Хайде ЮЛСКИ мами,сваляйте килограми!

• 11 079
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • София-Красна поляна
Акта може и да не оставя,моя мъж когато ходи му ги искали ама той скандал вдигнал и те взели копията,ние отиваме след час в южния,ако има желаещи идвайте.
Мими аз имам иноксов ама най много 4 часа я държи вряла:% градуса на мен ми трябва,твоя термус как е ако по задържа и аз да купя че имам един стар ама е по добър от иноксовия?

Иве  моя си държи температурата. Като го отварям пара излиза отвътре. От сутринта като преваря и си имам докато заспи Деси вечер. После я хвърлям и следващата сутрин преварявам нова. Казват че и 24 часа издържа тоя ама не съм пробвала. И да уточня Мулимил се разтваря на 60 градуса. Тоест термоса си го бива. Има и различни размери и цветове. 0.5 литра, 1 литър и т.н. Цветове: бронзе, сив металик, червен, син и май и черен има. Аз го купих от магазин на пазара ама онзи ден ги видях и в Прасешката къща. Аз имам 1,5 литра ама ще си купя и 0.5 че е по-лесно на разходка. И под иноксов имам предвид че и вътрешността е иноксова а не стъклена като при стандартните термоси

# 166
... Ти имаш да учиш още ли?

Аз следродилната си я карах до 5ти месец така, предварително, та мисля, че съм я минала.
Ма много женски хормони отделям сигурно, та съм се скифлила Simple Smile)))
Нямам да уча, нали затова казвам че съм куку Mr. Green Просто си препрочитам учебника по счетоводство от3ти курс- хем да не забравя съвсем какво и как се работи, хем да не се захейвам по глупости, че сега само депресия ми липсва.
ПРеди да родя пък четях детски книжки- Карлсон. Антон и Точица...Абе- всеки луд с номера си.

# 167
  • София-Красна поляна
Миме, какви витаминки си си взела, че аз напоследък съм без сили!!!
Искам пък и аз на разходка в паркаааа с вааасссс  Crossing Arms

За акта за раждане и аз да ви успокоя, че си взех нашия без проблем, само парите ги преведоха след 3-4 седмици!!! Добре, че не разчитах на тях!!!  #2gunfire

Уффф малкия ревна, идвам след малко  Mr. Green

С кой искаш в парка с мене и Беболинчо или Искра и Ивето.   Hug
За витаминки четох малко из форума и бегом до аптеката. Сега пия сок на ХИП (има два вида - с червени плодове и жълти). Червения не е лош ама и другия ще опитам. От бремеността имам Центрум матерна ще ги допия и съм си купила Джеймисън Пренатал. Казват че са канадски и са натурални а не чиста химия. Извлечени от билки и плодове. 100бр за 43лв. В аптеката до нас казаха че може и насипно. Дано съм ти помогнала   bouquet

# 168
  • София-Красна поляна
Здравейте!
Хриси, същия кошмар като се опитвах да размразявам кърма и да давам... тренинг си трябва за тия неща Simple Smile. И честита ваксинка Wink

И аз минах през това с размразяването. Процедирах така. Имам 4 шишета и все си имам изварени. Вадя кърмата от предния ден от фризера и слагам на вратата на хладилника. Като доиде време за папо изсипвам в шишето необходимото количество и слагам да се стопли. Имам един уред на Чико за затопляне на шишета и бурканчета. Безценен уред! Загрява точно до нужната температура и изсвирва и светва зелена светлина. И хоп веднага го давам.

# 169
  • София-Красна поляна
Марти, Percutafeine се казва, някакъв френски е, не съм го чувала.
Така изглежда:

Като поисках в аптеката някакъв крем и обясних, че кърмя и т.н. аптекарката отиде в склада, помота се и излезе с тоя крем, директно ми го маркира и каза, че това е кремът. Simple Smile

Струва 27 лв.

Рени, де да знам... може и носталгия да е. Ама днес като ги гледах толкова снимки на кореми... А, и Марти и Хриси ги има с нарисуваните кореми, само че но вътрешните страници!

Ех мила и ти си се набутала. Тея аптекарки са ужасни. Аз мислех като бях бременна да взимам Мустела и една аптекарка ме убеди че тоя е супер, действал и бляблябля. А познай колко действа. Голям боклук. Имам 1/3 от тоя само че не гел а крем. Беболинчо ако искаш да ти го подаря.   bouquet
Сега съм купила Мустела и трябва да почвам....

# 170
Чак пък набутала... и доста по-скъпи кремове съм си купувала, без да имат кой знае какъв ефект. Ще го видя и тоя... А Мустела не знам да имат антицелулитен крем.

Освен това махането на целулита не става само с кремчета...

# 171
Мерси Мими. От къде го купи сокчето на ХИП, че не съм обърнала внимание дали има продуктите на ХИП тука в околните магазини и аптеки  newsm78
Искам на разходка с всички  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Само че още ми е на доктор колата, така че за момента ще щъкам само из квартала  Peace

Stephy, много сладка таз жилетка на Етко. От къде я купи? Grinning

За ваксинката, нашия педи каза, че ще ни бие първата на 2 месеца и половина, втората на 3 и половина и третата на 4 и половина  Crazy

# 172
  • София-Красна поляна
Мерси Мими. От къде го купи сокчето на ХИП, че не съм обърнала внимание дали има продуктите на ХИП тука в околните магазини и аптеки  newsm78
Искам на разходка с всички  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Само че още ми е на доктор колата, така че за момента ще щъкам само из квартала  Peace

За ваксинката, нашия педи каза, че ще ни бие първата на 2 месеца и половина, втората на 3 и половина и третата на 4 и половина  Crazy

Аз го купих от аптека Медея. Намира се в съседния на нашия блок ама номера незнам. В други аптеки не съм гледала.

# 173
Кога пък ти се появиха стрии?!
Преди 2-3 седмици  Confused по гърдите  ooooh! А ме е страх да ги мажа, за да не оближе малкия мазилото...
Аз да изпреваря Stephy, че и ние имаме същата  Mr. Green От мола на Стамболийски - fox baby
NaMeLeSz  мерси за предложението за кремчето, но аз ще почакам да измислят онова вълшебното което от раз премахва целулита  Mr. Green Или да се намери желаещ да ме маже когато трябва  Wink Искам и аз като малчо - някой да ме маже всяка вечер с разни хубави мазила и дори гимнастиката да я прави вместо мен, а аз само да се наслаждавам и да дарявам усмивки  Laughing
И да се похваля: от нои са ми превели парички, и не само това. Сами са се усетили че грешно са ми изчислили предишните преводи и са ми доплатили за всички болнични които съм имала до сега  Mr. Green Утре мъжо ще се уреди с готин подарък /утре александровците  имат имен ден  Peace/

# 174
  • София
Честита годишнина на Софи Бо!!!Още много години да се радвате един на друг   loveuuu
Аз водата за АМ също си я държа в еднолитров термос и уж винаги имам шишета в готовност и пак пада доста рев докато смогна  ooooh!
Днес ме "зарадваха"с новината,че още 2 седмици ще влача гипса,счупванията са били много жестоки... Tired Ама вече свикнах...
Софи и аз съм преводачка  Flutter
Оригиналът на акта ми за раждане го държаха точно 3 седмици и си го взех,бях си направила копия,но никъде не го искат,даже и педито...

# 175
А добър вечер bowuu
Ние днес бяхме градска отпуска - т.е. шмиткахме се по центъра Simple Smile
Уредих се аз с един сутиен и съм много щастлива  Laughing
NaMeLeSz все забравям да ти благодаря за диетата  Blush То и аз тези храни съм ги изключила, ама пустите му колики са налице  Tired Явно си е до детенце  Peace А Деси има страхотни очички  Party
А учебниците и аз съм струпала един куп, ма нещо не мога да започна да се образовам да нямам друга работа все ще си измисля нещо  Crazy
Емче - за мехлемчето - не сме с атипичен дерматит, но понеже очето започна да отделя секрет отново и едновременно с това се появиха и пъпките, педито се усъмни в някаква инфекция и ни го изписа, че е по-силничко, но мажем  по съвсем малко и само 3 дни и после почивка. Снощи я намазах и има ефект - поизчезнали са голяма част от пъпчиците  Peace
Честита годишнина Гери   bouquet Много да държите един на друг и да се обичате  newsm51
Хайде стига от мен за сега  Hug

# 176
  • София
Акта може и да не оставя,моя мъж когато ходи му ги искали ама той скандал вдигнал и те взели копията,ние отиваме след час в южния,ако има желаещи идвайте.
Мими аз имам иноксов ама най много 4 часа я държи вряла:% градуса на мен ми трябва,твоя термус как е ако по задържа и аз да купя че имам един стар ама е по добър от иноксовия?

Моля те, би ли ми казала аргументите, които е използвал? Втриса ме дори при мисълта да оставя лични документи някъде, камо ли оригинал. Аз и копия рядко се съгласявам да правя - че то само водопроводчика още не ми е поискал копие на личната карта!

Мноого моля, сподели "успешните" аргументи?..

# 177
Миме, това сокче на Хип за увеличаване на кърмата ли е или просто сокче?
Мамита, нещо си набелязах две теми от С 9 месеца на училище - едната е за масажа, а другата за храненето на кърмачката. Има ли мераклийки да се помъкнем с бебешоците отново на училище? Датите са 18-ти и 27-ми.

# 178
  • sf
Рени, на Плиска ли? ако, да, ще ми е бая трудно иначе имам желание  Confused

# 179
Рени аз пак да се намеся... води се витамини за кърмачки. Реално е сокче с някакви добавки - моето беше с желязо, другото е с фолиева киселина. Казват че стимулира кърмата. Продава се в бутилки по половин литър и трябва да се пие по 200 мл на ден - тоест за 2-3 дни е

Общи условия

Активация на акаунт