Веси, що не се обади вчера сутринта за сутрешната обиколка
Ние днес май чак към 10,30 ще излезем, че Илко закуси към 8 и към 10 ще иска пак, та поне да не го храня в градинката.

/
Знаех си аз че нещо ми е намаляла кърмата и че беба плачка заради глад,ама все ме убеждаваха в противното.Сега ще почна да й давам по 30-40 гр АМ.Аз мислех да замествам едно кърмене направо,ама докторката каза че е по-добре да додавам след кърмене,защото стомахчето й е свикнало да преработва кърма и ако дам голяма доза АМ ще го затрудня и може да ака по-трудно

какво му стана на това дете, голям рев. Ама реве с часове, досега такива не ги е правил, може да не спи, да помрунка, но безутешно да се дере буквално не е било.
Ама хич не мога да се сетя къде. Може ли, моля, да се похвалиш каква е? И от къде и колко чини? Мерси...
Да видим кога ще ни проличи че растем.

На моменти е по зле от някоя баба.. ако беше баба освен авторитетните мнения щеше да помага повечко

И аз съм получавала такива бодежи, но далеч по-слабо, мисля, че мога да си представя какво ти е...
Пък и още не се знае, може да се справите и да минете отново само на кърма. Според мен постъпи така както смяташ, че е правилно, за да си спокойна.
Ще се опитам да си увелича кърмата,пък ако не стане ще си й давам АМ.Лошото е че тя не иска след като е сукала да дояжда от шише,затова мислех че е по-добре да замествам едно кърмене.Ще видя как ще го правя.