се натоварва 20% ДДС и става една... Аз самата нямам рецепта за справяне, предстои ми ремонт и като че ли разковничето е да се хване един кадърен майстор, да му се седи денонощно на главата и му се плати най-накрая. Ама я ми кажете как да стане това на практика.....

# 111
  • Варна
Мога доста имена да напиша,но фаворити за черен списък ми е варненската фирма за дизайн и обзавеждане Веди интериор 
http://www.vediinteriors.com/index.php?page=bg_our_company

# 112
Мебел стил -Варна
Взимат капаро, а след това ги чакаш над 3 месеца , за да си изпълнят договора. Изпълняват го само, ако си мноооого настоятелен. Иначе отговора им е - така е, трябва да се чака . Лъжат постоянно и дават по 10 дена  ново чакане , след всяко едно позвъняване за запитване относно монтажа. Не монтират преди да си доплатиш .

# 113
  • York
Мога доста имена да напиша,но фаворити за черен списък ми е варненската фирма за дизайн и обзавеждане Веди интериор 
http://www.vediinteriors.com/index.php?page=bg_our_company
Ако това, което са показали на сайта, е върха на дизайнерското студио, но ми се мисли какви са им проектите, които правят набързо   Joy

# 114
  • софия
Поръчахме си щори от GERSHMAN,римски от два плата,едни от най-последните им модели.Първо излязоха доста по-скъпи от първоначалната им оферта,второ ги монтираха след като беше изтекъл отдавна срока за монтаж по договор.При монтажа се оказа,че са сбъркали една от щорите и като цвят и като размер.Чакахме я още две седмици.Когато са я монтирали е бил само мъжът ми,който не е забелязал,че и тази не е в ред.Тънкият й плат е различен като материя  от този на другите. Новата щора се дипли по друг начин,получило се е голямо разминаване на пръчките вътре.Не мога да ги вдигам заедно,защото е много грозно.Обадихме се във фирмата да им кажем за грешката.Казаха,че ще изпратят човек да погледне,но такъв вече втора седмица не се е появил.По договор само клиента подлежи на неустойки! #2gunfireМного съм разочарована и много ме е яд! #Cussing outПовече  GERSHMAN НИКОГА! Naughty

# 115
Аз пък направо се уплаших от цените им, сега като те чета се радвам че се отказах от услугите им! И при тия цени такива проблеми да имаш направо са  #2gunfire

# 116
  • софия
Толкова много ги исках и сме се лишили от други неща,заради тях.А сега не мога да ги гледам!

# 117
  • Варна
Уф, на Гершман с тез цени се чудя как още има хора дето им се връзват. Верно са нагли. Нашите щори в целия апартамент са на Ролпласт. Поръчвахме ги в разстояние на година и половина - първо в дневната, после в спалнята. И двата пъти бяха супер коректни, спазиха си уговорките съвсем точно, даже втория път дойдоха един ден по-рано да ги сложат. И изпълнението и монтажът са перфектни, а цените - сигурно 2 пъти по-ниски от Гершман.

# 118
  • София
Аз точно тези римски, от 2 плата бях харесала на Стройко-то. Мислех тия дни да поръчвам... newsm78 А може ли да препоръчате друга фирма за щори? Тази "Ролпласт" май няма римски, поне на сайта им не видях.

# 119
При нас в дълбоката провинция има 4-5 фирмички за щори, те работят с вички останали- примерно в някои от стаите са на Ролпласт, само в спалнята на Гершман. Пращат им ги по куриер. Видях пакетите лично. Трябва да ви кажа че точно с Гершман 5 пъти избирах цвят и все нямаше, само тях чакахме около месец и само с техния механизъм имаме проблем. Останалите са перфектни при това бяха по- евтини. Щорите са вертикални. Исках римски, но прозорците в тези стаи са малки и не стои добре, отделно при наклонен прозорец не са удачни, на всичко отгоре има врата за тераса. Съседите сложиха роло и плисе и луднаха от конденз. Сега ще ги сменят /ново строителство+ калпава дограма/.

Общи условия

Активация на акаунт