НОЕМВРИйче без умора шава,даже нощем не престава

• 9 694
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Да кажа за гащите за родилки за еднократна употреба,според една мама от родилте вече септемврийки били пълна безмислица и неудобни,аз не съм си помисляла да си взимам де.Превръзки за родилки имало в Т-маркет,пак от септемврийската тема научих,ще издиря поста и ще ви го покажа,май беше нещо за 5бр - 85ст. newsm78..
Гащи както Диана е казала,по дълбоки бабешки и тва е.Аз предният път ползвах превръзки always oт най-големите,ама не бяха нощни - свършиха ми чудесна работа Peace
Сладурка,и от мен един чифт палци Praynig,дано всичко се нареди при твойта майчица Praynig
Мишунка,да се пазиш точно както си го предвидила и без изненади повече.
Данче,може и без истинските имена,нали sms ще пуснем на когото си зберем и ще съобщим новината Peace
Цеце,много хубаво легло си избрала.Абе хич не се връзвай и ти на такива бабини деветини,не това ,не онова,айдеее........... Naughty

# 196
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=217824.msg4816582#msg4816582
Това е страничката с въпросните првръзки Wink

# 197
връщам се от лекар сега.
течността ми била в норма вече, което много ни зарадва.
иначе си е слонче...знаех си аз...2.200 излиза..излезе с 14 дена по ранен термин тоест 27.10..но това всички знаем, че не е се приема за чиста монета.
напречно се е застопорил..ама има време да се обърне и място има..ква му е работата!!!

Цеце-супер е леглото...драсни на лични за утре??

# 198
  • София
здравейте пак и от мен  Laughing Laughing
сега се връщам от ФМ, очарована съм от д-р Мазнейкова, всичко е супер, бебчо е здравичък, ама много мързелив  Wink/не се е метнал на мен, ще я видим тая работа  Wink/беше си поседнал на пикочния ми мехур "по турски", та тя не се вижда какъв е пола /, но няма никакво значение, явно ще ни изнеда Joy/.
иначе го видяхме малко в профил-на мама "гарджето" сладко, малко с големи бузки, ама майка му нали се старае да не остане гладно...  Embarassed
и така...толкова се радвам  Joy Joy Joy, довечера ще гледаме у дома и филмчето, дето ни записаха.
Sladurka, стискам палци за майка ти-всичко ще е наред.милите ни майчици-да са ни живи и здрави и те. Praynig
след малко ще допиша, че ме викат нещо спешно.
 Hug

# 199
Между другото,сложих 2 филмчета за гимнастика за бременни на първа страница,който иска да си ги изтели.Също добавих и линковете,които ПростоАз даде за размерите на бебето.

Цеце,Мими да не пропуснете да докуметирате срещата си утре и да ни покажет снимкиииии Grinning

# 200
  • София
Мishunka да се пазиш и да си почиваш и дано нямаш повече такива неприятности!

И вие мами всички - пазете се! Честно да ви кажа аз не мога да се оплача от нищо, но има дни в които се преуморвам (примерно чиста с прахосмукачка или нещо друго) и после ме заболява коремчето и много яд ме хваща на самата мен. И сега съм решила повече от лъжицата да не вдигам и да си лежа повечко, да гледам да върша работа с главата си, за да не си мисля глупости...

Neti и аз така се бях притеснила, защото гърдите ми са пораснали двойно и вените ми прозъртат и една сутрин реших да стисна и да провера какво става - и излезна една малка капчица коластра. И аз много се радвах Simple Smile Ама не тече много да ми цапа дрехите или нещо такова - просто една малка капчица Simple Smile Да ти е честита девойката Simple Smile

Гледам че сте на тема пазаруване, а аз честно да си кажа не съм била по магазините отдавна Sad Харесала съм една количка на ЧИполино, която къде как вида мама с нея я спирам да я попитам дали е доволна и общо взето чувам добри отзиви. Леглото - ние си имаме цяла детска стая за малкия юнак, а живот и здраве за следващото детенце и много мислих, и реших че дървено легълце няма да купувам (просто си имам 2). Така решихме да е от тези сгъваемите и то какво да им избирам - всички са еднакви - реших че ще го избирам по цвят (като една истинска блондинка) да ми отива на децката. Иначе това легълце дето гледа tsetseto е много сладичко - виждала съм го Simple Smile Хубав избор Simple Smile Аз като съм била малка имах подобно и наще казаха че е много удобно!

sladurka, от къде знаеш че ще е мека зимата? Защото на мен това най-много ми се иска да няма студовете от по-миналата зима, но от друга страна - има много вируси и грипове като е топло през зимата... Нямам търпение да мога да изведа Ритко Копитко (така го наричаме малкия) на разходка като се роди...

# 201
mimi22  много се радвам,че всичко при теб е наред! Simple Smile  Hug 

а talyyy да не се оплаква за мързеливото бебоче - всички ще плачем за такива  Laughing

Дес  мерси за гимнастиката.Аз ще се възползвам със сигурност!

Краси и аз съм с малък корем бре миче - не се тревожи! Пък и да плачеш - всичко е индивидуално

Мишунка,миличка...много се пази и си почивай.Не е останало много така,че ...ще си наложиш на волята и ще си лежите двамата с бебчо на дивана  Heart Eyes

А аз.... съм що годе добре.Малко съм напъпила  newsm78  сигурно съм яла повече мазничко от обикновено  Laughing 
Цеце легло съм си харесала подобно но това,но плота е пригоден точно за повиване и има люлееще функция беше 320лв в Хип

# 202
ОООО Дес това със снимките ще е забавно-ако се съберем в обектива ще се документираме  Laughing
хехеххе черен хумор!

# 203
Diana_T, слинга струва 25 лв., а доставката до София още 5 лв.

Мишунка, стягай се! Дано няма повече такива истории. Praynig

Сладурка, успех на майка ти. Подкрепям те на 100%.

Цеце, леглото което аз си харесах е подобно на твоето, но е затворено от три страни с плътни плоскости и се люлее. Става и за юноши после, а и на бюро можело да се превърне.  WinkВърви с дюшече. За 385 лв. е. Хич не е рано за такива покупки.

mimi22, чувала съм  че по-едрите бебета се гледат по-лесно. Така, че вашата мишка си е със супер размери. 

# 204
Аз малко подремнах и сега искам още Twisted Evil Laughing,начи довечера досреднощ ше си пиша тука самичка.
Мishunka, какви са тия работи от тебе #Crazy,откъде тия контракции,че и така болезнени изведнъж Shocked,като ходиш на лекар не гледат ли за евентуална опасност от нещо? Айд емоя лекар,че е абсолютен непукист е така,ама другите мислех,че са по-добре Crossing ArmsТа и аз така да ти пожелая до термина никакви болници,ужасно е! (аз поне се нагледах и настоях....)А и хапчетата и системите за задържане са меко казано ужас!!!
Мами трябва да се пазим наистина,аз като си помисля как уж като не работя хич не съм се спряла...ама хич,но обстоятелствата го налагат,а относно домакинската работа и затварянето на буркани..еми не мога да стоя на едно место Crossing Armsбичам всичко да ми е подредено и се старая,досега ходех и на работа и нямах време за много неща,но сега гледам да наваксам,докато съм сама и без беба,ама колко ли ще се задържи тоя ред hahaha
Цеци,леглото е разкошно Peace Най-накрая май няма да се удържа и ще взема и аз да си купя новичко..с плотче за повиване и скринчета...мисля скоро да обсъдя със роднините какво ще ми трябва smile3508

# 205
  • София
Цеци,леглото е разкошно Peace Най-накрая май няма да се удържа и ще взема и аз да си купя новичко..с плотче за повиване и скринчета...мисля скоро да обсъдя със роднините какво ще ми трябва smile3508

Сладурка - обсъди с роднините при първа възможност!

Аз вече го обсъдих и са им готвя списъка - от къде - какво - цвят - и колко пари е.

За сватбата не направих списък и ме напълниха с боклуци но сега няма да се свеня  Wink

# 206
Привет и от мен!

Днес излязох на кафе в най-голямата жега - в 13.30. Пукната душа нямаше по улиците, само аз и още една бременна мацка се клатехме по тротоарите.... Laughing

мишунка, дано няма повече такива случки! Hug Лежане, почивчица, хапване и всичко ще е наред.

краси, пак казвам, че на такива "мъдрости" се наслушах и аз до сега - ниско си носиш корема, ама от начало колко ми бил малък, и други подобни...Ходиш на лекар, нали? Всичко е наред, нали?Майната им на другите! Crossing Arms

сладурка, стискам и аз палци всичко с майчето ти да е наред! Praynig

цеци, леглото е супер. Ние сме дали нашето дето ще го ползваме от бебшките години на милото  Mr. Green на ремонт, да го обкантят и ще го лакираме и става като твоето. Много е запазено. Аз много се кефя на люлката, която свеки пази, пак от бебешките години на милото - плетена, дървена, като й взема обиклниче, а може и балдахинче за разкош  Heart Eyes и ще стане бонбон.

Neti,  аз стисках, стисках ама нищо не потече... Sad Дано не е знак, че няма да мога да кърмя... Confused

# 207
  • София
Ditta- естествено че не е знак че няма да можеш да кърмиш Simple Smile Моя приятелка въобще нямаше коластра, а сега си кърми като пич Simple Smile

Между другото - към раждалите мами имам едно питане.

Акушерката в болницата където ще раждам ми каза да си взема помпа за кърма като постъпвам, защото на третия ден след радането кърмата идвала и даже ставала много повече отколкото бебето може да изсуче и това можело да доведе до мастит или нещо такова.

Някой има ли идея така ли е, щото ако да - да хода да си купувам помпата дето съм си избрала...

# 208
Здравейте и от мен.
Мишунка лягай и си почивай по цял ден.Да се пазиш повече от всякога! Heart Eyes
Сладурка и аз съм с теб  fingerscrossed

Дитта не значи че няма да имаш кърма.Сестра ми нямаше също коластра преди да роди ама като роди да видиш.Щяха да и се пръснат  bombs И недей повече да се стискаш защото не е хубаво, може да си предизвикаш контракции Naughty
Нети честита мома  bouquet

# 209
m_face, моята кума ми даде съвет да си купя най-проста помпа, тип спринцовка и ако наистина имам нужда по-нататък да си взема хубава. Пък може да си набележа някаква и ако ми потрябва ще изстрелям милото да купи.

О!Спирам да стискам! Shocked

Общи условия

Активация на акаунт