Отговори
# 150
  • София
жгмъц, какво стана? леглото пристигна ли?

Да, след н-ти скандал ! Но отново има проблем, леглото е с дефекти, сега ще идват на оглед и ще видим ...
Мисля, че ми го пробутаха, сигурно е върнато за да ми запушат устата ....  Close

# 151

Да, след н-ти скандал ! Но отново има проблем, леглото е с дефекти, сега ще идват на оглед и ще видим ...
Мисля, че ми го пробутаха, сигурно е върнато за да ми запушат устата ....  Close

леле, тия направо за са пребиване... а жалкото е, че никой няма да ти компенсира нервите... от кой магазин на айко го поръча?

# 152
  • София

леле, тия направо за са пребиване... а жалкото е, че никой няма да ти компенсира нервите... от кой магазин на айко го поръча?

Люлин

# 153

Люлин

Хм, аз оттам поръчах диван и за сега е ок, нямам проблем, но къде е един диван, къде е цяла детска стая....
дано поне всичко е ок.... Иначе съм забелязала, че нещата в Айко са доста по-скъпи от други мебелни магазини ( а са едни и същи)...

# 154
  • София
Специално за тези мебели, цените бяха почти еднакви навсякъде, сроковете за доставка също. Не знам защо си мислех, че АЙКО е сериозна фирма ...

# 155
С много нерви, аз накрая получих това което исках: хубава кухня, гардероб и неустойката! Simple Smile

# 156
  • София
С много нерви, аз накрая получих това което исках: хубава кухня, гардероб и неустойката! Simple Smile

Браво  Peace

# 157
  • София-България, Израел - където си поискам
ЕТ"КРАСИМИР ДАЛЕКОВ"(МЕБЕЛИ ОТ ОРЕШАК) Магазинът му се намира на ул."Пиротска"№60.МОШЕННИК от класа.Събира капаро и в последствие нищо не монтира, крие се, лъже и не спира, докато накрая прежалите парите!Бягайте далече от него!!!!
за него преди 2 дни имаше репортаж в Господари на ефира. Мошеник от класа.

# 158
"ВИЗАТЕЛ" са просто №1 в класацията за супер бавни, ниско качествени и супер скъпи мебели!!!!
Отношението им към клиента е просто под всякакво ниво на критика. Обаждат се за назначаване на монтаж утре (с цел днес да им бъде изплатено всичко), идват след 1 седмица "в незнаен ден и час" и монтират един 3-крилен гардероб 2 месеца със 7 посещения.
Просто с това ниво се чудя, че има още "шарани", които поръчват при тях!!! #2gunfire

# 159
  • по света
Комо,абсолютно съм възмутена!Когато купуваш мебелите ти казват че почти всичко имат на склад оказва се че не е така.Ти се вързваш с транспортна фирма при всяка нова доставка по поръчката ти.Дадохме поръчка за гардероби като срока беше 4-6 седмици оказва се че ще дойде след 12...

# 160
"ДЕКОР ЦЕНТЪР" - по-големи некадърници от тях скоро не бях срещала. Голяма фирма, големи магазини, богата гама от паркети и други работи, но персонала никакъв го няма. Тея знаят само как да се подмотват по цял ден, много са зле.

Та за въпросната случка - ще си монтирам ламинат и се спрях на тях. Отивам в магазина избирам си ламината и уговарям оглед. Уговорихме се за ден и час. Дотук добре. Идва денят, знам в колко часа ми е огледа ама явно "специалиста" нещо не му е верен часовника и милия ми звъни 3 часа преди уговорката с репликата "Ами аз съм пред вратата, а вие къде сте?". Съответно се разбрахме за следващия ден. Звъня му аз в 18 ч в уговорения ден и се започват едни обяснения"Болен съм днес, утре съм на сватба а пък другата седмица съм в чужбина ако може след 2 седмици ще дойда". Хубаво, добре че съм търпелива изчаках го и най-накрая се разбрахме дойде и огледа помещението. Поръчах си материала. При поръчката и уговарянето на монтажа се оказа че трябва да чакам още две седмици великия майстор да дойде да го монтира. Хубаво изчаках. Идва ми деня за монтаж, излизам от работа, правя хиляда врътки и човека ми звъни час преди уговорения и ми вика" Ма колата нещо не пали днеска, айде утре да бъде". Аз бясна му обясних че не става и да измисли начин да се придвижи до нас. Криво ляво дойде човека, ама от кисел по кисел. Тук вече ще се въздържа да описвам колко "качествен и прецизен" беше монтажа, както и нервите които изхабих разправяйки се в магазина после. #2gunfire
Мили дами, ако не искате да си скъсите живота и да побелеете преждевременно просто не ходете при тези некадърници!!!

# 161
Само за обща информация! Вчера случайно попаднах на един сайт с продукти и фирми от цял свят. Влязох в секцията на Китай и познайте- всички ама абсолютно всички видове обзавеждания, за които тук се чака 1-2 месеца се предлагат там от фирми производителки. Т.е. това, което гледаме тук в най- различни каталози на най- различни фирми и което е горе- долу еднаквичко- си е от там. Бях шокирана от обзавеждания за детска стая, които тук предлагат на промоция 1200 лева а там се предлагат за около 300 долара. Единственото изискване е да се заявят повече от 6 броя. Стана ли ясна схемата? Laughing Събират си "производителите" наши от тук заявчиците за 1,2,3 седмици и хоп от там доставчица. А ние тук си чакаме "да ги произведат". Като си сложат мито, ДДС, транспорт и т.н. такси и чисто си прибират от "промоцията" 50 процента. Какво ли е ако не са в промоция? newsm78

# 162
  • София-в сърцата на моите деца
Ами направи го и ти-ако можеш! Сетили се -правят го! Хайде събери и ти 4-ма и си поръчайте каквото поискате/нали им знаеш сайта/! Peace

# 163
  • София
Ами направи го и ти-ако можеш! Сетили се -правят го! Хайде събери и ти 4-ма и си поръчайте каквото поискате/нали им знаеш сайта/! Peace

Въпроса е друг, принципно поръчвам мебели от Полша, Италия и т.н. а НЕ от Китай. Това си е чиста измама. Нямам думи....
libra_alx, дай линке моля.

# 164
А може ли линк към въпросния сайт?
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт