НОЕМВРИйче без умора шава,даже нощем не престава

• 9 700
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да вземем да си организираме едно събиране в скоро време,ААА????Какво мислите по въпроса?

Аз съм за  newsm10 Дано и други мами да се навият, та да спретнем едно събиране  lalalala

По разни лекции и аз мисля през октомври да ходя... като излеза в болничен, че сега съм на работа и няма как Simple Smile

# 166
И аз съм навита за среща. Хайде само кажете ден, час и място в извън работно време и съм там. newsm10
Току що ми доставиха слинга, който си бях поръчала на една мама от форума - тя ги шие. Много е хубав. Това ми е първата покупка за бебчо. Възхитена съм  Party

# 167
madhen, сподели за този слинг повечко инфо, моля. И преди се канех да те питам, като спомена, че мама от фрума ги шие, но естествено бях се отнесла и забравила  Embarassed
И честита първа покупка  Simple Smile

# 168
  #Cussing outПак ни бяха спряли тока ненадейно Стуй строителсво направо ми иде  #2gunfire
madchen,моля те качи една снимчица да видя най-сетне за що иде реч Praynig

# 169
  • София
здравейтееееееееееее  Joy
най-накрая с нет-измъчих се, само звънках на техниците, ще каже човек, че голям бизнес въртя и ми спират работата  Wink, а  аз... изпуснала съм бая приказчици.
tsetseto , първо малко да ти се скарам-стига си говорила против тия с петната-да не мислиш, че е приятно   Embarassed /и то при условие, че ползвам хубава козметика с най-висок фактор/, но може би ми излизат 'от вътре'.нищо, като всичко мине и бебка е добре, се заемам със себе си и що пилинги и процедури ме чакат...  #Crazy
иначе за обувките и на мен са ми голям проблем-аз по принцип нося 40-41, а сега вече е критично положението.ония ден в един магазин не ми станаха едни 42 номер  Embarassed /но и те бяха по-теснички, де/, продавачкате ме погледна изумена /тя беше едно миньонче, сигурно с 35-ти/, а аз като изкарах едни крака...  Embarassed -ужас!!!-мали, какво изречение изкарах, забравих му началото  Embarassed
та да ти препоръчам едни магазини, може и да ги знаеш-'корида'-има един срещу мола на стамболийски, там може да  видиш и адресите на другите-повечето са от естествена кожа, имат редовно 41-42 номер, а често и разпродажби /май и в момента/, даже съм виждала 45-дамски, с висок ток.зимата си купих 4 чифта ботуши, бях възхитена, все едно ходех с цвички.хайде, стига съм го хвалила, че може да очакваш повече и така да се разочароваш.
успех Peace засега, пък есента ще му мислим със затворените.
Дес, честит рожден ден и годишнина /направо на кокили, не на патерици  Wink/, бая празници си заформяш август, бъди щастлива и обичана и "синеоките ти слънца" само да те радват и слушат.
хайде, лек ден на всички  Hug

# 170
  • София
забравих да кажа, че днес ми е часа за фетална морфология при д-р Мазнейкова. супер ми е притеснено, стискайте палци всичко да е наред, че се побърках аз с едни сънища.  Sad
а и като чета по форумите мненията за нея-сигурно е от най-противоречивите личности, дано да съм от доволните, всичко да е супер, бебка да си е добре, здравичка, да е пораснала и да си я видя хубаво на филмчето  Wink
ей, няма отърване от мен днес, спирам малко  Rolling Eyes

# 171
  • София
talyyy, не се притеснявай...стискам палци всичко да е наред на ФМ-то Flowers Four Leaf Clover
После да кажеш как е минал прегледа  Grinning

# 172
# 173
Дес гледам си сложила телефоните само ще помоля мамитата да си напишат  имената за да знаем как да ги търсим.

# 174
Довечера ще снимам слинга и ще пусна снимчица. И аз бях попадала на тази темичка, която bobi2mama показва. От там се запалих още повече за слинг. А мамата която ми го уши ми пусна снимки на найния юнак (той е по-големичък) как го носи със слинга отстрани на хълбок - струва ми се доста по-удобно от кенгуру. А да си го шия сама и дума не може да става - трябва да си намеря необходимите неща (което е по-малкия проблем), нямам шевна машина, а на ръка ме е срам да обяснявам как шия. Парите ми се струват не много за слинг - щастлива съм  Laughing
Talyy, успех! Стискам палци!

# 175
  • София
Записвам си телефоните веднага  Simple Smile
Аз нещо днес не се чуствам много комфортно - много ми тежи корема, нещо ме наболява ама не мога да установя какво точно Sad, дано по-бързо ми отмине, че каката иска да си играем, а аз само се чудя как да си полегна.

# 176
Привет!
Първо да се похваля-вече съм 100% сигурна, че на мама съкровището ще е момиче LaughingВчера бяхме на контролно 3д и малката безсрамница така се беше разкрачила,че и слепец щеше да й види пола Embarassed  JoyТа по този повод-
Дес, мила, да помоля за розово щъркелче с дата 10.11  bouquet
Иначе, прегледа донесе още една, дори по-добра новина.При предния се установи някакво смущение при високото кръвно на беба ConfusedЗа щастие, вече е надрастнала този проблем и всичко, да чукам на дърво, е на ред Laughing
Хайде и малко да се пооплача EmbarassedОт седмица насам хич не мога да спя. Нещо страшно ме болят тазо-бедрените стави и на никаде не мога да легна CloseВече съм като зомби, а сенките под очите и с 5 пласта пудра не мога да ги скрия Close
Мачета, да ви питам, тече ли ви вече коластра? На мен дори и капка не ми е капнала и си мисля, че нещо не ми е на ред...
Надух ви главите LaughingХубав ден от мен  bouquet

# 177
  • Варна
Хей  *Neti* честито розово щъркелче.

Аз отдавна имам коластра а напоследък от прозрачна като вода стана по-бяла - наподобява кърма. Но ти не се притеснявай на някои през цялата бременност не им потича коластра но след това си кърмят.

Абе днес май всички се оплакваме - сигурно има изригвания или от ония гадни черни дни.

Аз да се похваля също че прегледа с 3д мина добре - бебчо си е добре. Видях как е разположен и къде с какво ме гъделичка. И си имаме 3 см пишонка  Mr. Green

# 178
Мамета здравейте и от мен чак сега,аз от рано сутринта съм по болници и лекари заради майка,та ще имам нужда от едно здраво форумно стискане на палци,както е модерно напоследък..
За съня какво ли да коментирам,Нети не си единствена,то си личи по постовете вечер кой е караконджула,иначе днеска поне мене не ме болят костите разните му там екстри,обаче краката ми парят леко са надути Crossing Arms
Какви са тия гащи за еднократна употреба,дето ги има само в Сф-не е честно,аз мислех,че и тука ги има и щях да търся #2gunfire а относно превръзките-защо чак памперси? Не може ли от най-големия и най-плътен рамер на наякоя марка?
Talyyy,всичко ще енаред на ФМ,бъи сигрна,тя природата си знае работат и ако не е наред отдавна да си арзбрала,а иначе Мазнейкова знам,че е комерсиалн аи доста грубовата,но като специалсит си е една от най....знам го от сигурен човек!

# 179
Ау колко  много грешки,ама и клавиатурата ми е кофти и все се каня да я сменя,ама не остава ред,а и аз бързах Blush

Общи условия

Активация на акаунт