Това за загрятата кърма и АМ го препоръчват доста педиатри, на нас вече 2ма ни го казаха, а и във форума съм чела за подобна терапия. Тръгнахме тая сутрин да водим Ники да му вземат кръв за билирубина, но татко му като разбра че ще му вземат кръв от вената направо беше готов да тръгваме. След това се оказа че няма много хубава веничка и трябваше да изчакаме още един лекар да дойде, за да може да го държи хубаво. Тук обаче чашата преля и си тръгнахме.
Купих АМ, изцедих 75 мл кърма и мисля днес 2 пъти да му дам АМ и да видим утре как ще е.
Знам че тази терапия помага, поне така видях че са писали момичетата в Майките, но....страх ме е да не ми спре кърмата.
Иначе снощи му дадох 20 мл кърма, смесено с 60 мл глюкоза, изпи си я и след това си досука от цицка човека.
Успокоявам се само с мисълта че за 2 пропуснати хранения никой не се е отбил.И не съм искала да засегна никой с изречението за нагласата и кърменето- просто при мен се получи така.
Иначе и аз в неделя ужасно се бях ядосала на мъжа ми, направо ми идеше да го убия. Вчера цял ден се сърдих, но ...нали съм добра душа и си го обичам до вечерта ми мина. Той още се цупи по малко, ама нали е мъж, не може да си признава грешките

слава Богу че вече отминава е уджаст... 
Много ме дразни напоследък...
Все още няма да бием втората противогрипна ваксина (защото Етко кашля, но се оказа, че не е настинка) - разбрахме се следващия месец на 11-ти.
Много дълъг ми стана пост-а
Извинете ме!