Хайде ЮЛСКИ мами,сваляйте килограми!

• 11 095
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • BG
Здравейте и от мен!   bouquet
Честита годишнина, Гери! Желая ви много здраве и щастие и да стигнете до диамантена сватба поне!   Wink
r0ksi, честити ви 2 месеца - само усмивки да раздава детко!   newsm67
Днес сутринта отидохме на разходка с Етко и майка ми (добре, че беше тя да ме организира), за първи пут откакто съм го родила - не беше никак лошо! Малкия човек спа цели 4 часа (два жкъщи и два в градинката) - направо невероятно!!! Да го похваля също, че днес си стоя кротък и гледа без да плаче след като го нахраних. пу пу
За къпането - ние повечето време се къпем на мивката, защото таткото напоследък се връща късно от работа и няма как ...
За гладенето - аз гладя всичко - не само детските дрешки, но аз по принцип съм малко педантична в това отношение, така че не съм критерии  Whistling
Bebolin4o, на мен редовно ми се случва да видя на Етко да му е залепнал памперса за дупето.
Ели, много благодаря за отговора по отношение на болничния. След малко отиваме с Етко на разходка и при педиатърката за болничния. Радвам се, че са ти  харесали снимките на Етко.
Рени, много ти благодаря за снимката в началото на темата!!!  Hug Ами свалих 19 килограма и затова ти се струвам толкова различна сега, да мога да стопя още 16 - няма да е лошо ...  Peace
Силве, за сега незнам какви ще са му очите. Преди да родя Етко, можех да се обзаложа, че косата му ще е като моята и на баща му (Рени, баща му и мъжа ми са едно и също лице  Wink), а той сладура е със свтлокестенява

# 181
  • Sofia
Здравейте   55

Днес Макс откачи тотално, скъса се от рев и донси мисля че беше сериозна конкуренция на твоя Цвърчан     ooooh!   Плака от 10 до 1 след което излязохме и в колата млъкна заспа и след това беше спокоен докъм 5.30 когато се прибрахме и пак рев, побърка ме. Сега УЖ спи.
Ако някой ще ходи утре до Южния и иска компания може да пише, ще се пробваме да дойдем.
Аз това с еднократната помощ още не съм го свършила, да видим кога ще стане.

em4eto днес се сетих за теб като се прибирахме и за вашата случка, защото бях сложила Макс отпред, а с това столче не трябва да се вози бебо там и ми беше притеснено. Но бях сама и щеше сигурно да се дере по целия път. Не че е оправдание.Бързо да се оправяш.

А за моята любима лекарка    #2gunfire     нямам думи, съжалявам много за семейството, което е имало лошия късмет да попадне на нея.      
Стефи ме посеща за очите и ние сме синеоки    bowuu   , днес го потвърди и една приятелка, мама на синеок син и с опит в това отношение.   

# 182
Вики, за съжаление ги направиха само на Плиска сбирките.
Стефи, след свалени още 16 кг и те пишем анорексичка. Много добре изглеждаш сега.
Беболинчо, мерси за отговора. А поне тонизира ли този бълвоч или на автосугестия разчитат?

# 183
Здравейте! Днес бяхме на чиста молитва и Делян се държа мн.добре, т.е. спа през цялото време. Накрая попа го намаза със здравец с вода и той си продължи със спането Laughing Бях го облякла с ризка, да бъде официален на първото му въвеждане в църква Wink
Вече намерих начин да спя 1 час през деня. Кърмя го до мен легнал, когато пусне гърдата продължавам да лежа по същият начин, той явно се чувства сигурен и спи докато съм там. Така че откарвам по час, което мн ми помага дъ възстановя силички.
За гладенето- и аз гладя, но по принцип мразя това занимание и смятам, че няма да е мн задълго. Може би ще продължа само с тези, които имат наистина нужда от гладене. Иначе за стерилизирането не се притеснявам, защото и без това по цял ден ми е в ръцете, опрян в моите дрехи.
Хайде отивам да лягам, че се чувствам доста уморена Whistling

# 184
Уф, добрах се до компа  ooooh!
Честито на всички празнуващи!   bouquet

Малкия вчера много рева, а днес е кротък като агънце. Май е на настроения.
Щях да ви питам за Пентаксима - днес звънях на педито и тя ми каза, че имала била по-хубава ваксина от пентаксима, ха де?? И ми каза да си избера сама - нейната била някаква нова, дето здравната каса я отпуска и до нова година били слагали пентаксим, па сега тая другата. Тъкмо бях решила да купувам пентаксим и ся се обърках. Има ли по-добра от нея, наистина, кво казват вашите педиатри? А и искат да ни я бият в началото на 2 месец.

Иначе съм бясна  #Cussing out  - на 2 пъти оставям бебо на свеки и мъжо и двамата след няма и половин час ми звънят "Бебето реве, ела си"  #Cussing out smile3511 Е, ма то мноо сложно да успокоиш ревящо бебе. Имам чувството, че малкия не ще с никой друг, освен с мен - само като ме види се успокоява и не реве и е супер кротък, ама няма ли ме... :shockАз не знам вече колко кила свалих, май взех да си влизам в старите дрехи, значи съм свалила поне 20 кг до момента.

Софи Бо и КatiABV, бяхте ме питали кво бачкам - м то да беше само едно  Mr. Green  Laughing С недвижими имоти се занимавам и с още други глупости - работя с ингилизи по принцип в най-различни сфери. Ама брат англичанин  майчинство не признава - при тях е от 3 до 6 месеца максимум (ако въобще те огрее) Ей ся ше ми се изтресат пак следващата седмица да ги дундуркам и тях, не ми стига бебето  Confused #Cussing out

# 185
  • BG
 Embarassed Аз поста го писах следобяд към 16.30ч. и е останало, че ще ходя до педиатрката след малко, но изведнъж ме изхвърли от форума и не успях да вляза пак и остана малко неактуално инфо (копирах си поста и сега само го върнах)...
Рени, то аз преди 2 години си бях 54кг, а сега ми се струва като че ли е минала от тогава цяла вечност ...  ooooh!

# 186
Рени, на мен ми се ходи на лекцията за масажа. Не съм сигурна дали ще се доберем до Плиска с бебето по гр.транспорт.

# 187
Стефи, и аз така, но бременността ми започна с висок старт Simple Smile Само дето нещо не ми пука особено за килцата.
А да ви кажа и на моя син хич не му пука за килцата и само преяжда. Пълни памперсите при всяко ядене. Днес следобед толкова много ака, че нямаше памперс, който да може да побере количеството, дето изхвърли. Беше се оцапал до средата на гърба. Аз пък като взех бодито го дооцапах. Когато се почувства достатъчно гол настана такава радост, че обърса с ръката къде какво можа и си го намаза по лицето, ушите, та чак и малко в ушето вкара Sad Е, поне разбрах, че мога да си къпя сама сина  Mr. Green

# 188
  • София
Andromeda, съчувствам ти за юркането, дано поне плащат добре, че...

Рени, ма то направо в трон се е настанил... и май много му харесва да е цар...  Sunglasses

# 189
  • sf
Рени, абе като наближи ще видя как сме и ще пробвам да дойда
ама да подсетиш, ей  Laughing

# 190
  • BG
Stephy, много сладка таз жилетка на Етко. От къде я купи? Grinning
Ами купих я от магазина на Фокс кидс в МОЛ-а на Стамболийски.  Wink Има и други интересни неща там.
Стефи, и аз така, но бременността ми започна с висок старт Simple Smile Само дето нещо не ми пука особено за килцата.
Рени, то и с мен така - аз започнах от 64кг и после в 9-тия месец хоп 88кг  Sick

# 191
  • София-Красна поляна

Кати незнам ти на какво АМ си ти ама моето на стайна температура не се разтваря (Милумил). Само че му открих цаката за да не преварявам и подгрявам за всяко ядене. Купила съм си термос който вътре е иноксов (повече държи температурата отколкото стъкления). Преварявам вода колкото за целия ден да ми стигне и още вряла я слагам в термоса. Като ми потрябва си отсипвам и пак затварям. Ето какъв е термоса ми:

Е, да, ама пак остава въпросът с охлаждането. Гадно, това наистина ще да е бавно... Аз ползвам Friso HA. Разтваря се при всякаква Т само с леко поклащане...

Да Кати тоя въпрос е много неприятен. Отварям шишето уж по-бързо да изстива ама пак си е чакане. Давам и да суче и почти е готово ама пак си има рееееев. Пък ми е много милно да ми плачка.   smile3518

Там-там мерси за комплимента.  Embarassed И твоята бамбучка е една сладурка - мммм да я схрускаш. Особено на аватара е номер 1.   bouquet А ти къде живееш че си близо до Рени. Да не се окаже че и до мен си близко. Красна поляна и Люлин не са далечко.

Рени нищо не пише за увеличаване на кърмата на сокчето ама днес ще си купувам пак и ще попитам. После ще докладвам. Ама е вкусно и витаминозно. Тея лекции къде ще се проведат и трябва ли записване и заплаща ли се? Масажа на бебето ли става дума? А ти как ще стигнеш до там. Аз само с 72 мога ама то е фрашкано вътре и пълно с мангали. Не е за бебе. Имаш ли по-специален превоз?  Embarassed

Днес мъжо е почивка и цял ден сме по задачки. Да се видим най-после че с тая работа дъх не може да си поеме. Аз пък си мислех като е шеф и ще е много свободен. Да ама Не!  #Cussing out

Стефи ох милата.  ooooh!  Няма страшно случват се и такива работи. Не се плаши бебко е юнак и бързо ще му мине.    bouquet

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 08:22 от NaMeLeSz

# 192
  • BG
Добро утро мили мами!   bouquet
Похвалих Етко, че е послушен и той не ме остави да спя почти цяма нощ. Толкова безутешно плачеше заради колики човечето, че го сложих на корема си за да се успокои и част от нощта изкарахме така. Другото 20, е че съм го разболяла  Sick и той милия кашля и има сополки. Аз уж да не го претоплям и сега ми е толкова мъчно като го слушам как се дави от сополките и хърка. И аз съм една майка  ooooh!
Оплаках ви се ...  Sad
Хубав ден на всички!   

# 193
Добро утро и от мен! На мен тази нощ ми се събра 9 ч сън и съм мн доволна. Grinning Дори щяха да са повече, ако не се бях надигнала да погледна колко е часа на телефона и го изпуснах върху ръчичката на Дели Embarassed Разбира се, той се събуди и наддаде вой. Но иначе е добричък и мама му е супер благодарна. Лек ден на всички

# 194
Ей Stephy  я по-спокойно. Идеалната майка си за детенцето си... кашлял и малко сополи - нищо страшно няма  Hug
Малчо и той нещо настина.. вечерно време само се развива и сега ми киха, но ще му мине  Peace Пък и няма да му е за последно
Беболинчо, мерси за отговора. А поне тонизира ли този бълвоч или на автосугестия разчитат?
ей тази дума не я знам какво значи  Embarassed
Иначе на мен добре ми се отрази, аз нали се бях оплаквала че ми причернява, след дозата желязо вече не ми става зле. Може и да не е от това де  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт