Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са преживяванията на участниците по време на почивните дни?
Какви са мненията относно бременността и зачеването?
Какви са препоръките за изследване на токсоплазмоза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са преживяванията на участниците по време на почивните дни?
Участниците съобщават за различни преживявания през уикенда. Някои се насладиха на свободното си време, като посетиха местни забележителности и се наслаждаваха на природата. Други изразиха разочарование от лошото време и неблагоприятни ситуации, като несъответствия между очакванията им за почивката и реалността.
-
Какви са мненията относно бременността и зачеването?
-
Какви са препоръките за изследване на токсоплазмоза?
-
Какви са препоръчителните дози фолиева киселина и витамин Е преди забременяване?
-
Какви са препоръките за предотвратяване и лечение на гъбични и възпалителни инфекции?
Бях болна и не съм мръдвала почти от вкъщи. Днес - още съм зле, синузит, болки в ушите, главоболие и разни други екстри!
)
Било най-добре за женския организъм, защото първото тримесечие от бременността се пада в края на лятото, началото на есента, когато няма толкова вируси и има достатъчно зеленчуци и плодове, после по-тежките месеци се карат на студено, а не да пуфтим от кила и пот в жегите, и накрая - бебчо се появява с разпукването на пролетта, когато е вече топличко и става за разходки, не е така опасно да настине и майката пак похапва преснички неща, полезни за кърмата... и има достатъчно време да влезе във форма за лятото!