НОЕМВРИйче без умора шава,даже нощем не престава

• 9 698
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Neti Честито ти розово щъркелче  stork-girl Коластра и аз нямам до сега казаха ми че при всички било различно така че не се притеснявай Peace
talyyy всичко ще е наред не го мисли  newsm10
за гащите за еднократна употреба ми казаха че не били удобни да си купя от бабишките но по големи
Lili-33  къде изчезна  newsm12
sladurka  fingerscrossed fingerscrossedс теб сме

# 181
  • София
Сладурче, стискам палци на твойта мама!  Да са ни живи и здрави на всички, че те най-много ни мислят и ни разбират!

Аз да ви се похваля, че си избрах и поръчах креватче и ходих да си платя капарото. Уж за след месец ги поръчват, пък се оказа, че мойто ще дойде след една седмица  newsm78 Ама няма да бързаме да го сглобяваме, ще си стои в кашоните докато му дойде реда. Като го платих и се обадих на сестра ми да й кажа, а тя ми вика, че не се купували такива работи толкова рано. И аз като се разстроих от тия пусти хормони, и рев, рев по улиците ви казвам, хората се чудиха какво става...Ама това нормален човек не може да го разбере.
Взех си и най-новото издание на д-р Спок и вече мога да започна да се образовам лека-полека.

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 15:13 от tsetseto

# 182
Neti Четит ти розов щъркел! stork-girl

sladurka имаш и от мене  fingerscrossed fingerscrossed,ти само гледай да си по-спокойна.Всичко ще се оправи и ти го знаеш,нали?? Hug
За тези гащи еднократните и аз съм чувала,че не са удобни,но то при всеки е различно.Някъде из форума четох ,че някоя Мама ги беше ползвала и не били никак практични. newsm78
На мен също не ми тече нито коластра,нито нищо... Thinking
А честно да ви кажа гърдите ми са станали огромни,но то на дали има значение всъщност... newsm78
ИИИИИ  да мислите кога и къде да си направим сбирката,ееейййй?
 smile3521

# 183
Neti честито  stork-girlКоластра може и да имаш, но да не си разбрала, щото тя сега спонтанно не тече по много(капка,две)и най-вече докато спиш.За да разбереш трябва да стиснеш ареолата(не зърното и не гърдата)Изтича жълто белезникава течност(капка-не очаквай порой Laughing)Не е никак приятно, даже боли Mr. Green
sladurka newsm10

# 184
  • Плевен
Привет аз се завърнах,починах ме си с милото,правехме ремонт на спалнята,ходихме и си избрахме креватчето на бебо,вече съм решила 100% дървено легълце,тези сгъваемите не ми допаднаха много,а много исках такова,но от това което видях като стабилност,разстояние от долното ниво на матрака до заемята,съм сигурна че за нас не е подходящо.
Иначе с бебка сме добре,тя рита почти постоянно аз нямам проблеми нито със съня нито с подувания или контракции,абе щади ме засега.Проблема ми е друг омръзна ми да ми наякват колко малък ми бил корема,близки,роднини,дори продавачките в магазините.В края на краищата съм метър и педесет и в момента тежа 47 килограма,тренирала съм акробатика и коремните ми мускули са доста стегнати,с тези пропорции не мога да се надявам на огромен корем,само ме депресират и ме карат да плача че бебка няма да се роди донсена и т.н.Като я видя след 10-тина дни най вероятно ще се успокоя че си е добре,обаче дотогава ще съм все на тръни.
Да честитя със доста закъснение рождения ден на Дес,бъди много щастлива и обичана,и ноември едно кротко малко съкровище да се гушка в теб.
Neti чесито stork-girl

# 185
Мерси за палцестискането момичета! Hug
Коластра аз си имам редовно-но верно тя по капчица-две,не повече+това не е определящо дали после ще имаш кърма или не,може да нямаш коластра,а да имаш кърма и обратно.А за тия гащи newsm78,няма ли едно мнение по въпроса,защо да не са удобни,нали и те са дълбоки? Аз трябва ли да търся специални за операция?
Цеце,защо се разстройваш? Не е чак толкова рано за такава покупка,да не дава господ,но ако сега се роди някое бебче има реални шансове да оцелее и то нормално да се развива,защо да е рано за количка,при положение,че дават пак мека зима? Ти кой модел си хареса и коя марка?

# 186
  • София
madchen, може и да си написала, но да не съм видяла. Колко ти излезна слинга?

Тези гащи за еднократна употреба май ще ги пропусна и ще си купя обикновенни, бели, бабешки гащи с ластик Laughing
Превръзки ползвах на Либрес, нощните с крилцата. Памучни са и само с тази марка нямам ядове.

Снощи май беше пълнолуние и сигурно за това не сте спали Simple Smile

# 187
ооооооо tsetseto разказвай какво е ? Че и на мен ми е болна тема тия легла,все не мога да си харесам нещо на 100%.А за тия бабешки предразсъдаци,я моля те!!!!В крайна сметка щом си решила ,че сега трябва да го поръчаш,значи точно сега е бил момента!!!!!Не е трябвало ама въобще да се разстройваш!!!   Напротив!!!!      РАДВАЙ СЕ!!!! Това е една от най-важните покупки!  
Айде да ти е честито!!!!И да спи най -хубавият бебок в него,като му дойде времето! newsm07 Hug

# 188
 doh doh dohОле верно,че за креватче става на въпросама съм и аз...нещо съм разсеяна пък и напоследък все колички ми се въртят в главата,защото кошарка съм решила да ползвам на племенника,те са всички еднакви и мисля със спестените пари нещо друго да купя..

# 189
  • София
Здравейте момичета Hug
Затъжих се за вас и сега тъкмо се прибирам от 3-дневен престой в болницат и влизам да ви видя. Едно ще ви кажа, само се пазете и си почивайте възможно най-много, защото и аз си бях мног добре докато не се събудих през нощта с нечовешки болки и контракции. И така 3 дни на системи, инжекции в дупето и хапчета - та сега ще си пазя дивана и ако ще камъни да падат от небето - аз няма де се мръдна. Поне попаднах на хубаво място, защото в деня преди да ме вземат в болница, успях да се запозная отблизо с Майчин дом и съм меко казано отвратена - чудесни лекари и безкрайна мизерия - ама като ви казвам мизерия, съм направо деликатна... Видях и Тина Киркова - там е що годе "приятно", но ако не си с уговорен лекар - си си умряла от гадно отношение. Просто съм възмутена, честно ви казвам. Няма да се впускам в подробности, да не ви вадя акъла без нужда.
Хайде, аз отивам да полегна и после ще ви почета малко Heart Eyes

# 190
  • София
Мишунка, какви са тези престои по болници....дано да ти е за пръв и последен път! И внимавай...много се пази. Също и другите мами.
Дано на теб и Пумпал ви е за последно...време не остана, стискайте краката и пазете кревата  Grinning

Ето защо онзи шАфьор ме вбеси ...как пък не повлека малкия по стълбите, защото на него му се работи друго  Crossing Arms

# 191
  • София
Ами спрях се и аз в крайна сметка на варианта за дървено креватче със скринче и чекмеджета, пък после може да се преобразува в по-голямо като се махне скринчето и да се ползва до 10-12 години. Само че не е тоя цвят на снимката, а по-светличко.
/като цъкнете се вижда в голям размер/
Струва 350 лева, отделно ще взимам матраче, ама в тоя магазин има матрачета по мярка от дунапрен и вата за 40 и няколко лева, та ще ги взема заедно като отида за креватчето.  Върху скринчето може да се сложи и повивалник.  Убедих се на място, че са много стабилни леглата, и въпреки големите ми колебания не съжалявам за избора. Чекмеджетата са на плъзгачи и се отварят и затварят много леко. А пък фирмата, която ги произвежда, е Джен-Шумен.

Хей, mishunka , съжалявам, че ти се е наложило да изтърпиш това, и се радвам, че вече си добре! А пък аз по принцип нямам настройка от държавни болници да очаквам много, затова и трудно ще бъда разочарована. Ако наистина раждам в ТК, ще си платя за ВИП, колкото да не съм с ромките.

# 192
Sladurka надявам се всичко да е наред и да върви гладко при твоята маминка! Ще стискам палци много!   bouquet

# 193
Bobi2mama , имаш почерпка от мен newsm20Направих номера със стискането и стана. Хем съм доволна, хем се чуствам много глупава Embarassed
tsetseto , аз ще взимам същото легълце, обаче в розово. Според мен е най-добрия избор, дано да е така на истина LaughingДа ви е честито!

Аз пак направих жалък опит да поспя, който пак беше осуетен  CryВече ще се застрелвам, това е положението #2gunfire Mr. Green

# 194
  • Плевен
Mishunka много да си почиваш и лежиш,вярно е голяма гадост в тия болници,но няма начин,важното е вие с бебо да сте добре и той да си кротува на топличко в коремчето до ноември.
Tsetseto леглото е много хубаво и изобщо не е рано за такива големи покупки,в 7-я месец сме все пак,не можем да чакаме за всичко до последно,по добре да сме подготвени.
Sladurka всичко с майка ти ще мине добре стискам палци.А за еднократните гащи прочетох че бабешките памучни са по добрия вариант,но всеки си знае как ще му е по удобно.

Общи условия

Активация на акаунт