Хайде ЮЛСКИ мами,сваляйте килограми!

• 11 084
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Върнахме се от разходка  Grinning
Ели- на Ева й биха петвалемтмата ваксина и нямаше никаква реакция.вечерта беше малко кисела и повече поплачка ,но не го свързвам единствено с ваксината.За самото слагане-споко дори й не разбра малката какво стана,докато я боцнаха и малко ревна вече беше гушната от татко й и бързо забрави всичко PeaceМерси много за предложението за помпата на НУК,ама такава тип спринцовка имам и нещо не се справям с нея  Heart Eyes Явно ще купувам то се е видяло.Страхотна е погачката,дано сте си изкаралаи весело че аз нямам добри спомени  Sick
Стефи-Етко е направил пълно представление без никакви пропуски,сладурчо  Heart Eyes
И Ева понякога я смуче дълго,дълго,дори и на сън,друг път тичам да й я тикам в устата през минута  ooooh!
А мъжа ми многооооооо ме дразни,незнам защото аз ли съм пак в депресия, ама понякога не мога да го гледам  #2gunfire

# 76
  • на пистата
някой беше питал за миломил,да от него се ака най-добре,първото ми дете беше на него и никога не сме имали проблеми даже го дават за злояди деца.само да питам и вашите деца ли пъчкат  и се напъват като мечета,баща му му вика рапторче заради тези звуци Joyинтересно ми е защо така ръмжат newsm78

# 77
  • София
ето ни и нас след разходка, хапнали и полегнали Simple Smile
аз драсвам 2 реда и ще опитам да поспя също.
ками погачката мина много добре, а ти защо нямаш добри спомени? ако си разказвала вече - извинявай Blush благодаря за отговора за ваксината Wink дано и ние минем леко с нея Praynig

# 78
Здравейте и от мен,

Ние изкарахме една страхотна почивка в Сандански и на вилата на леля в Пирин. На чистия въздух Илко само спа и папа.
За занимавката по време на кърмене - аз до скоро четях форума, но напоследък Илко толкова настойчиво ме гледа докато яде, че ми стана съвестно и се отказах да чета и сега и аз го зяпам докато папа Simple Smile
За мъжете - и моя се пробва да се измъкне в началото, ама аз съм гадина и казах, че ако ще е по този начин да си гледам детето сама, ще си го гледам наистина сама и ще чакат съдия да определи датите за свиждане. Та той знае, че ще го направя и се сети, че е баща.
Ели, много сте хубави на погачката Simple Smile

# 79
Здравейте, аз пак съм нещо недоразбрала - ква е тая молитва, дето са ви я чели, Ели?? Щото ние ще правим сега в събота погача на детето, но никакви молитви не сме предвиждали или поне аз не съм много в час с традициите  Embarassed

Sofi Bo, извинявай, не съм искала да засягам никого, разбира се, че има майки, на които физиологично кърмата им не стига. Аз нямах пред вид тях.  Hug
Мен ме цепи зверски глава, идея си нямам що и се чудя кво да пия - пих парацетамол, ха дано мине  Sick Сигурно е от нерви, щото почнах пак бачкане, тичане, простотии  #Cussing out Още не съм почнала и ми писна   comp03 Сутринта тичах по задачи (с бебо  Shocked) и се оказа, че съм забравила половината неща, които трябваше да свърша. Confused Хич не се виждам септември месец  Sick А и свеки УЖ трябваше да помага, па тя на работа от 7 до 5, ха дано си вземе СКОРО обещаната отпуска. Има ли някоя сред вас луда като мен, която бачка( по един или друг начин, доколкото позволява детето  Confused)??
За мъжете - моя хич не помага , ма той НИКОГА не го е правил  Laughing и аз илюзии не си правя, поне да не се ядосвам, та съм с предварително подготвена психически, че мъж ми няма да помага. Ама сега не ме дразни, щото докато сме при свеки, той си е взел отпуска и прави ремонт в апартамента  Mr. Green Та ся не ми е черен пред очите, щото се праи, че работи  Laughing Ама па иначе е станал един хрисим, преди по време на бременността по-ме дразнеше, а ся много не го забелязвам , ха ха  Laughing

# 80
Добре дошла Рени  Hug Блазя ти благородно за почивката  Sad и не се й съмнявам че Илийчо е слушал-той си слушко послушко и без да е на почивка Laughing Рени ти каква помпа ползваш???? И аз ще почна да говоря за развод-па дано се окопити малко  #Cussing out
Ели,за нашата погача-първо се скупчиха много да приготвят всичко-майка ми,свекърва ми,зълва ми,баба ми и като сложиш и мъжете у нас стана бит пазар.И както може да предположи човек,гостите започнаха да идват ,а ние още не бяхме готови.После самата процедура вървеше бавно и тегаво.Ева беше поспала повечко преди това и докато траеше всичко тя така ревеше вече от глад че аз направо едва издържах  SadВ общи линии това
Андромеда,аз също работя ама около седмица в месеца-счетоводител съм и си оправям фирмите в началото на всеки месец.Мъкна и Ева с мен-работна е от малка  Laughing

# 81
Ееее най-после се докопах до компютъра.
Макси милия 2 дни не беше акал и се мъчеше доста.. и мен мъчеше... Twisted Evil
Набутах му преди малко сапунче в дупето и се изака детето, ама беше много гадна процедура Sick Омаза се до ушите!
Не мога да разбера само защо се получи тоя запек?!? Дали от чайчето на ХИП, което давам от 3-4 дни или от капките Бейбинос...?!?
Странно ми е, че изака едно такова като много тъмно оранжево, дали е нормално? newsm78

Миме, мерси! То не било кой знае каква философия ама кой да мисли!

Andromeda, тази молитва е за здраве на мама и бебе. Прави се в църква, попа ти мрънка нещо и трае около 10-15 минутки. Ние ходихме миналата седмица.

Пак имам питане - гледам за боси краци говорите. През деня с боси крачета ли ги държите бебутата?

# 82
Аз го държа бос. Попипвам от време на време краката за да се уверя че не са студени. Честно казано и нощем пак е бос. Рядко го обувам - ако захладнее. Но маймуната се научи да си събува чорапите, та не знам как ще излезем наглава с него ooooh!

# 83
Аз влизам само да споделя мъката си - имам много гадно възпаление на ушите - почти отит.
От три-четири дни Бояна е будна по цяла нощ.
Но капака е баща й с който се сдрънкахме и той си обра некакви дрешки и затича при майка си. Незнам дали да рева от мъка или от облекчение

# 84
ха да се отчета как ни мина и нашата консултация  Laughing
Докато отидем до поликлиниката бамбучката се хилеше, но в кабинета като наду гайдата  ooooh! ей така без нищо май се стресна от новите хора дето я подръпваха Wink
Иначе добре сме пораснали 4700 на тежина и 58 см на дължина  Laughing
Изписаха ни капки за очето - Tobrex и едно мехлемче - Елоком, че тези пъпки от 2 дни пак се нароиха  Tired
Nikka хич не се чуди - запека е баш от капките. Голям проблем е и при нас  ooooh!
Че и аз държа Ина боса - ако са и студени карците или вечер ако е по-хладно  налундзваме едни чорапчета  Wink
Мале момичета що така се държат тези ваши мъже бре  newsm78

# 85
олеле tweetybaby  hug Този татко е за бой!

# 86
  • София
Аз влизам само да споделя мъката си - имам много гадно възпаление на ушите - почти отит.
От три-четири дни Бояна е будна по цяла нощ.
Но капака е баща й с който се сдрънкахме и той си обра некакви дрешки и затича при майка си. Незнам дали да рева от мъка или от облекчение
tweetybaby  spoko ще се върне, само ти бъди спокойна. И аз преди два дена се скарах с моя,и го пратих при майка му в яда си, а той взе че отиде  #2gunfire
Аз взех да плача, но като видях че само бебка старда от това , се взех в ръце и си казах да ходи дето ще, нали бебка е с мен, а той като не разбира че, хормоните все още бушуват в мен и че хич не ми е лесно да съм толкова изнервена да се спасява. Е още същата вечер се върна - има няма 2 часа  и на сутринта ни беше минало и на двамата.
 Ние се скарахме , защото той почна да се изнервя , че бебка иска само  на ръце вечер и като я оставиш ако не е заспала дълбоко следва рев. Та взе да ми казва че съм я разлигавила  Shocked Rolling Eyes, ма как така. Обясних му че това е двумесечно бебе, и е естествено да иска да е гушнато, та то нищо не познава и не може да прави още в нашия свят.
Мъже - не знам дали да му се сърдя даже, моя колкото и да ми помага и колкото и да се прави че ме разбира, никога няма да знае какво ми е на моменти, просто така ни е устроила природата, един мъж не може да роди и да му се разбъркат хормоните така че, както си се усмихва да почне да плаче. Казала съм му, като ме види нервна по добре нищо да не казва , че иначе става  #2gunfire

# 87
Tweety, твоя пък съвсем се е улял... Егати и отговорните мъже дето са се пръкнали. Честно да ви кажа, ако моя го направи тоя номер с бегом при майка си ще е по-добре за него да си остане там в такъв случай  smile3512

# 88
  • Sofia
Здрасти!
Ние днес бяхме на консултация и ни изкараха много дебели - то не че не си личи де - 6.000 кг. Ама не го измериха както трябва и го изкраха, че е 54 см. Биха пентаксим - за сега всичко е наред. Педито каза, че нямало странични реакции и може да си го къпем и т.н.
Сега заради това, че е дебеличък трябва да намали малко храната - можел 130 - 140 мл само да яде. Да ама аз им викам - той е на 5 хранения как така - те не ми вярват!!! Това дето го пишело на кутии не било за нашите деца!!! Идиоти!!!
А да и - да почваме сокчета... Ама мисля да навърши 3 месеца и тогава.
За мъжете - ние снощи също се развеждахме с моя. Аз като му се ядосам и му викам - махам се и си вземам детето - той - ще се махнеш, ама детето ще си остане при мен ... Абе и при нас е весело!!!  Crazy

# 89
  • sf
Цитат
За мъжете - ние снощи също се развеждахме с моя. Аз като му се ядосам и му викам - махам се и си вземам детето - той - ще се махнеш, ама детето ще си остане при мен ... Абе и при нас е весело!!! 
аз навремето след едно такова изказване верно си тръгнах, и детето му оставих, ама след няма и половин час вече беше побъркал телефоните да се моли на баща ми да ме вразумява  Mr. Green
а за недоспиването, ами - Да живее кофеина!!!
моя днес по случай втория си месец е ужасен- единствените 5 мин, в които беше в настроение бяха в 5:30, след като яде. оттогава не реве само докато яде и докато спа по 40-50 мин. на обяд даже ревах яко у нас, та чак каката се уплаши.  #Crazy  ама едва издържам вече- то бива ревльо бива, ама чак па толкова  Twisted Evil
имам чувството, че не е наред това дете.
за мъжете - нез нам, моя по принцип помага, с каката мнотго се занимава от малка. просто на ревовете не издържа и то защото са почти нонстоп. то иаз не издържам, ама ко да правя? няма как да си тръгна / за жалост/  Sad

Общи условия

Активация на акаунт