Хайде ЮЛСКИ мами,сваляйте килограми!

• 11 095
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Днес не ми е ден.Сутринта се събудих много рано и не можах повече за заспя.Сега пък реших да изведа малката,оправихме се ,излизам  и хоп няма асансьор #2gunfire И сме затворени тук ,как ще я карам така цял ден не ми е известно.А Ева със сигурност ще недоволства много повече  ooooh!
Вики-да такава е процедурата с еднократната помощ,когато изплатят сумта тогава връщат акта с печат отзад че са изплатени еди колко си пари.
То и аз няй -накрая трябва да я свърша тази работа ,ама...............
Канени сме на сватба на 22.09 в Созопол и сега умувам дали ще мога да отида. Thinking

# 136
  • София
Гери честита годишнина!   bouquet
И честити 2 месеца на послушния Цвърчи  Laughing Hug
Марти как е станало това с ФМ-то? #Crazy Къде го прочете?
Коки от сутринта ми е кисел нещо и ме рпави луда, изчезвам да видя защо плачка Shocked
Ками ние сме на 2 сватби- на 8 и 9 септември.

# 137
  • София
Вчера направо ми скъса сърцето по едно време- ревна че е гладен, аз стерилизирам шише в МВ, варя вода на котлона, после правя АМ, охлаждам го, а миличкия реве, та се къса и ме гледа с един такъв обвиняващ поглед и сълзите му се стичат. Направо щях да ревна и аз.

!?
Ма що мъчиш детето, бе жена!?
Ако не искаш да му даваш АМ - недей, но ако му даваш, защо по такъв начин!?
Моят бебчо си е изцяло на АМ. Шишета мия - респективно стерилизирам - най-много веднъж дневно. Толкова пъти и вода преварявам. Като ги стерилизирам шишетата ги пълня с преварената вода, отмерена и едно все си виси в термостата - то в тая жега не че има някаква нужда, често ползвам със стайна Т. Като ревне гладен, само отварям капачката, слагам колкото трябва лъжички мляко и поразклащам леко и мушкам в устата - цялата процедура трае някакви секунди. Не съм засичала, но най-дългата част е аз да си измия ръцете, ако съм правила нещо... защо всичко трябва да го правиш като е гладно мишочето, че и за теб е доста по-енергоемко - вместо наведнъж...  newsm78

kami27 , кога ще ходиш за помощта? Обади се да ходим заедно? Аз, понеже ме мързи да ходя, и обмислях възможността да се замъкна пеш до там... ама още не съм решила...

# 138
  • София-Красна поляна
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154904&photo=261

ето още малко снимки на Деси с и без родата.  Hug

Гери, ама голяма съм забравана да знаеш.  ooooh!  
Честита годишнина и да се обичкате докато свят светува!

Днес изцедих цели 80мл от едната гърда след като ме изпапа Деси. Май има светлина в края на тунела. Почнах да пия Матерна, малко витаминки че се чувствам като парцал. Изпи ме тая лакомница.   Joy Беболинчо купих си и ХИП сокче с червени плодове. Не е лошо. Да ми се върне пак енергията и да омахам пак по улиците на София. Не ме свърта ей.   Hug

# 139
хе хе хе, ще ти стигнат ли силите да стигнеш до боримечката? Ако имаш време и желание свиркай  Hug

# 140
  • София-Красна поляна
Вчера направо ми скъса сърцето по едно време- ревна че е гладен, аз стерилизирам шише в МВ, варя вода на котлона, после правя АМ, охлаждам го, а миличкия реве, та се къса и ме гледа с един такъв обвиняващ поглед и сълзите му се стичат. Направо щях да ревна и аз.

!?
Ма що мъчиш детето, бе жена!?
Ако не искаш да му даваш АМ - недей, но ако му даваш, защо по такъв начин!?
Моят бебчо си е изцяло на АМ. Шишета мия - респективно стерилизирам - най-много веднъж дневно. Толкова пъти и вода преварявам. Като ги стерилизирам шишетата ги пълня с преварената вода, отмерена и едно все си виси в термостата - то в тая жега не че има някаква нужда, често ползвам със стайна Т. Като ревне гладен, само отварям капачката, слагам колкото трябва лъжички мляко и поразклащам леко и мушкам в устата - цялата процедура трае някакви секунди. Не съм засичала, но най-дългата част е аз да си измия ръцете, ако съм правила нещо... защо всичко трябва да го правиш като е гладно мишочето, че и за теб е доста по-енергоемко - вместо наведнъж...  newsm78

kami27 , кога ще ходиш за помощта? Обади се да ходим заедно? Аз, понеже ме мързи да ходя, и обмислях възможността да се замъкна пеш до там... ама още не съм решила...

Кати незнам ти на какво АМ си ти ама моето на стайна температура не се разтваря (Милумил). Само че му открих цаката за да не преварявам и подгрявам за всяко ядене. Купила съм си термос който вътре е иноксов (повече държи температурата отколкото стъкления). Преварявам вода колкото за целия ден да ми стигне и още вряла я слагам в термоса. Като ми потрябва си отсипвам и пак затварям. Ето какъв е термоса ми:

Беболинчо другия понеделник изпращам баба ми и идва сестричката ми и вторник съм на линия целия ден за разходки. Ще ми правиш ли компания с кърмене в парка?

# 141
Такааа... да докладвам резултата от днешната консултация: жълтото на очичките е намаляло и най сетне сложихме ваксината против хепатит Б, явно наистина е от пустия ензим в кърмата. Малкият рева съвсем малко, след това се кротна. Изписаха ни Вигантол , но май ще почнем да го пием след една седмица че още има достатъчно слънце навън. Тежи 5700, 57см.

# 142
Докладвам - бяхме на консултация. Биха ни Пентаксима. Беба плака, но много малко. Доктора сподели,че по ноблюденията му хората не правели всичко за децатат си. Малко родители купували ваксината, заради цената. Иначе сме 6100 и 58 см. А аз вече съм 65 кг - остават ми 10.
От болката в ушите не мога да ям вече трети ден. Пия сок и чай за кърмачки, че като спра млекото ще реве още повече.
А за таткото не ме питайте - майка мy рева снощи и и беше много мъчно. Уж, де
Теди, Аз си купих от Топ шоп такива пликове, но вече 3 ден нямам сила да се разправям с тях. 2 много голями, два средни и 2 малки плюс 1 малък без дюза за обезвъздушаване. Струваха около 55 лв Телефона на който ги поръчах е 02 8182401
www.tv-butik.com
Roksi - mnogo ste golemi!!!

# 143
Мими, върнахме се вече Simple Smile За  фотосесията на Илко - нали майка му има краста с апарата, та си я чеше редовно. Пък баща му се е запалил по сайта за аватари и линийки и вече ме чакат само мен да допълня самия сайт с разни рамки, че да е по-разнообразно и ще ви пуснем линк ако иска някой да си направи подобри аватарчета Simple Smile Голяма е сладурка Десито Simple Smile
Ние в петък сме на консултация и трябва да ни бият ваксинката (взехме Тетраксим по предложение на педито, а пентаксима ще е чак на реимунизацията на годинка), а след това сме на рожден ден на едно хлапе на колежка. Само дето не знам как ще ни понесе ваксината и се чудя още дали да ходим. Дайте предложение за подарък на дете на годинка.
Вики, и на мен точно това ми е притеснението с акта за раждане на Илко, ама щом гледаме да не изпуснем пустите 200 лв нема как - ще си стои в СГ.

# 144
Рени, Вики, ако ще ви успокои- аз моя акт за раждане вече си го взех обратно.Направете си по едно копие преди да го оставите за всеки случай.

# 145
Беболинчо другия понеделник изпращам баба ми и идва сестричката ми и вторник съм на линия целия ден за разходки. Ще ми правиш ли компания с кърмене в парка?
аз вече открих сезона за кърмене в боримечката  Mr. Green Само чакам някой да се обади за разходка, че сама ме мързи да ходя до там...

Рени Илия нали имаше гъбички в устата? Мина ли му вече? На мен ми казаха да мажа с Дактарин и бяха изчезнали за 3-4 мазания, но сега видях че пак са излязли  ooooh! Пробвах да му давам водичка след ядене /ако не е заспал/, но той я гълта и после ми повръща Confused Луднах се вече!

# 146
Хриси, направих си няколко копия. Служителя беше много свестен и ми каза да го свърша.
Беболинчо, изобщо не се изчисти дори с Дактарина. Обаче тъй като се наложи да го мажа повече от 10 дни и се продрисна от него и го спряхме. Скоро пак ще го почнем.

# 147
  • София
Акта може и да не оставя,моя мъж когато ходи му ги искали ама той скандал вдигнал и те взели копията,ние отиваме след час в южния,ако има желаещи идвайте.
Мими аз имам иноксов ама най много 4 часа я държи вряла:% градуса на мен ми трябва,твоя термус как е ако по задържа и аз да купя че имам един стар ама е по добър от иноксовия?

# 148
  • Sofia
Иве, аз само нахранвам дзверо в 14 и ще съм в парка.

# 149
  • sf
не ви ли е жега наобяд в парка? ако има желаещи следобяд за Заимов- аз ще съм там/

а копия по принцип си правя на всички документи, ама що ли и аз не вдигнах един скандал  newsm78
и аз много бързо правя АМ, имам си вода в термоса, а дозите съм си отмерила предварително в кутийката за 3 дози и само си мия ръцете преди това. тази кутийка е много яка.  Party
досега бяхме в парка. за разлика от вчера Цвърчан се държа по-прилично, а сега се опнал в шезлонга и пази поведение.

Общи условия

Активация на акаунт