НОЕМВРИйче без умора шава,даже нощем не престава

• 9 717
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!Тиха вода и аз като теб обичам да плета но нещо сега нямам настроение за това.Момичета снощи мойта щерка ми направи страхотна беля докато със свекъра приготвяхме яденето във кухнята госпожицата решила да си нарисува стаята със химикал направо щях да припадна като видях какво е сътворила нарисувала е целите тапети докъдето може да стигна направо незнам какво ще правим сега във момента нямаме възможност да правим ремонт и на децката стая и съм бясна  smile3515  кажете ми какво наказание да и измисля нищо не ми идва на акъла а трябва да се вземат някакви мерки.

# 151
  • София
Ей, ама верно браво на нас - никакви ни няма. Аз и тая сутрин станах по тъмниците и сега ми е едно чоглаво, подуто и ми се спи. Ако успея да си вкарам краката в чехлите, ще взема да пообиколя магазини, много ми се иска някоя дрешка да взема на бебенце най-накрая. Дано да си харесам нещо, че много капризна съм станала на последък и нищо не ми хваща окото... Пък и за мен някоя глезотийка искам да си взема, ама нищо не ми идва на ум....да ми има човек проблемите.
Аз прах като изоглавена вчера - последното пране го извадих посред нощите и днес мисля да продължа с терапията Laughing

Данче, не му се карай на детето бе, не го наказвай, аз не знам за дете, дето да не е рисувало по стените. Голяма работа, да е живо и здраво, пък ще почне да разбира, че не бива да прави така.

TIHA VODA, завиждам ти, че можеш да си плетеш. И на мен голяма страст ми беше това, но от няколко години са ми забранени такива женски удоволствия - бях получила някакво възпаление на нерв и дясната ръка ми беше блокирала направо - сума ти години се лекувах и сега не трябва по никакъв начин да провокирам отново, да не стане белята пак. Даже избягвам да гледам и такива списания, защото направо ми се реве от яд.
А пък тия превръзки за бременни уж дето били, май са си направо като памперси за възрастни доколкото разбрах,  и нещо не ми допада идеята.....Някой ако е ползвал, да каже.

Ами хубав ден, момичета!

# 152
Аз не  бих я наказала-може и да е прекалено меко, но никога не съм наказвала за детски лудории. Поговорете сериозно,доколкото възрастта на детето позволява, а иначе-питай в "хоби" за идея как могат да се спасят тапетите с някоя свежа идея за декорация.Цеци, и на мен от време на време ми изтръпва ръката, но при мен не е нещо опасно, просто се изморява, а иначе те разбирам- и аз бих се ядосвала много , ако има някаква причина да спра да плета или шия.

# 153
Абе моя приятелка беше ползвала превръзки за бременни-и каза, че са я спасили...ама знам ли...
Имаше намаление в Премаман - може да ти хареса нещичко там, а за тебееееееее- хммммм . О сетих се-аз я вързах цялата ситуация, че почнах да мисля за изписването и как трябва да сме красиви и се замислих - ами с кво ще съм облечена-хахахаха....та влизах в ЦУМ в Бианка-има намаления...блузи които за ноември са ОК, не са за бременни...просто са голеимички  Grinning
И едно колие си харесах....
днес ми е тъпо....без кола съм и в метрото никой не ми стана-това беше повод аха да ревна..ужасссссс

# 154
Благодаря за съвета за декорация е абсурдно просто всичко е нарисувала ама има и добра страна поне скоро ще правя ремонт и без това се чудех как да накарам мъжо сега поне имам оправдание макар че няма да стане по рано от пролетта.

# 155
Добро утро!
Данче, и аз не бих го наказала детето. А пък и като не си го направила на момента, то вече свършено. Не може да налагаш наказания, за минали вече провинения  Laughing А и колко още драскания ще те чакат, живот и здраве   Laughing Каката тъкмо ще порастне и тогава ще се намери заместник, в подходяща възраст за подобни щуротии  Wink
Тиха вода, ти за превръзки за бременни ли питаш или за бикини за еднократна употреба? Ако е за вторите, в Штъркел продават, така че като ходите до Русе, можеш да провериш дали има.

# 156
Добро утро!
dan4e, не се ядосвай много. Да сте живи и здрави - другото лесна работа.  Wink
Ще се поинтересувам и аз от тези гащи - що за чудо са.

# 157
  • София
Добро утро  Simple Smile
Нещо напоследък много ми се спи сутрин, едвам ставам, но няма как - каката не ме оставя да си поспя.
За превръзките гледам пишете - аз миналия път си бях взела нощни на Либрес, но не такива пресовани ами дебелички и без уши, защото в болницата те карат да ходиш без гащи, та ако са тънки превръзките няма как да ги държиш като ходиш. Гащи за еднократна употреба не съм ползвала, но мисля този път да си взема - гледах, че в Малечко ги има.
Днес се очертава да е жегичка така че след малко излизам да разходя Таня по хладно и да я изморя, че да поспи на обед.
Уикенда го дават даже студено да стане - нещо не ми се вярва обаче newsm78
Данче, не се притеснявай за тапетите - обясни, че се рисува на лист или с тебешир на асфалта. Таня беше изрисувала коридора с пастели...кво да се прави - деца  Simple Smile

# 158
За бикини питах-мерси! Абе в тоя наш град, много ми харесва прованса по принцип, ама като тръгнеш да търсиш нещо по магазините, все на камък удряш!

# 159
  • София
Мими, това Премаман до синагогата ли беше някъде, че аз не съм ходила?  newsm78 Пък иначе с дрешки, дето са големички, ама не за бременни, не рискувам, щото за мен трябва да са бая големички. Майка ми без да ме беше виждала 1 месец ми беше накупила дрешки /хем съм й забранила да ми купува дрехи!/ уж по-големички, та сега 200 лв. отлежават в гардероба и се чудя какво ще ги правя. Абе, не знам, за мен не мисля май много, ще изкарам с някакви парцаляци до октомври, щото честно казано не ми се дават пари много за дрехи, дето после ще се чудя на кой да ги подарявам. Ама виж, с хубава козметика не бих се отказала да се поглезя. И с обувките сега съм голяма трагедия, защото нося 40.5 номер и по принцип трудно си намирам хубави неща, а сега, като са ми пораснали краката с още два номера, вече е абсурд. Ходя на сестра ми с едни чехли / тя пък носи 41.5/, дето вече за нищо не стават и са се разлепили оттук-оттам, ма какво да правя? Неволи бременни. Аз затова се депресирах ужасно като взех и да се подувам, щато си викам, не стига дето няма какво да облека и да обуя вече, ами и на плондер заприличах. Офффффф, стига съм се оплаквала вече!

# 160
Аз също мислех да си взема от тези бикини за еднократна употреба но ми казаха че не са удобни и затова ще си купя от тези който са тип бабешки.А превръзки ще гледам където ги продават на бройка трябвало да са по плътни и памучни иначе другите дразнели ако имаш епизиотомия тук до нас има един магазин във който има изложени и можеш да си харесаш държат ги разопаковани за мостра и ми е много удобно.Цеци и аз също имам голям крак и все ходя спартно незнам какво ще правя на изписването.Сега ви оставям отивам да пия кафе после като се върна ще пиша пак.

# 161
Здравейтее Мамииии! Grinning
Как сте тази сутрин?Аз не можах да спя ,ама въобще снощи.... Sad Ставах поне 15 пъти,какво ли не правих.....и няма и няма заспиване...сега ми е едно свежо,свежо..... Mr. Green
Утре съм на преглед и вече нямам търпение да видя малкото човече как се развива?Каква поза е заело?Колко грама е станало? Grinning
Вчера си купих сп.9-месеца.Има интересни лекции през септември.Хайде някоя мама ако е решила да ходи да казва,да ходим заедно.И без това вчера гледах албумчето със снимки на Септемврийките.....и какво да ви кажа!Толкова много срещи са си правили,както и снимки.Ние изоставаме ми се струва!!!Да вземем да си организираме едно събиране в скоро време,ААА????Какво мислите по въпроса?

# 162
  • Варна
добро утро и от мен  Hug

TIHA VODA почти навсякъде по бебешките магазини има от тези гащи за еднократна употреба. Аз си взех . 5 бройки са в един пакет - 5 лв. струват стерилни са и са много фини. Казват че са препоръчителни за секцио. Само дето си взех XL и не знам дали няма да са ми големи. Смятам все пак да си взема и бабешки гащи 2 броя . Ако се окажат добри обаче стерилните може би ще изюркам нашите докато съм в болница да купят още едно пакетче. Иначе са вакуумирани и не можеш да ги видиш като размер как са.

И аз да се оплача тази нощ в 4,30 се разправях с 2 комара и сега очичките ми парят- та едва гледам.

А иначе не издържах и си записах час за 3Д филмче. че чак след месец се очертава да си видя бебчето. А ме е подгонила една депресия - а нали сега ходя на работа и ен остава време за лекуване чрез шопинг и така... ще пиша допълнително по-късно. Сега и аз ще си пратя ГСМ-а на Дес.

# 163
Привет и от мен таз заран  Hug
Нещо и мен ме наляга спането като от първите месеци напоследък, все ми се спи, ама като легна на става по поръчка. И се уморявам ужасно бързо, чак ме е яд на мен си  Twisted Evil
Много се радвам, че са ви харесали плетенките неща на мама. Има златни ръце милата. То и тя не трябва да плете много, много, ама как да я спреш, ето и снощи купихме една бебешка преждичка, ще ви покажа като е готово какво и сътворила  Heart Eyes
За гащита за еднократна употреба четох доста противоречиви неща, та и аз им се чудя, но пък съм сигурна, че ги видях в някой от и-нет магазините да ги продават, ама кой ли бешеее... А превръзките за след раждане верно са си доооооста големички, но казват, че били много удобни, особено в първите дни. Едно време нямаше такива неща, карахме я на лигнин. Те май и сега го искат в повечето болници, аз мислех че не се произвежда вече  Wink
На лекциики аз мисля да се включа с ходенето чак октомври, до тогава - плътно на работа. макар да ми минава идеята да си искав болнични  Embarassed ама малко още остана.
Хубав ден на всиииичкииии!!!

# 164
Ами до Булбанк е магазина,....на Тодор Александров се води....имаше разни парцалки не лоши....иначе и ФОКС тук в мола има не лоши...
а за козметиката....дааа-аз оня ден забелязах едно петънце на челото си, което беше причина да забравя огромния си корем и бавната пингвинска походка-беж лиске в магазина и се отдадох на пазар  Laughing уж крем за петна та...кво ли не..и така..оставих добра сума..ама..тва е положението-няма да се запускаме..а за обувките и аз незнам-сега еголям кеф с чехли и сандалки, кво ще правим после незнам..

Общи условия

Активация на акаунт