Германската Нова Медицина на д-р Хамер

• 131 048
  • 884
  •   1
Отговори
# 495
темата е просто невероятна, за жалост късно я откривам, но по добре късно отколкото никога.
имам голям дерт. най-добрата ми при приятелка е със синдром на крест, а вчера я оперираха, откриха и нещо в млечния канал, течеше кръв от зърното....
много я обичам и много ме е страх за нея...
искам да и помогна, защото медицината вече само и вреди и състоянието и непрекъснато се влошава, затова се обръщам към вас, с надеждата, че ще открием заедно причината за болестите и.
моля, ако може някой да ми изпрати материалите, които не са публикувани тук на мейла. sladun@yahoo.de
благодаря.

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 09:38 от matakosmata

# 496
  • София
И аз моля за малко помощ.
Баща ми е бил вчера на изследване и са му казали, че има "херния на стомаха" - каквото и да значи това. Също така и "киста в черния дроб". Кистата са я видели на скенер, а стомаха със сонда през устата. Епикриза с точните медеценски наименования ще имам слес 15-тина дни.
Са стомаха са му казали евентуална операция, а за черния дроб нищо. Дали са му само хапчета за киселини, защото това е което най-много го мъчи.
От какво ли идва това?
Благодаря   bouquet

# 497
  • София
От няколко дни ви чета. Тук откривам много неща, за които преди тайничко съм подозирала. Имам много въпроси, но предполагам, че ако прочета материалите ще намеря отговорите. Моля, ако е удобно някой да ми ги изпрати на мейла.
Имам малък проблем с носа на синчето. От една седмица нослето му е запушено. Основно лявата ноздра. Капя му физиологичен разтвор, но хремата продължава. Сополките са бистри. Мислите ли, че става въпрос за конфликт? Опитвам се да открия какво може да е. Напоследък много съм му ограничила кърменето - само нощем. Понякога толкова интензивно суче, че сама го отблъсквам. Следва един истеричен рев и пак наново сучене. Дали страда по някакъв начин и възможно ли е това страдание да го преодолява с хремата? Не прибягвам до лекарстава, дори на педиатъра не съм се обажадла.
Благодарение на тази темичка успях да се справя с болка в гърлото. Мъжа ми се прибра вкъщи с хрема. След него и детето. Тук прочетох, че теорията за заразяване е грешна и реших, че няма начин и аз да се разболея. Е, да, но след няколко дни имах един неприятен спор, в който не можах да защитя позицията си и много се ядосах. Познайте, на другата сутрин се събудих с болно гърло. Цял ден мислих защо така се е получило и каква е причината. Явно съм разрешила конфликта, защото до вечерта гърлото ми беше наред.
И още едно въпросче проблемите с щитовидната жлеза на какво се дължат?
Предварително ви благодаря!

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 20:02 от e_angelova

# 498
Christian и от мен мерси за отговора, само дето ми се иска да задълбая още малко в тази насока, за проблеми с шийката на матката и да предположа, че освен редовната версия за изневярата, жената ми се струва, че може да се чувства изоставена от мъжа си и заради неговата работа примерно, ако не и обръща достатъчно внимание, или пък ако тя иска дете, а мъжът и не полага достатъчно усилия или пък няма резултат. Така си мисля, защото моята приятелка, която наскоро имаше такъв проблем, мъжът и не й изневерява, но тя много иска дете, а то не става, и тръгнаха по доктори, доктори ... после пък и конизация ... и тя видя, че няма на къде вече и спряха ходенето по доктори. Сигурно вече си е решила проблема и не се чувства изоставена сексуално. Дано е така  и да няма повече проблеми за в бъдеще и да успее да забременее най-накрая. Друга моя приятелка също й лекуваха раничка, тя много искаше дете, а мъжът й се дърпаше, и накрая стана така, че след като й я лекуваха, успя да забременее. Също така темата за цитонамазките първо я открих в темата "Искам бебе" и това също ме навява на мисли от тоя род.

Мен също като Bise ме интересува от какво се получават киселините в стомаха. Те винаги ли водят до язва. А от язва винаги ли следва да се развие тумор. Май не винаги нали, защото много хора имат язва на стомаха и я лекуват, но не всички развиват тумор, или просто само на някой им го откриват? Аз от това, което четох киселините в стомаха са свързани с нещо, което организмът трудно успява да смели. Възможно ли е това, че товаря мъжът ми с проблеми и на работа си има проблеми и затова да има киселини? Според мен май е възможно, ама решението какво трябва да е? Да спра да му говоря, че имаме проблем и да не се караме много много?

# 499
Мислите ли, че става въпрос за конфликт? Опитвам се да открия какво може да е. Напоследък много съм му ограничила кърменето - само нощем. Понякога толкова интензивно суче, че сама го отблъсквам. Следва един истеричен рев и пак наново сучене. Дали страда по някакъв начин и възможно ли е това страдание да го преодолява с хремата?
предполагам, че има връзка с отбиването... наскоро си дадох сметка, че първата продължителна и упорита хрема на Ния се появи, след като се отби. беше на 14 месеца и тъкмо проходи...позагуби интерес към кърменето и аз не и предлагах, но започна да заспива трудно вечер. не си показваше изрично, че иска да суче/в смисъл не се навираше в мен, не ме дърпаше.../, но беше неспокойна...сега си мисля, че просто е трябвало да и дам да суче....малко след това почна една хрема, която я мъчи около 3 месеца Sad

# 500
Моля ви, който иска да му бъдат изпратени материали по мейла, да моли за това на лс тези, които вижда тук в темата.
Не е хубаво да си пишете мейлите-от гледна точка за ваша сигурност (вижте в Правилата). Освен това не зная как точно се организира изпращането-дали хукват 5 човека едновременно да ви изпращат или нито един?
След забелжката на Амарена допълвам (честно казано и аз бях забравила...къде бяха тези начални страници ехеее...): може и на мейл:
germannewmedicine

Това е в абв-то. Peace
Паролата - на лични. Peace

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 23:41 от Доня Туфиня

# 501
  • София
Моля ви, който иска да му бъдат изпратени материали по мейла, да моли за това на лс тези, които вижда тук в темата.
Не е хубаво да си пишете мейлите-от гледна точка за ваша сигурност (вижте в Правилата). Освен това не зная как точно се организира изпращането-дали хукват 5 човека едновременно да ви изпращат или нито един?
ooooh! Съжалявам, въобще не помислих. Видях, че и другите правят така, та и аз.... Благодаря за направената забележка!

# 502
http://knigibg.com/book_inside.php?book_id=8293

Практическите подходи и методики ще ви помогнат сами да се избавите от емоционалния негатив, да се запознаете с множество съществуващи модели и способи за лечение и оздравяване, както и да подберете най-подходящия от тях, който подхожда на начина ви на мислене, живот и финансово състояние.

# 503
Решение на въпроса за преведените материали съм дала още на 3. стр. от темата, но никой досега не го забеляза. Shocked
Нарочно съм завоалирала адреса, за да бъде по-трудно открит от някой спамбот. Peace

# 504
http://knigibg.com/book_inside.php?book_id=8293

Практическите подходи и методики ще ви помогнат сами да се избавите от емоционалния негатив, да се запознаете с множество съществуващи модели и способи за лечение и оздравяване, както и да подберете най-подходящия от тях, който подхожда на начина ви на мислене, живот и финансово състояние.
Omega, чела ли си тази книга? Да разбирам, че я препоръчваш??? Иначе на мен ми звучи интересно...

# 505
и аз се засрамвам, не помислих........а и не внимавах. благодаря на всички. Blush  bouquet

# 506
Пеп68която ми пиШе на лични.Кутията ти е пьлна и няма как да ти отговоря.

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 22:25 от Christian

# 507
ПЕП 68
ПиШете ми повторно,но кутията ви отново е пьлна и zа пореден пьт си губя времето с дьльг отговор.
Кажете ми тук,кой ви даде координати на лекар в Белгия,zа да мога да ви преценя.Кьм форумци,които нямат нито един постинг в форума и са регистрирани само zа да ми пиШат на лични..сьм леко реzервиран.

# 508
Кристиян, съжалявам за кутията, сега е О.К.
Контактът с белгийския експерт по ГНМ получих от тук:enquiry@newmedicine.ca
Отговориха ми веднага, като ми го препоръчаха заради английския език. Аз не се оправям с немски.

# 509
Вижте как човек сам подсьzнателно zнае кьде му е конфликта.Темата е в zдравния форум.

Re: Padat mi vejdite i miglite
« #3 понеделник, 03 декември 2007, 15:46 »   

--------------------------------------------------------------------------------

emi az xodix pri lichnata predi 3 meseca i tq kaza che nqma problem.sedmica sled tova mi se poqvixa dve goli petna na slepoochiqta i mi padna polovinata dolna vejda.Togava pak otidox pri neq i tq me izprati na palna kravna kartina,no vsichko beshe OK.Sled tova xodix na dermatolog,no toi ne si napravi daje truda da mi pogledne kosata,i kaza he nqmalo medicinska prichina za moq kosopad i vsichki ostanali gluposti deto mi gi nagovori.Problema e,che tuk v Holland ne priemat kosopada za problem.Sega se pribiram na 21 za Bg i mislq da otida v nqkoq chastna klinika za da napravq palni isledvaniq.Mnogo se pritesnqvam.Moga da placha vav vseki edin moment.Pisna mi vsichki kosmi da mi padat.Daje kato se izduxam v karpichka i ot nosa mi padat kosmite,a tuk na lekarite ne im puka.Prejivqx prez fevruari golqm stres kogato edna friziorka v Bg mi predoira kosata i s kosa do krasta ostanax sas 6mm kosa.Nadqvam se da ne sam si navlqkla nqkoi totalis.

p.p Petnata na slepoochiqta mi se pokrixa pak s kosa,no me pritesnqva fakta,che kogato se resha padat dosta malki kosamcheta

Общи условия

Активация на акаунт