Отговори
# 135
"Корект Стил",ми държаха парите близо месец, и седмица преди монтажа ми се обадиха да ми заяват,че не могат да ми изпълнят поръчката !Излъгаха ме ,че им се запалили някакви машини и трябвало да използват услугите на други производители,но за което трябва да заплатя почти двойно. На какво ви прилича това?

# 136
Карло Даниели- "модерни италиански" мебели, които всъщност са евтини боклуци от КИТАЙ.Не се прекарвайте да си купувате от тях. "Фурнирът" върху МДФ масата която взех не е естествен, а хартиен-обели се за по малко от месец..

# 137
Магазин "ДОМО" БУРГАС като поръчваш обещават един срок ,а накрая е със седмици отгоре . Правехме цялостен ремонт и чакахме врата ,а те закъсняват и не се обаждат.Изпилиха ми нервите  и накрая друг цвят Sad

# 138
 #2gunfireФирма ЕТ "Леди" магазин за паркет на пазар "Красна поляна" -безочлива продавачка,бяхме се разбрали едно,а тя направи друго и накрая и повече пари ни взе,мотаха ни за монтаж ту тоя ден-ту оня абе спирам до тук Stop
Същото стана и при  магазин за паркет ЛИЯ

# 139
  • София
Здравейте, и аз съм тук за да се оплача от АЙКО !
След дълго обикаляне на мебелните магазини, поръчах обзавеждане за детска. Предварително бях избрала всичко (http://www.aiko-bg.com/pictures/ds_CAPSLOCK1_big.jpg), а работата на "консултанта" беше единствено да цъкне с мишката и да оформи фактурата с желаните от мен мебели, както и да сметне сумата. Същият половин час пуфтя и смята. Щастлива си тръгвам с договор и фактура и дата на която ще пристигнат мебелите следващия месец (август). Няколко дни преди въпросната дата ми се обажда любезна служителка уговаряме се за часа и деня за монтаж, до тук всичко е ОК. В уговорения ден мебелите пристигнаха пакетирани в кашони, по късно пристигнаха и монтажниците ... Започнаха да работят а аз за да не им досаждам само надниквах от време на време ... Сглобяват те - гардероб, етажерки шкафче, викам си леглото сигур последно ще сглобят, че най обемно ... Седя си спокойно и чакам. По едно време единия майстор идва и ме пита къде да сложат бюрото ( аз си мисля, че най сетне са сглобили леглото - http://www.aiko-bg.com/pictures/CapsLock_Clos90_Pietro_big.jpg) при което аз им казвам "Как къде, под леглото!!!" . Оказа се, че са ми донесли друго легло http://www.aiko-bg.com/pictures/CapsLock_Clos90_big.jpg, под което естествено бюрото не може да се сложи. Обаждам се в магазина, казват ми елате на място. На следващия ден управителя ни чакаше, започна да ни омайва, как служителя бил сбъркал сега каква отстъпка ще ни направи и ще направи всичко възможно леглото да дойде възможно най - бързо. В крайна сметка се договорихме за нова дата 15.09., на която нито леглото беше доставено, нито някой си направи труда да се обади извини и обясни какво става ! Наложи се пак да се обаждам и разправям, въпросния управител започна да се крие. Накрая го открихме, той си призна че ни е излъгал за датата и че сега да чакаме на 3-та дата 27-28.09, което естествено не ме устройва... Дано поне леглото дойде най-накрая на уречената дата, но искам да се свържа с някой голям шеф/собственик и да му разкажа случката, както и да го информирам какви мерки ще предприема ...
Естествено, никога повече няма да стъпя в АЙКО!

# 140
Карло Даниели- "модерни италиански" мебели, които всъщност са евтини боклуци от КИТАЙ.Не се прекарвайте да си купувате от тях. "Фурнирът" върху МДФ масата която взех не е естествен, а хартиен-обели се за по малко от месец..
Това е меламиново покритие,голям боклук,наистина.

Аз май съм късметлийка с Айко,а така се бях притеснила,като ви четох,защото имах поръчани няколко неща от тях.Много неприятна случка.

# 141
  • София
Е, аз на късмета си няма да разчитам повече, и без друго си знам, че съм коцуз...  Confused

# 142
А аз искам да се оплача от фирма Мебели АРКО Варна. Поръчахме от тях гардероб на 8 юли, преди 2 седмици дойдоха и го сглобиха, но без плъзгащи врати. Все още чакаме да ни докарат врати и да го завършат. Почти същата работа и с кухня. Само че, тя дойде преди крайната дата в договора. Обаче когато я донесоха вкъщи, разбрах, че няколко шкафчета са от друг цвят и друг размер. Взеха ги обратно. Сега чакам да дойдат. Казаха, че ще дойдат към 9.30. Вече 2 часа минаха, а аз все още чакам.

# 143
  • София
Missgreatest, предполагам имаш договор с фирмата, някаква неустойка не е ли предвидена ?

# 144
Да, имаме договор и за гардероба вече 20 дена тече неустойка. Вчера дойдоха и почти монтираха кухня, но все още има неща за оправянето. Надявам се, че моите мъчения скоро ще се свършат.

# 145
  • София
Да, имаме договор и за гардероба вече 20 дена тече неустойка. Вчера дойдоха и почти монтираха кухня, но все още има неща за оправянето. Надявам се, че моите мъчения скоро ще се свършат.

Поискай си неустойката, на мен АЙКО ми скъсаха нервите, но поне си платиха.

# 146
След дълго обикаляне на мебелните магазини, поръчах обзавеждане за детска. Предварително бях избрала всичко (http://www.aiko-bg.com/pictures/ds_CAPSLOCK1_big.jpg),
Само да отбележа, че тези същите мебели, които си поръчала може да се поръчат в интернет магазина на Явор на по-добра цена и с безплатна доставка. Аз се колебаех между тази серия CAPSLOCK и Indiana, така че ходих да ги видя на живо как изглеждат и какви са цените. Разликата е доста съществена. В крайна сметка поръчах другия вид и ми докараха всичко в срок , с изключение на леглото, за което ми се обадиха да ми се извинят. След 10-тина дена си получих и него.

# 147
  • София
След дълго обикаляне на мебелните магазини, поръчах обзавеждане за детска. Предварително бях избрала всичко (http://www.aiko-bg.com/pictures/ds_CAPSLOCK1_big.jpg),
Само да отбележа, че тези същите мебели, които си поръчала може да се поръчат в интернет магазина на Явор на по-добра цена и с безплатна доставка. Аз се колебаех между тази серия CAPSLOCK и Indiana, така че ходих да ги видя на живо как изглеждат и какви са цените. Разликата е доста съществена. В крайна сметка поръчах другия вид и ми докараха всичко в срок , с изключение на леглото, за което ми се обадиха да ми се извинят. След 10-тина дена си получих и него.

Аз поръчах мебели за сравнително голяма сума, не бих посмяла да го направя по интернет.
В крайна сметка мебелите се оказаха наистина хубави, заслужават си, но не и взаимоотношенията с АЙКО!

# 148

Поискай си неустойката, на мен АЙКО ми скъсаха нервите, но поне си платиха.
Задължително ще си поискам неустойката

# 149
жгмъц, какво стана? леглото пристигна ли?

Общи условия

Активация на акаунт