Отговори
# 120
  • Варна
Уф, и аз се притеснявам от конденз, макар че това ще ни е трета зима и би трябвало да е по-малко от предните. Нашите новите са роло, но само те ми се сториха подходящи за източна спалня, защото са с blackout ефект. Сестра ми си сложи такива миналата година и не се е оплаквала, а и те имаха по едно време проблем с конденза. Не знам, скоро ще видим.

# 121
Аз точно тези римски, от 2 плата бях харесала на Стройко-то. Мислех тия дни да поръчвам... newsm78 А може ли да препоръчате друга фирма за щори? Тази "Ролпласт" май няма римски, поне на сайта им не видях.

Какво имате предвид под римски щори от 2 плата?
В понеделник идваха у нас за размери и единствения плат, който харесах беше твърде прозрачен. Попитах момчето, дали може да се ушие с подложка, като една щора, ушита от два ката плат и той каза, че не можело.  Thinking

# 122
И ние поръчахме от  Гершман и също бяхме разочаровани. #Cussing out
Объркаха ни поръчката.Вместо 5 щори,ни донесоха 4.Трябваше да чакаме още 2 седмици.
Добре поне,че на щорите им нямаше нищо. ooooh!

# 123
  • София
Какво имате предвид под римски щори от 2 плата?
Ние имаме такива и затова се включвам. На пракитка това са две отделни щори една върху друга с отделни механизми. Монтират се на 15-20 см пред стъклото. Задния плат в нашия случай е блек-аут и светлина не пропуска. Денем, ако смогна държа по-ефирната предна щора спосната като перде.
Препоръчвам, който избира да отиде и да разгледа на място в някой от магазините им. Лично аз съм ходила в този на Солунска, където има доста изложени неща и момичетата обясняват подробно и търпеливо. Всяка щора си има чалъм и предназначение - аз останах с впечатление, че момичетата в магазина са доста по-наясно от младежите, които дойдоха в къщи за размери и с куфарче с мостри.
Dame, цената беше доста солена, но при нас се получи добре - ако имаш нужда от още подробности - пиши ми ЛС.

# 124
bib.bib, благодаря!
Но варианта две щори една пред друга не ме устройва. По-скоро ще си купя от другаде плат и ще им го дам да го направят.

# 125
  • София
И аз си харесах от Стройко-то една фирма, но все още не съм стигнала до услугите им - имам доста довършителни работи.....Но напоследък от познати само негативи слушам за Гершман.  ooooh!

# 126
Аз нямам оплаквания от Гершман, освен че щората, която си поръчах за един много малък прозорец с изпълнението ми струваше 350 лв.....

# 127
За "Chist Dom":
Какво значение има ,че съм нов потребител!?! Наи-човешки се опитвам да предпазя и вас от измамниците. Да, наистина дойдоха с професионалната си Раинбол,но се действаше предимно с кофата.А с въпросната Райнбол само подсушаваха! Само ще добавя,че не пожелаха да ми кажат къде се намира офиса им,след като останах недоволна и исках да се срещна с техния управител!!!Нямаме ли право на рекламация?? Защо се скриха?

# 128
В Лабиринт и на нас ни объркаха поръчката за 1 мивка, вместо с отвор ми донесоха без отвор за батерията, сега си чакам тази с отвора.
От монтажниците на Ролпласт не сме доволни + това си спестяват от материалите, както и това че не бяха ни сложили капачки на каналите за отводняване.
Отиваики в офиса им в Люлин на пазара си поисках капачките но ми казаха че след като протокола е разписан вече е свършило и ме упътиха да си ги купя от склада им незнам си къде.
Наи-недоволни сме обаче от ВАИСПРОФИЛ, имат разминавания в цветовете по профила, някои са по тъмни от другите,много бързо провисва и дори след като я коригират пак провисва,едвам се отваря и затваря.
Повече никога не бихме сложили ВАИСПРОФИЛ, а и други приятели не са доволни от тях.

# 129
Да не би да искате да кажете че Гершман е дала назад. Трябва да кажа на жена ми май.

И ние си  купихме такива щори, сложиха ги и после след една година дойдоха да ги вземат че да ги изперат безплатно, щото така си беше в договора. Сега е време пак да се перат и да вземем да ги викнем.

# 130
Омръзна ми от фирмички, където думичката ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ няма никакво значение ooooh!

# 131
  • Варна
Ок! Повярвах ти.  Mr. Green
Кажи нещо повече де, не може само с едно изречение.

# 132

Аз точно тези римски, от 2 плата бях харесала на Стройко-то. Мислех тия дни да поръчвам... newsm78 А може ли да препоръчате друга фирма за щори? Тази "Ролпласт" май няма римски, поне на сайта им не видях.
Тези не са ли японски?

# 133
  • София
Не,не, японските са до долу и се движат като стена-прибират се в краищата на помещението. А римските се нагъват нагоре. Аз много се чудех как да стане, защото исках щори, но и тънки, и плътни. А не бях виждала никъде такова нещо. Тогава , на Стройко през пролетта, ми показаха на щанда им как може да се направи. Два плата, 2 механизма за вдигане, 1 релса(или както се казва там). Може да се вдигат поотделно или заедно. Много са ефектни!

# 134
  • София
фирма ПРОФИСТРОЙ , офиса им е в Дружба 2 , този което е управител се казва Филип, абсолютни мошеници , крайно некоректни , бих разлепила обяви в цяла софия ако мога. Не се одверявайте за домашните си ремонти на тази фирма, ако не искате да съжалявате и да се набутате с пари и съсипани нерви.

Общи условия

Активация на акаунт