Честита годишнина, Гери! Желая ви много здраве и щастие и да стигнете до диамантена сватба поне!

r0ksi, честити ви 2 месеца - само усмивки да раздава детко!

Днес сутринта отидохме на разходка с Етко и майка ми (добре, че беше тя да ме организира), за първи пут откакто съм го родила - не беше никак лошо! Малкия човек спа цели 4 часа (два жкъщи и два в градинката) - направо невероятно!!! Да го похваля също, че днес си стоя кротък и гледа без да плаче след като го нахраних. пу пу
За къпането - ние повечето време се къпем на мивката, защото таткото напоследък се връща късно от работа и няма как ...
За гладенето - аз гладя всичко - не само детските дрешки, но аз по принцип съм малко педантична в това отношение, така че не съм критерии

Bebolin4o, на мен редовно ми се случва да видя на Етко да му е залепнал памперса за дупето.
Ели, много благодаря за отговора по отношение на болничния. След малко отиваме с Етко на разходка и при педиатърката за болничния. Радвам се, че са ти харесали снимките на Етко.
Рени, много ти благодаря за снимката в началото на темата!!!
Ами свалих 19 килограма и затова ти се струвам толкова различна сега, да мога да стопя още 16 - няма да е лошо ... 
Силве, за сега незнам какви ще са му очите. Преди да родя Етко, можех да се обзаложа, че косата му ще е като моята и на баща му (Рени, баща му и мъжа ми са едно и също лице
), а той сладура е със свтлокестенява

Плака от 10 до 1 след което излязохме и в колата млъкна заспа и след това беше спокоен докъм 5.30 когато се прибрахме и пак рев, побърка ме. Сега УЖ спи.
нямам думи, съжалявам много за семейството, което е имало лошия късмет да попадне на нея.
, днес го потвърди и една приятелка, мама на синеок син и с опит в това отношение.
- на 2 пъти оставям бебо на свеки и мъжо и двамата след няма и половин час ми звънят "Бебето реве, ела си"
Е, ма то мноо сложно да успокоиш ревящо бебе. Имам чувството, че малкия не ще с никой друг, освен с мен - само като ме види се успокоява и не реве и е супер кротък, ама няма ли ме... :shockАз не знам вече колко кила свалих, май взех да си влизам в старите дрехи, значи съм свалила поне 20 кг до момента.
Само дето нещо не ми пука особено за килцата.
Е, поне разбрах, че мога да си къпя сама сина