Германската Нова Медицина на д-р Хамер

• 130 815
  • 884
  •   1
Отговори
# 195
Ами не може ли да съм в мир със себе си и околните,обстоятелствата около мен да са нормални,но въпреки това да ме намокри един дъжд,да ме духне студен вятър и да се разболея?Или пък да ям развалена храна,или системно да съм изложена на токси4ни фактори?Кой предизвиква болестта тогава?

При ядене на развалена храна не става ли дума за натравяне?
[/quote]

Добре,въпросът става след като ям развалена храна,но съм в мир със себе си натрявам ли се,или не?
Може би не се натрявям и по този на4ин се обяснява за6то може много хора да ядат развалена храна,пък само някои да се разболеят.

И други въпроси имам към тези,които биха се лекували с НГМ.Как то4но 6те го направите?6те търсите съответните специалисти или 6те се лекувате сами?
И ако се лекувате сами как става?Отваряте линковете,4етете за това,което ви е сполетяло и после запо4вате да премисляте?Или?

# 196
И други въпроси имам към тези,които биха се лекували с НГМ.Как то4но 6те го направите?6те търсите съответните специалисти или 6те се лекувате сами?
И ако се лекувате сами как става?Отваряте линковете,4етете за това,което ви е сполетяло и после запо4вате да премисляте?Или?
По- добре не питай, че отиваме не където трябва..
Тази медицина е табу. Но ако ме сполети, ще търся начин... Peace
Все нещо може да се направи..Поне компютърна томография без маркер едва ли ще ти откажат.

# 197
  • у дома
Записвам се...
Отворих темата днес от чисто любопитство и не можах да се откъсна.
Абсолютно съм очарована от работата на д-р Хамер и шокирана в същото време.  Shocked Тепърва има да чета и да осмислям.
Значи надежда има и даже вече е научно доказана! Макар и не официално призната!
Благодаря на всички които са писали тук..   bouquet

За левичарството и десничарството - на мен при пляскане, ЛЯВАТА тъка е отгоре, а при кръстосване на ръцете ДЕСНИЯТ палец и десният показалец.  newsm78 Това как да го тълкувам? Кой тип съм в крайна сметка  newsm78 По принцип използвам двете ръце почти еднакво - каквото мога с едната го мога и с другата, е повечето дейности ги върша с дясната.

# 198

За левичарството и десничарството
Имаше текст за това..

Вечерница, пусна ли го?
Аз нищо нямам на мейла. Thinking

# 199

По- добре не питай, че отиваме не където трябва..

Питах за да си сверя 4асовника,за6тото останах с впе4атлението,4е имате представа как да си разре6авате конфликтите сами на база про4етеното,т.е. схемата е-4рез главата да се ре6и проблема на тялото.Това за мен оба4е е много дълъг и сложен път.

По лесния е обратния-първо се лекува  тялото,оттам се влияе на ди6ането, и след като ритъма на ди6ане стане правилен се разре6ава конфликта в главата.
Поне това работи при мен.

По въпроса с воде6тата ръка-някой знае ли Хитлер леви4ар ли е бил?Поне аз така си мисля на база на мои си съждения.

# 200
  • у дома

Амарена, информацията този списък има ли го някъде на английски?

извинявам се ако е проблем цитирането му на тази страница на тази дата..
може ли да помоля и аз за преведените материали.
На кого да пратя ЛС с имейл адреса си? 

# 201
Я да илюстрирам аз мисълта си за лява-дясна ръка:

На тази снимка макар да изглежда, че левия палец е отгоре, всъщност десният е отгоре, защото той застъпва върху костта на левия, а пък левия палец ляга вече върху десния показалец. Т.е. това си е пак белег за десничар, макар да изглежда, че лявата му ръка е отгоре при пляскане. Ако същият човек си сключи китките и пръстите, ще се види ясно, че десният палец ще е върху костта на левия и още по-ясно десния показалец ще е върху левия показалец.
Дали стана ясна мисълта ми вече?

# 202
fastuche, виж тук: http://germannewmedicine.ca/documents/welcome.html
но сайта на Марколин не е толкова подробен.
Прати ми мейл, ако искаш материали.

някой знае ли Хитлер леви4ар ли е бил?Поне аз така си мисля на база на мои си съждения.
Имам спомен, че да.  Thinking По какво съдиш?

Цитат
Питах за да си сверя 4асовника,за6тото останах с впе4атлението,4е имате представа как да си разре6авате конфликтите сами на база про4етеното,т.е. схемата е-4рез главата да се ре6и проблема на тялото.Това за мен оба4е е много дълъг и сложен път.
Дълъг е, ако проблемът се намира далеч в миналото..(Трудно се връща лентата толкова назад), ако не можеш "да се пречупиш" в определено отношение (дори и да знаеш, че това те убива), ако си сам (това така или иначе)...

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 18:12 от Amarena

# 203

някой знае ли Хитлер леви4ар ли е бил?Поне аз така си мисля на база на мои си съждения.
Имам спомен, че да.  Thinking По какво съдиш?

Ами няма об6то с НГМ-по то4но не знам от какво е страдал.
Ина4е знам,4е е оби4ал много музиката и живопистта.Даже е рисувал.Което говори,4е дясната половина на мозъка му е била добре развита.А оттам и 4е може би е леви4ар.

Дълъг е, ако проблемът се намира далеч в миналото..(Трудно се връща лентата толкова назад), ако не можеш "да се пречупиш" в определено отношение (дори и да знаеш, че това те убива), ако си сам (това така или иначе)...

Добре,ако проблемът ти не е дале4 в миналото,как тогава все пак 6те си го открие6?
Това за пре4упването и за самотата е проблем на ли4ността,с която всеки така или ина4е може да си се справи сам.
При дългия път  следва едно непрестанно блъскане от мисли,което може и нови конфликти да създаде.А през това време тялото ти страда и не се стига да никъде.Или се прото4ва много във времето.

Докато обратня път е по-лесен.Освен това той не е никак нов.Ди6ането влияе на мозъ4ната дейност.А когато страда6 и си тъжен ди6ането не е равномерно.Като си 6таствлив има6 съвсем друг ритъм.
Оттам и когато 4овек усе6та,4е 6те се разгневи за не6то е добре да запо4не да ди6а дълбоко и коремно-5 вди6вания и изди6вания и топката е успокоена и конфликта е избегнат.
В Япония е имало преди практика децата да се у4ат на този "трик".

# 204
Докато обратня път е по-лесен.Освен това той не е никак нов.Ди6ането влияе на мозъ4ната дейност.А когато страда6 и си тъжен ди6ането не е равномерно.Като си 6таствлив има6 съвсем друг ритъм.
Оттам и когато 4овек усе6та,4е 6те се разгневи за не6то е добре да запо4не да ди6а дълбоко и коремно-5 вди6вания и изди6вания и топката е успокоена и конфликта е избегнат.

Този метод много ми прилича на методите на лечение на Норбеков. Изпъваш усмивката на лицето, стягаш мускулния корсет и конфликтът е решен, болката - изчезнала.
Относно петте вдишвания - те пък ми напомнят за правилото - преди да се ядосаш брой до 10. Аз успявам да броя само до 6. А така с тези 5 дълбоки дишания бихме се научили да броим дори до повече.

# 205
Добре,ако проблемът ти не е дале4 в миналото,как тогава все пак 6те си го открие6?

Е, не е като да търсиш игла в купа сено.. Wink Имаш здравословен проблем, съответстващ на конфликт.. С компютърна томография може да се конкретизира, като се знае , дали си деснячка или левичарка... Хамер  определя диагнозата само по СТ (+ десн./левич.- релация)и съответния стадий,без да е виждал пациента.
В сайта на Пилхар пише..Имам спомен, че си немскоговоряща...

# 206

Този метод много ми прилича на методите на лечение на Норбеков.

Не знам какво то4но прави Норбеков.Но ако вър6и работа ло6о няма.Метода,който описвам си е 4исто йогийски,само 4е там усмивки няма.
Това да преброи6 до 10 оба4е мисля,4е не е съ6тото.Когато ди6а6 дълбоко променя6 ритама,докато само ако брои6 едва ли 6те промени6 не6то.Пробвай с ди6ането-действа без откат.

Хамер  определя диагнозата само по СТ (+ десн./левич.- релация)и съответния стадий,без да е виждал пациента.

Това ми е ясно.Работата е там,4е аз не виждам по4ти ни6то практи4но за себе си..

Междувременно се сетих за о6те не6то.Един от онези двамата,дето е написал "Болестта като път" има клиника в Мюнхен(Йоханескирхен).Там предлагат такова връ6тане в миналото,мисля 4е се казва6е реинкарнация и се изпада в някакво състояние подобно на хипноза.Аз ли4но не бих позволила оба4е някой да ми бърка по този на4ин в съзнанието.

По принцип 4овек може и сам са си открива здравословните проблеми,както и да се върне назад.Само 4е това става много трудно и с упорита работа,а не в последния момент.

Междудругото си мисля и за Хитлер и неговите половини на мозъка.И ако e бил леви4ар това обяснява големите престъпления,които е извър6ил.

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 11:23 от Omega

# 207
 Mr. Green омега много ми харесват твоите публикации, както и двете изречения в подписа ти. Имам обаче един въпрос. Ти вярваща ли си и ако да в коя религия?

# 208
Не,не съм вярва6та.А за какво ме пита6 всъ6тнoст?

# 209
Ами да попитам всъщност, защо смяташ, че ако Хитлер е бил левичар това би обяснило престъпленията му? Интересно ми е да разбера как мислиш  Rolling Eyes

Цитат
По принцип 4овек може и сам са си открива здравословните проблеми,както и да се върне назад.Само 4е това става много трудно и с упорита работа,а не в последния момент
А за това съм напълно съгласна, поне за момента  Simple Smile (не за друго, ами на последък доста често си сменям мнениято, за това)

А тези текстове долу публикуваните като списък има ли ги на английски или български някъде, че аз от немски нищо не хващам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт