Отговори
# 165
Ами направи го и ти-ако можеш! Сетили се -правят го! Хайде събери и ти 4-ма и си поръчайте каквото поискате/нали им знаеш сайта/! Peace
Ами, че аз го правя само че с друг вид артикули. Работя добре, продавам добре, ПЕЧЕЛЯ добре. Точен сайт не мога да дам, защото рових в около 50 подобни. Препратки към тях има в alibaba.com. И не само за мебели- играчки, дрехи, всякавки джунджурии. Стига само да имате време и нерви да ровите- могат да се намерят доста сносни нещица. Неудобството е, че е необходимо да се поръчат по- големи количества. По- голямата част от фирмите са дистрибутори, почти е невъзможно да се поръчва директно от проиводител, което си е и предимство- така по- лесно ще може да се напълни малък контейнер (20 ка) с различни артикули.  Ако пък имате познати, които се занимават с този вид дейност- проблема е почти никакъв. А колкото до това дали ще се намерят още хора за да се комбинират нещата, аз нямам проблем. Имам две сестри, децата са общо три (засега), общите ни първи братовчеди (с на мъжа) са 12, техните деца са 8 броя (засега). Laughing Така че, проблема с желаещите го решавам само с роднините си. В момента чакам потвърждение за 7 детски стаи, 4 кухни и 6 спални. Все още не мога да кажа колко окончателно ще ни струва- трябва да се изчислят мита, транспорт и такси- но при всички случаи ще ни е ДОСТА по- евтино. Колкото до качеството- МДФ си е МДФ навсякъде, естествен фурнир (НЕ технически) и боя. Ако успея да се справя със свалянето и качването на снимки- щом всичко пристигне и се монтира- ще ги пусна! Grinning

# 166
  • София
libra_alx, благодаря ти!
Сега ровя из сайта, ако намеря полските си мебели там, ще им се види света тесен ...
За желаещите : http://www.alibaba.com/countrysearch/CN-suppliers/Homes_Furniture/2.html

# 167
Момичета, не ползвайте "услугите" на НЕБЕЛ СЕРВИЗ! Такова мошеническо и арогантно поведение не бях виждала скоро! Поискаха ми сума за ремонт, който на практика не беше извършен и като ги заплаших с КЗП, после се оказа че те "нищо не ми били искали" - демек, объркала съм се. Само че до този момент уреда ми беше при тях, като отказваха да ми го върнат. Некадърници и мошеници, просто не им ползвайте услугите, ако не искате да си скъсате нервите!

# 168
Не знам името на фирмата-офисът  им е в "Детски свят",жк Тракия,Пловдив.Занимават се с проектиране и монтаж на кухни.Е,в нашия случаи,хубавите неща приключиха с проекта.Който,забележете,е готов от декември 2007-тогава платихме и 60% от сумата,както си е по договор.Направихме тогава поръчката,защото ни казаха,че от януари цените ще са по-високи,а и мислехме,че новото ни жилище ще е готово до март.Хората казаха:"Няма проблем,когато сте готови,звъннете,идваме и я слагаме".Строежът доста се забави,така че на кухнята времето и дойде чак края на август.Звъни им мъжът ми и се почват мизериите-"Ще дойдем в понеделник".Той стои и ги чака-не идват,ама не се и обаждат,че няма да дойдат.Пак им звъни-"Ще дойдем в сряда"...и така 2 седмици.След това сложиха няколко шкафа и пак изчезнаха.След сума ти разправии,шефът им ни каза,че вече нямал работници-бил ги изгонил,мислел да продава цеха,нямал пари да ни върне сумата,щял ДА СЕ ОПИТА да ни довърши кухнята. На всичкото отгоре,разбрах,че още приемат поръчки Shocked Казахме му,че ще му изпратим нотариална покана за парите,но изобщо не се знае кога ще ги върне.Иначе апартамента ни е почти готов,но не можем да влезнем,заради кухнята #Cussing out

# 169
Забравих да спомена,че вече съм в 9-тия месец и правехме всичко възможно да се нанесем преди да се роди бебо.Но и това не успя да трогне въпросната фирма,на която ви препоръчвам да не попадате.

# 170
Забравих да спомена,че вече съм в 9-тия месец и правехме всичко възможно да се нанесем преди да се роди бебо.Но и това не успя да трогне въпросната фирма,на която ви препоръчвам да не попадате.

Хриси, моля те напиши името на фирмата. Аз помня имената на всички фирми, които ми скъсиха живота  #Cussing out

# 171
Ами аз не съм го забравила,просто не го знам  Sad Но има само една фирма с такава дейност в "Детски свят".

# 172
Ами аз не съм го забравила,просто не го знам  Sad Но има само една фирма с такава дейност в "Детски свят".

Разбери го и го напиши тук, защото от Детски свят могат да се преместят някъде другаде и да има други пострадали. Peace

# 173
Това http://shop.yavor-bg.com/index.php?action=showprod&prodid=17 … subcat=&show=  да виприлича случайно на това  http://www.alibaba.com/product-gs/207343550/child_bedroom_kids_b … 207341000#page960  . Аз открих доста прилики, даже и изгледа от стаите е един и същ...

# 174
  • София
Едни и същи са, разбира се. Какъв е проблемът? Мисля,че всички знаят,че мебелите на Carlo Danieli са китайски, то си беше отбелязано по разните брошури. И се предлагат от половината фирми за мебели, не само от "Явор".  Peace

# 175
И Канор са китайски и си го пише. А това че моделите се повтарят.....аз лично също знам, че в Китай се произвеждат всякакви да ги наречем реплики на известни и не толкова известни мебели, плочки и т.н. Качеството и съответно приликата с оригинала варира и зависи от цената. Аз лично не бих могла да ги различа, но има и хора, които могат.

# 176
Поставям с чиста съвест в този списък фирма Студио Глас Дива, които се занимават с поставяне на парапети, решетки,беседки и т.н. Поръчахме си балконски парапети от тях и предплатихме половината сума на 18.08. Срок за изпълнение беше 45дни. Скоро ще станат 90 дни, безброй телефони разговори, обещания, пропаднали уговорки и все още недовършени парапети. Безкрайно съжалявам, че се захванах с тях и горещо ви препоръчвам да не се занимавате с тази "фирма". Надявам се, че такива фирми скоро ще отпаднат от нашия нашия парапат.
Ето техният сайт:http://www.studioglass-diva.com/.

# 177
Искам да споделя с всички вас как БЪЛГАРСКО НЕ ОЗНАЧАВА КАЧЕСТВЕНО!!!!
Миналата година правихме генерален ремонт на семейното жилище. Някак се разминах с всички неприятности до края. Но пък финалният епизод (доставка на холова гарнитура) се оказа епос с продължителност почти година. Поръчаната гарнитура ПЕГАС на НАЧЕВИ се оказа нескопосано копие на чужд дизайн. Външно изглеждаше добре, но само след седмица вече не можеше да се облегнеш спокойно на нея. Корпусът на неевтината мебел се оказа рамка от чам, която не може да удържи натиска върху облегалката. На опита да си комуникирам директно с фирмата производител, все ме препращаха към магазина от който съм пазарувала. Единственият вариант който ми предлагат е да я изпратя при тях за ремонт. След близо година възражения, че не живея в пещера и не мога да оставя хола си празен за неопределено време, договорих единствено да ми я изпратят с куриер. Дали това ще стане, не знам. Но съм сигурна, че не само нищо тяхно няма вече няма да си купя, но и на приятели и познати няма да позволя!!!
НИКОГА НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА НАЧЕВИ ЗА МЕБЕЛИ!!!!

# 178
Аз искам да изкажа възмущението си от фирма за почистване "Чисто-бг" или "VIP HOUSE".
Четох някъде във форума за "Чист дом" ,но не знам дали не се подвизава и под това име.
Наложи ми се лятото да ползвам тяхната услуга за основно почистване на нова къща-предстоеше ми нанасяне в ново дом след една седмица.Прехвалената фирма изпрати представител да огледа ситуацията и да ми обяви цена за цялостно основно почиставне- 820 лв.В уречения ден трябваше да дойдат в 8.30 сутринта- дойдоха в 10.00 ч. И каква беше моятаизненада - пристигат 3 жени от ромски произход/нищо лично към тях/ с по една кофа ,един препарат "Роли",абразивна гъбичка,турски препарат за почистване на прозорци,имаше и за мебели,бутилка оцет-забележете  и метла и лопатка.С тях дойде и едно  момиче,което да ги контролира с бележник и химикалка в ръце. Попитах-къде Ви е прахосмукачката  - отговорът беше нямаме такава,метличка и лопатка са достатъчни. След няколко обаждания и разговори с шефката им,тя обеща,че до края на деня ще изпрати прахосмукачка.А да допълня в групата имаше и едно момче студент,който работеше с машина за полиране/тя беше единствената техника/, но не му бяха предоставили препарат за нея.На въпроса ми с какво работи тази машина то отговори - казаха ми карай само с вода?
Нямам достатъчно думи в речника си да ви опиша картинката по нататък,особенно когато видях бутилката с оцет в действие по перилата на балкона и паркета в стаята.Обезумях...Шефката им има наглоста да ми каже по телефона да не и се бъркам в работата и че тя щяла да оттегли хората си. Изгоних ги аз - макар че жените дори  и циганки не ми бяха виновни с нищо.Но по-голяма наглост от така наречената им шефка не бях чувала. Предупреждавам Ви - никога "ЧИСТО-БГ" или"VIP HOUSE". При тях VIP няма.
След това извиках "Кристал сървиз" и останах много доволна.

# 179
Здравейте,
Ще ви раzкажа една история покрай мен, zа да помислите, дали бихте си порачали Щори в ДИМПЕКС Бургас.
Таzи година искахме да сложим алуминиеви вън6ни Щори в апартамента ни в Поморие. Тъй като аz живея в чужбина иzпратих баЩа ми той да ги поръча.
Тук мога да вмъкна, че той живее на 8 часа път в едната посока от там, което коства време и раzходи. Намерих zа съжаление в интернет горепосочената фирма Димпекс БаЩа ми се свърzа с тях и те успяха на другия ден оЩе да дойдат и да вzемат поръчката. Браво! До тук добре. За уговореното време кога Ще дойдат да ги монтират има6е zакъснение от 2 седмиzи, но не бе6е болка zа умиране. След 1 месец се прибрахме със семейството ми и се радвахме на 10-месеца очакваната ни отпуска. За съжаление не бе6е така светла, както си я представяхме, тъй като на второто пускане въжето на едната Щора се скъса. Е, случва се. Отидох да им се обадя. Каzаха ми, че Ще пратят човек. След 3 обаждания и 3 седмици точно престой там не успяха да си свър6ат работата. Едната иzляzла в отпуска, другата не zаписала... Ами да, то става въпрос само zа поправка в гаранция, а не zа допълнително иzкарани пари. Ха кажете ми сега, дали е нормално да поръча6 Щори zа 800€ и на 2.пускане da се скъсат, а после да те оставят да чака6 3 седмици, че и да не ги дочака6??? Сега в студовете трябва6е баЩа ми пак да се дигне да иде до Поморие и да инвестира 3 дена, zаЩото все пак ми се Ще следваЩата отпуска да я прекараме в светъл апартамент, а не в ми6а дупка
Иzвод_ ако не искате ядове вместо zдрави Щори НЕ ПОРъЧВАЙТЕ В ДИМПЕКС БУРГАС!!!

Общи условия

Активация на акаунт