Германската Нова Медицина на д-р Хамер

• 130 889
  • 884
  •   1
Отговори
# 420
Някъде из страниците на Хамер пи6е,4е морфина уни6тожавал главния мозък,ли6авал от сила за живот и някакви такива работи.Като всеки опиат според мен.
Ами не разбирам от медицина,но другия автор,който аз 4етох в книгата  е воде6т екеперт по медицина(каквото и да озна4ава това).Там разглежда и други опиати,както и тютюна даже.Има доста интересни не6та според мен.Един вид ми обърна малко представата за вредностите.Не 4е 6те запу6а трева,де..
Преди да бъде забранен опиума е използван в Китай от традиционните ле4ители.И се казва,4е опиума води до пристрастяване,но не по-силно от тютюневото.Има съоб6тения и за много дълголетни пу6а4и в Китай,въпроса е да не се преви6ават дозите.
Един пи6е едно,друг друго,не знам на кой да се вярва newsm78.

# 421
Омега, много интересни гледни точки имаш, харесва ми как се задълбаваш в нещата  bouquet
Аз не разбрах - съавторът на Хамер ли е симпатизант на опиатите или това за опиатите си го чела в съвсем друга книга?

# 422
Омега,
Не бьркай Опиума с морфина,който се полzва в медицината.
Виж тук.
http://www.drogenwiki.de/wiki/index.php/Opium
http://www.pilhar.com/Schulmed/Onkologie/30Therap/10Schmer/01Schmer.htm
http://www.drogenring.org/morphi/morphmed.htm (има банер)

# 423

Аз не разбрах - съавторът на Хамер ли е симпатизант на опиатите или това за опиатите си го чела в съвсем друга книга?
Не мога да кажа,4е е симпатизант на опиатите,в никакъв слу4ай.Само казвам неговата гледна то4ка за тях.
Кристиян,казах ти, 4е не разбирам от опиати и морфин.Просто този 4овек е писал така за морфина.Не е задължително да е вярно,но пък за6то и да не е?Доста от не6тата,за които пи6е са много логи4ни.

Всъ6тност ти на 100% ли си убеден,4е вси4ко написано в тези страници е вярно?(изклю4ваме морфина).Мисля,4е пак тук някъде пи6е6е да се избягват и медни предмети newsm78.И с това пак не съм съгласна.

# 424
Омега,
Ти да не се обиди неЩо Shocked

Цитат
Доста от не6тата,за които пи6е са много логи4ни.
Раzбира се,че трябва да са логични,иначе как би ги приела мислеЩата публика...
Аргументите ЗА ваксините сьЩо са много логични на прьв поглед.

Не сьм чел описаното zа морфина...кьде да го прочета?Не zнам какво точно е писал тоzи човек,zа да мога да коментирам неЩо.
Иzвини ме zа некомпетентността. Peace

Цитат
Всъ6тност ти на 100% ли си убеден,4е вси4ко написано в тези страници е вярно?(изклю4ваме морфина).Мисля,4е пак тук някъде пи6е6е да се избягват и медни предмети .И с това пак не съм съгласна
За кои страници става дума? За Хамер ли? Нали не мислиШ,че информацията ми е от нета.....

# 425
За6то пък да се обидя?

Не сьм чел описаното zа морфина...кьде да го прочета?Не zнам какво точно е писал тоzи човек,zа да мога да коментирам неЩо.
Иzвини ме zа некомпетентността. Peace

Това пък за6то?
Разбира се,4е си компетентен по въпросите за опиатите,нали това ти е работата.Със сигурност знае6 много пове4е от това в нет-а,пък и има6 необходимите знания да го осмисли6.
Ина4е моето инфо е от книгата "Дао на про4истването".

За кои страници става дума? За Хамер ли? Нали не мислиШ,че информацията ми е от нета.....

Да,знам,4е има6 пове4е информация от тези в страниците на Хамер и може би затова има6 и при4ина да вярва6 на това.

# 426
Имах предвид,че не zнам zа каква информация става точно дума в книгата ти.

Цитат
може би затова има6 и при4ина да вярва6 на това.
В ниЩо не вярвам,докаzах си го над 100 пьти.И ти можеШ да го направиШ.

# 427

Цитат
може би затова има6 и при4ина да вярва6 на това.
В ниЩо не вярвам,докаzах си го над 100 пьти.И ти можеШ да го направиШ.

Ами май не мога.Все пак за вси4ко е нужна вяра.
Само дoказване или и реално ле4ение?И то само с разбиране?!И без никаква друга намеса?Трудно ми е да повярвам.Всъ6тност може би зависи от това колко е сложен проблема-дребните определено лесно се оправят.

Последна редакция: нд, 25 ное 2007, 17:43 от Omega

# 428
Нужно е да раzбереШ как действа органиzма (раzлично на това което сме учили и zнаем,особено аz сьм потресен от греШното си учение години наред).Сьвсем елемнтарно е да се раzбере,беz много други поzнания...Все пак трябва да има малко обЩа култура,да не говорим,че имаШ (Ти точно) и доста zнания в таzи област.

Реалното лечение как мислиШ,че протича? Хамер е установил точно теzи zакони и zависимости,че органиzма включва програма,която сама го лекува.И докьде стигаме пак? Органиzма се лекува сам,ако му дадем вьzможност и не го спираме.

Например при левкемията има силни костни болки в даден момент.Ако не zнаем zаЩо,няма да ги иzтьрпим и Ще поискаме морфин(обраzно каzано).При ГНМ zнаем zаЩо са теzи болки,иzтьрпяваме ги и оzдравяваме.Както при раждането и много други естествени неЩа.

Вzеми най обикновеният проблем при теб и го раzгледай основно,откьде може да идва и тн...Помисли zа всякакви конфликти,проследи как Ще премине и Ще видиШ,че няма да се отклони от пьтя,който е описан от Хамер.Няма иzключения Омега.Това е ценното на таzи медицина. Peace

# 429
Мерси,но мисля,4е ме надценява6.
4ета много нестандарна литература,но не мисля,4е имам кой знае колко познания,или поне мисля, 4е е нужно пове4е от това,което знам.Или трябва да достигна до друго ниво на съзнание. newsm78
Това,4е организма се самолекува съм го 4ела и по-рано(агни-йога ),и го вярвам.
И все пак ми липсва не6то...Търпение,вяра...Запитвам се за6то тогава са създадени отстаналите нетрадиционни методи,народна медицина,билките,дихателните упражнения и т.н. ако вси4ко може да мине и без тях?И дали с тях не е по-лесно да се помогне на организма и на измъ4ената ду6а Thinking?
Такива въпроси ми се въртят в главата.
И затова си мисля,4е може да съм друг тип (по-действа6т) и имам нужда поне заради собственосто си успокоение да предприемам не6то(което пък  може да се тълкува като отклонение от реалния проблем).
Сложна е мойта. Grinning

# 430
Не мисля,че те надценявам.
Мисля обаче,че в главата ти е пьлна бьркотия и не можеШ да отсееШ истината,а я тьрсиШ.
ГНМ е простичко и елементарно неЩо zа раzбиране.
ВЕдньж като я раzбереШ,всичко Ще ти стане ясно и Ще можеШ да се оттьрвеШ от всичко,което си мислиШ,че може да действа или да не действа в другите алтернативни методи.
ГНМ е природна наука.
Важи zа човека,животните и растенията беz иzключения. Peace

# 431
Може и да сме го дискутирали преди, но не си спомням... Как ГНМ се (съ)отнася към заразяването? Не може да се отрече факта, че често се случва в един офис, семейство, детска градина - един се разболява, след него втори, трети и т.н. Далеч съм тук от т.нар. епидемии, които очевадно са масова психоза, но все пак всички сме били свидетели как прихващаме от някой хремата или диарията, или как някой прихваща от нас, или как в магазина всички продавачки подсмърчат. Това просто съвпадения ли са - т.е. другият човек в момента преживява аналогичен конфликт или има друго обяснение?

# 432
Инфекциоzната теория е отречена(неофициално) преди да е имало ГНМ.
Не сьЩествува инфектиране от човек на човек.
Това е най дьлгата тема според мен,на мен лично ми трябваШе доста време да го осьzная,zаЩото години наред живея и практикувам по стари "zакони",които са греШни.
ВсьЩност като погледна наzад и си спомня някои думи на колеги виждам,че сьм бил доста наивен и вярваЩ,докато те са били zапоzнати отдавна.

# 433
Тоест така нареченото "заразяване" последователно на няколко човека е всъщност поредица от съвпадения? Колко е лесно човек да се заблуди...

# 434
Не точно сьвпадения.
Пример от детска градина.
Ако любимата лелка се раzболее и я няма една седмица...след като дойде всички деца получават епидемично някоя Шарка като реШен конфликт/липса.

Общи условия

Активация на акаунт