Германската Нова Медицина на д-р Хамер

• 131 012
  • 884
  •   1
Отговори
# 705
ChristianБлагодаря за вниманието!Наистина имах подобни ядове.Но, за съжаление,болката продължава.
[Omega/b],ровичкала съм доста в историята на прабългарите, горда съм, естествено, че съм тяхна потомка, но не познавам източните философии, които ти пропагандираш и не смея да влизам в спор.Ще поразсъждавам още.

# 706

"Религията на прабългарите е лишена от мистика и е напълно рационална. тя се е формирала успоредно с опознаването на света и на небесното пространство."

bouquet

# 707
Малко хелп плс... Какво значи контактното кървене?

# 708
Че при контакт кьрви Laughing
Много неЩа може да са.

# 709
От сума време я наобикалям тази тема и като видя колко страници сте навъртели, все си казвам айде после ще чета.
Така, че засега само привет и полека лека ще драпам до 1-ва страница.

# 710
може би е по- добре вместо за ангажирам Кристиян  Embarassed да помоля да ме насочите къде обсъждахме ангините в темата, че не ги откривам newsm78

# 711
Малко хелп плс... Какво значи контактното кървене?
Когато става въпрос за гинекологичен проблем - контактното кървене е кървене или кафеникаво зацапване по време или след секс.

# 712
Stef, благодаря, това ми е ясно Simple Smile Чудех се какво значи според ГНМ.

# 713
Ааа...ох, извинявам се, пак...

Конктактното кървене при секс се свърза с раничка на шийката на матката най-често или кисти на яйчниците - тях май сме ги коментирали, не помня страници обаче newsm78 Предполагам, самото кървене няма пряка връзка с конфликт, а е следствие от по-горните две, които пък са решени конфликти.
Разбира се, не съм сигурна, нека Кристиан се изкаже.

# 714
Stef, благодаря  Hug Точно това не знаех - с какво се свързва. Сега ще разровя да видя какви сме ги нищили за раничките и яйчниците.

# 715
 Hug

Имай предвид, че фоликулярните кисти са много често срещани - не са заболяване или сериозен проблем, просто са резултат от неспукан фоликул, което пък се дължи общо казано на хормонален дисбаланс - което пък също доста променливо и зависи от много неща. Мисълта ми е, не е задължително да търсиш конфликт, според мен Rolling Eyes
За раничките - там вече конфликтът е най-вероятната причина, тъй като другото обяснение са разни полово предавани болести и HPV.

# 716
случайно попаднах на тези тема от линк в друга тема.не съм изчела все още всичко,защото нямам време.прочетох,че често Невродермитът и други кожни болести били въз основа на нещо преживяно или загуба на някой.кажете ми тогава как едно 2 месечно бебе може да има Невродермит.как според НГМ то ще се освободи от проблема?става въпрос за дъщеря ми,която вече е по-голяма и по-добре,но все още се страхувам,че ще се повтори ужасът от преди няколко месеца.

# 717
Мен ме интересува същото. Малката от 4-5-ти месец е с АД.

# 718
на моята най-добра приятелка са й открили доброкачествен тумор(5-6см.) в черният дроб,ще ми кажете ли това решение на какъв конфликт,искам да й помогна по някакъв начин...

# 719
Покрай драка и християнството се сетих за не6то.Става въпрос за онези ореоли,дето са около главите на светиите.Според мен не може да е аура,за6тото са нарисувани само около главите им,а не по цялото тяло.И освен това като за светци би трябвало да е във синьо-виолетов цвят.Оба4е ореола е само около главата им е в жълто.Жълтото е цвета на слънцето,на светлината,на енергията.Да не би да искат да кажат то4но това картинките-4е вси4ко е в главата?И ле4ението идва то4но от там? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт