Хайде ЮЛСКИ мами,сваляйте килограми!

• 11 061
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и от нас Simple Smile
Веси, що не се обади вчера сутринта за сутрешната обиколка Simple Smile
Ние днес май чак към 10,30 ще излезем, че Илко закуси към 8 и към 10 ще иска пак, та поне да не го храня в градинката.

# 241
  • София-Красна поляна
Привет и от нас,

Хриси ме е изпреварила за автосугестията Simple Smile
Вики, няма проблеми, ще те подсетя Simple Smile
Мими, мъж ми ще ме води с колата. Ако искаш да се включиш ще минем да ви вземем, но няма да има място в колата за втора количка и ще трябва да се класираш само с кошница или столче за кола.
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ИНА, НИКОЛА И МАКСИ-тата, И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА САШКО. Мамита, пожелавам ви да са най-послушните деца на света.
Яна, страшна усмивка е ударил Ники на едната снимка. И май се кани да те захапе така както се е завъртял  Mr. Green

Мерси Рени. С най-голямо удоволствие ще дойда. Твоята количка в багажника ли я слагаш. Моята така се сгъва че става един вързоп 30/30. Ако твоята е у багажника моята дали може в краката на задната седалка. Ако не и с столче ще се справим.    bouquet 

Честити месечинки на Веситата, Яна,Мдс! Честит имен ден на Сашковците! (на патерици  Embarassed )

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 09:04 от NaMeLeSz

# 242
  • sf
Добро утро!
аз плювах, плювах по мъж ми, па той верно взе, че заведе децата на Панчарево  Crazy
та аз сега ще се облека, ще се гримирам, ще си обуя вискои токчета и отивам до......
любимците от НОИ! / и по магазините  Party/
айде до скоро и стискайте палци Цвърчан да е послушен, че иначе не знам

# 243
Момичета да ви се оплача-Ева е качила само 250гр за две седмици  Cry Знаех си аз че нещо ми е намаляла кърмата и че беба плачка заради глад,ама все ме убеждаваха в противното.Сега ще почна да й давам по 30-40 гр АМ.Аз мислех да замествам едно кърмене направо,ама докторката каза че е по-добре да додавам след кърмене,защото стомахчето й е свикнало да преработва кърма и ако дам голяма доза АМ ще го затрудня и може да ака по-трудно
Много ми гадно,честно smile3518
Сега ще я чакам да се събуди и да папне и след това отивам навън че тук ще се побъркам от лоши мисли.Как може да съм такава-тя да плачка от глад,а аз да си мисля че е от нещо друго-толкова мие криво,че незнам къде да се дяна  Weary
Софи Бо-дневното обезщетение трябва май да е едно и също  Peace

# 244
  • София
Вики да ти върви по вода!
Айде в Южния,ние с Искрето ще ходим който иска да заповяда!

# 245
  • Sofia
55

Момичета търся си нкой да ме съжали    Cry    какво му стана на това дете, голям рев. Ама реве с часове, досега такива не ги е правил, може да не спи, да помрунка, но безутешно да се дере буквално не е било.

Ти май беше давала линк за тази люлка...  newsm78 Ама хич не мога да се сетя къде. Може ли, моля, да се похвалиш каква е? И от къде и колко чини? Мерси...

Кати знам че се продават в premaman и още някъде ги имаше, май в Хиполелнд. Моята е от Г-я на Fischerprice и струва около 120/130 Е

Благодаря на всички за честитките.   Grinning  Да видим кога ще ни проличи че растем.

Гоца кога ще сте в ЮП и къде да се присъединим и ние?

# 246
  • София
Мдс съжалявам че плачка.
Аз снощи имах горе долу по-безболезнена нощ и дано е за последно, благодаря ви за милите думи! Hug
Ками не се скофтвай, в крайна сметка нали искаш Ева да е добре? а това можеш да го постигнеш като е сита здрава и щастлива, според мен. Все пак си помисли че досега е иала кърма а други деца нямат на разположение такава, а и ти не я спираш окончателно Hug
Емчето за стеримар-а- колко струва помниш ли? Мисля и аз да му взема на Коки.

# 247
  • София
Ами разбрах ме се към 13,3ч с Искрето,аз ще дойда от към сребърна а тя от към витошка ето ти моя тел 0878459298 звъни по настоятелно,момчето в парка ще спинка изпробвано е от ревльо ники

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=151068&view=1&photo=1 малко снимки от нас,вече хапваме чиз Wink

# 248
Ками,и мойта беше качила толкова и мойта докрорка ми каза така-да дохранвам а не да заменям цяло хранене.Каза така-давай да суче,дохранвай после и накрая изцеждай гърдата за стимулиране.Еми сметни колко е това във часове.Докато се направи всичко това,то ще дойде време за следващото хранене.Аз минах вече изцяло на АМ.Побърках се.Сега сме спокойни и двете и най-важното-акаме.Дано при теб нещата се разминат с добавката и кърмата ти да се увеличи,но при мен не стана.
Да се похваля и аз-мойта снощи я изкъпак към 9.30 и се събуси чак в 5.30 сутринта.Никога не е било това,ама никога.Все си е на 3 часа,най-много на 4.
Гърдите ми още не са се оправили,въпреки хапчетата за спиране на кърмата.Малко ме наболяват.Последното цедене беше миналия петък вечерта и от тогава,вече 1 седмица не съм ги пипала.Бучките се разсееха,но имам болка още в едната гърда и на едно място я чувствам малко твърда.Дано не ми се наложи да пия антибиотици.
Сложих 1 снимка в албумчето на Михаелка от родилния,просто да пробвам дали ще стане и стана.После като имам свободно време ще кача и други да видите колко сме порастнали.
Лек ден на всички.

# 249
Софи Бо- дневното обещетение е едно и също. На мен също са ми го преизчислили, но получих и доплащане за предишните майчински.
Ей преди малко мъжо как ме изнервииии - малчо вчера беше крив, ама много крив - само реве и мрънка. А днес таткото отиде до педиатърката да ми вземе болничния лист и не знам какво и е разказвал/като го е виждал за 2 часа вечерта преди да заспим/ ама ми се обади да съм купила еди какво си мляко и да му давал след като го кърмя - докторката така била казала! И ми се казва с един такъв тон сякаш аз съм виновна за нещо. Аз нещо се троснах и той се разсърди и ми затвори телефона  #2gunfire На моменти е по зле от някоя баба.. ако беше баба освен авторитетните мнения щеше да помага повечко
пфуууу

# 250
  • Sofia
Деси, в парка ще се успокои - при моя дзвер е така.
Ние имахме цапащо произшествие и се михме и след малко заминаваме за парка. Там съм около входа от Витошка и после минавам навътре. Пращам ти телефона ми на лични.
Ками, не се ядосвай или депресирай! Я виж нашите дето са само на АМ - да им има нещо? Важното е, че си могла толкова да кърмиш, а и е по-важно детенцето ти да е нахранено и спокойно.

# 251
първо пиша, после ще дочитам, че е много...
Ели, добре, че си се консултирала с мамолог, че шега не бива с тия неща. Стискам ти палци бързо да отмине болката  Hug
Гоца, моята чанта съм я купувала отделно - от премама е, голяма е - 45 на 35 см., има две големи отделения и 6 по малки прегради. Снимала съм я в албумчето - в марисасав покупки. Струваше около 65 лв.   Simple Smile
айде да дочитам

# 252
  • София
Честито на патерица на празнуващите вчера!

Ели, стискам палци да отмине този рефлекс на гърдата!  Praynig И аз съм получавала такива бодежи, но далеч по-слабо, мисля, че мога да си представя какво ти е...

Ками, не се обвинявай! А и в края на краищата малката преди нали доста добре наддаваше, даже диети щяхте да правите... тия две седмици не са тооолкова показателни! Все пак децата не наддават еднакво всеки път. А иначе - виж Софи се пребори и от смесено хранене пак са на кърма. Аз също успях да я поувелича моята и вече успява да се насуче беба, но продължавам да стимулирам...

Хайде, ние след малко отиваме да тренираме спортно бутане на количка по гадните софийски улици  Mr. Green Като пехотинец на учение се чувствам като излезем - движение през пресечен терен, вражески единици, които само се чудят как да те изпреварят, надпреварят, задпреварят... и ако не стане да минат през теб и количката...  ooooh!

# 253
  • Sofia
Ками момичетата са прави, хубаво е да е кърмено бебето, но не е най-лощото това че ще е на АМ. Аз Мати го кърмих половин година, сега с Макс не се получи, щеше гладен да си стои с неговия мързел и сме си на АМ. Пък и има качествени млека, голям избор. Не се ядосвай.     Hug   Пък и още не се знае, може да се справите и да минете отново само на кърма. Според мен постъпи така както смяташ, че е правилно, за да си спокойна.

ЕЛи преди малко съм пропуснала, ще стискаме палци болката да отшумява, важното е че няма физически проблем.   Hug

Хайде да се стягаме за парка. Записала съм телефоните ще звънкам.

# 254
Благодаря ви за подкрепата  Hug Ще се опитам да си увелича кърмата,пък ако не стане ще си й давам АМ.Лошото е че тя не иска след като е сукала да дояжда от шише,затова мислех че е по-добре да замествам едно кърмене.Ще видя как ще го правя.
Фил-наистина е кошмар по софийските улици с количката.Тротоарите в повечето случаи са заети от паркирани автомобили и става една ................Точно мила,аз си мислех че смао си внушавам че нямам кърма и на всяко мерене виждах колко много качва,затова се бях успокоила и тези две седмици.А то милото е плачкало,защото е било гладно  Cry
Анжела-вие на какво АМ сте???Аз съм й давала няколко пъти НАН,ама имам чувството че повече се мъчи да се изака като е на него
МДС-не се шашкай само, явно си имат такива периоди малките и това си е.Наистина много е мъчно като го гледаш как се дере и не можеш нищо да направиш за да се успокои,ама това е живота. Hug
Искре,аз не казвам че на децата на АМ им има нещо-просто е ужасно това досега да си имала достатъчно кърма дори в повече иизведнъж кранчето да спре.Гадно е просто,а и през какво ли не минах-запушвания,температури,разранени зърна.И сега точно нещата се нар,ализираха и хоп вече пък няма мляко.Абе гадна работа smile3511

Общи условия

Активация на акаунт