Хайде ЮЛСКИ мами,сваляйте килограми!

• 11 095
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
donsyy, честити ви 2 месеца! Айде от тук натаък да не е такъв ревльо и да те оставя да си поспиваш. Simple Smile

# 91
Вики, честити ви 2 месеца и както е казала Искрето - да ти кротне вече детето Simple Smile
Ками, аз съм с помпа на Авент (ръчната). Първо счупих две на дидис, щото ги изварявах, а пишеше никаква стерилизация. Само не знам как няма да стерилизирам, пък ще го замразя... Та така, накрая ми писна да давам по малко за боклуци, въпреки че принципа им на действие е като на авентска помпа. Когато взимах тази на авент исках да взема електрическата им, но имаха само от тези, дето са по 2 в комплект - 760 лв. Само не знам с кой акъл някой би си купил тамън две помпи, като не можеш да се цедиш едновременно и с двете... Та като не намерих по единични електрически си взех  ръчната и съм много доволна. Направо не усещам как се изцежда кърмата.
Стефи, много са ви сладки дрешките. А ти така си се променила след раждането... направо си се стопила. Вече си имате снимка на Етко на първа страница Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 17:20 от Renie78

# 92
  • sf
мерси, момичета, дано верно се кротне !
аркси, и на мен доки ми каза повече от 130 да не му давам, че е кофти за стомаха. и нощем да не яде- той и не яде, де, добре че тва поне ми се махна от главата

# 93
  • Sofia
donsyy, а твоя реве ли след като е ял? че нашия като му махна шишето от устата и почва един рев все едно целия му свят се руши. И ние от днес вече строго си му спазваме количеството, ама станаха почти 4 часа не е ял. Ама си спи душичката и няма да го будя ...

# 94
Стефи, ама наистина си се стопила... А Етко страхотно гледа! Какви са му очите? Изглеждат много тъмни...

Вики, честити 2 месеца!   bouquet

За мъжете - моят пък страхотно ми помагаше, в интерес на истината по-добре се справяше от мен, въобще оплаквания нямам... Е, сега до нова година някъде сме сами, ама в началото, когато ми беше най-шашнато беше железен Simple Smile. Мойте оплаквания, от които сигурно ви писна вече, де, са от останалите роднини на Доротея Wink.

За крачетата - с боси крачета е почти непрекъснато, последните 2 дена беше по-хладно тук, та съм я обличала повечко за навън, ама днес пак е боса...

Качила съм още малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154572&view=1&photo=25

# 95
  • sf
arksi_ , реве веднага щом усети, че му няма шишето, ама и аз повече от 130 не му давам. оригвам го и го слагам някъде да пореве. или спира скоро или почва яко да се дере , та го взимам и се почва носене, люлеене, пак слагане в леглото и така докато заспи от умора или щото му се спи. и се буди доста преди часа за ядене и пак почва рев., носене, до яденето и айде пак наново  #Crazy  абе лудница

# 96
  • София
здравейте!
Донси,честити ви 2 месеца!Оттук нататък по-малко рев ви желая!
Ели,за пентаксима няма странични реакции,но четох из форума,че понякога има леко втрисане(все едно му е студено) и трябва повече да се облече или завие.
От чайчето на Хип няма запек,така че сигурно е от капките...
Аз досега гледах по канал 1 филма на BBC за Цезар,и мъжа ми участва там-генерал на кон  Crazy,мислех и аз да се пооплача от него,ама точно сега няма да е...

# 97
  • Sofia
Привет и от нас, завърнахмесе вчера /липсвахте ни    Hug    / и за добре дошли Макс се скъса от рев/чак такъв рядко му се случва, въпреки че не е от кротките/
Честито от нас на всички празнували едномесечни, двумесечни и т.н. месечни юбилеи   Mr. Green
Тия мъже са се побъркали май, няма да се остявяте да ви ядосват. Пък и успокоението е, че колкото повече време минава, толкова по активни стават и татковците. От време на време и аз буча и фуча, но по принцип не би трябвало да се оплаквам, помага ми много.
Гоца  на лице съм отново, питай за люлките.
А и някой се интересуваше от ел. помпа, Ками  ти ли беше , аз имам неизползвана практически на НУК елктрическата,  само шишето ще си запазя, него съм го ползвала. Нали сме си на АМ, помпата ми е излишна.
А, и като писах АМ, ние сме на Милумил, само в началото през деня давах АПтамил, че уж е по леко, да не натоварваме много коремчето първия месец. Запек пу, пу не сме имали.
И да питам, ако ядем 6 пъти, дали ни стигат 120мл?
Хайде сега да дочета.

# 98
  • Sofia
Деси, значи днес на консултацията за малко ни се скараха и ни казаха - давате 1х0, като х е месеца в който е бебето +/- 10 мл. Обаче има и още един начин - 1/6 от теглото на бебето разпределено през деня както реши майката. Абе страшно е ...
А да - за мамите на АМ - през колко време ядат вашите бебета?
donsyy, все едно моя - ама защо са такива ревльовци - явно са мъже с характер, само дето се опитват да го предават още от малки  ooooh!

# 99
  • sf
моя яде през три час, макар че ми се иска да е през 3,5 часа, за да може последното му ядене да е към 23ч, та да изкара до 6ч без ревове. поняког си прави пауза от 4 часа следобяд и така закърпваме положението, но понякога не може и яде по 7 пъти.
аз честно казано нямам търпени да почнем захранване, да яде пюрета и каши и да минем на 5 яденета.

# 100
  • Sofia
абе ние нашия го къпем към 20 часа - ама той и тогава си иска и като заспи към 20:30-21 и така откарва до 2:30 - 3 ... ама ако решим и да го къпем по-късно не става работата, щото не се буди ... иначе днес баща му се ядоса нещо през нощта и му даде да яде ...
иначе издържа от 3 до 4 часа през деня. аз гледам да не го будя, ама като видя, че много се успива и си го нахранвам спящ, че иначе лошо ...

# 101
  • София
Ние сме основно на АМ и малкият яде по 5 пъти на денонощие по 150 мл.Така е откакто стана на 2 месеца и половина.Не го будя,защото само се мъчим и заспиваме,а чакам сам да се събуди.Правил ми е паузи от 18 ч до 5 сутринта  Shocked
Там-там сега се зачудих защо са предписали на бебка Елоком,той е доста силен кортикостероид.Аз го ползвам за атопичния дерматит,на нея такава диагноза ли и поставиха?

# 102
  • Sofia
Иве, какво стана с вашите разходки - имаш ли вече лесен вариант за излизане? Иначе нали знаеш, че няма проблем ако се наложи да ги храниш навън - насреща сме. Simple Smile

# 103
  • София-Лозен
Сладурчета, помагайте!
Преди време обсъждахте едни пликове,  в които се редят дрехи и след това от тях се изсмуква въздуха с прахосмукачка! Моля, дайте съвет от къде да купя! Благодаря ви предварително!

Ееее и друго исках да питам. Гледам заглавието и усещам на себе си стегнатия еластичен колан, който нося. Давайте идеи как да прибираме коремчетата, почнахте ли с упражненията или според вас още е рано? /става дума за родитиле със секцио/ Казвайте, давате ли ми зелена светлина да се пробвам с коремните или според вас още е раншко?

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 19:33 от Tedi_Nikolova

# 104
Ейй това е много добра идея... за дрешките които вече са малки. Който е ползвал такива пликове може ли да каже дали са подходящи?

Общи условия

Активация на акаунт