НОЕМВРИйче без умора шава,даже нощем не престава

• 9 713
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
ооох мен ми такава мъгла с тез коли4ки..незнам..нищо не гледам нищо не харесвам..бяха ми обещали едно Куини...и се навих...ама сега май ще отпадне и ....ще мисля де.
Сестра ми и тя се натиска да ми купела...ми нема да и чупя хатъра я...нали е леля....уффф не ми се мисли....оше за колички и легла...
да оправим почивните дни пък -аз мисля до рибарица да отскочим...

# 136
Айде и от мен Здравейте  bouquet
Честито на Боби за синьото щъркелче.
Аз искам да питам (както винаги) някой който е ходил на училище в ТК да ме светне нещо.Значи на 24 аз бях на това у-ще, но не издържах до края (беше адска жега и ми стана лошо), бях само на лекцията която беше 1 час в зала с климатик и после се тръгна по етажите да се показват ВИП-овете и аз си тръгнах.Да не ви обяснявам каква жега беше в болницата 40 градуса сигурно.Та питанката ми е следната- дали ще има проблем за 3Д-то което ми е насрочено за 3 септември.Имам предвид това че не знам дали се проверяват по някакъв списък присъстващите мами и после по него само да гледат на 3Д? newsm78 А и да отбележа (някой беше споменал тук във форума че раздавали вода и т.н.) не дадоха затова който ще ходи да е запаси.Добре че си бях взела иначе... #Crazy
Сладурка я разкажи за крачето- какво точно видя.Издутинка или стъпалце Heart Eyes
При мен преди да си премести крачетата "във" пикочния ми мехур, бяха от ляво и виждах и усещах от време на време едни издути "топчета".Все едно мишка минава по корема ама от вътрешната страна Joy Липсва ми старото разположение на крачетата Tired Хем не виждам нищо хем постоянно ми се пишка а някой път боли ooooh!

# 137
  • София
ladybebi, няма проблем за прегледа в ТК след това. Не проверяват по списък.Вземаш си едно талонче от регистратурата като казваш че си от училището и си чакаш часа след това пред кабинета  Grinning Прегледа обаче не е 3Д, а си те гледа на 2Д.

И аз усещам издутини по корема си ...получават се някакви бабунки, но немога да предценя дупе ли е ...глава ли е  Laughing незнам как точно е застанала моята бебка, но на следващия преглед ще питам  Laughing

# 138
Не те проверямат в ТК-то за присъствие, мисля, че никакъв проблем няма да имаш с прегледа после  Peace пък на нас ни дадоха водица, че и фафличка, а и мострички на пасти за зъби  Sunglasses
Момичета, ако ви скучно или пък денят не ви е какот трябва, попрочете тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.40 умрях от смях, много е забавно  Joy поне за мен де  Wink

# 139
хи хи хи vi ме изпреварила  Laughing

# 140
Мамита можете и мен да ме запишите като щъркелче моя нет е във къщи и нямам проблеми така че ако искате ме слагайте и мен само ми кажете на кой да си изпратя номера.

# 141
Ами за мен количката е много важна щото мисля бебчо да спи в нея като начало, понеже не ми се струва безопасно да го оставям сам с каките в детската, а при нас с таткото определено няма място за креватче. Представата на каките за бебето е за жива кукла. Слушам ги как се уговарят коя да го храни, да го къпе и тн. smile3508, а на мен направо ми настръхват косите Mr. Green

# 142
Боби честит ти мъж  stork-boy и много ти благодаря за статията за сусама майка ми е донесла два буркана смлян каза да го правя с мед наистина е страшно вкусен но не знаех колко е полезен и точно за какво е иначе аз го ям за хемоглубина че ми е 104 трябва да го вдигна че бил нисък само това ни е проблема с бебчо за сега на 15 септември ще ходя да си взема и 45 дневния отпуск и да започна с покупките че доктора ме изплаши като каза че сме вървяли две три седмици напред бебчо отговарял на 33 34 гс  newsm12

# 143
Днеска направо не мога да се позная, толкоз много да бърборя newsm78

# 144
Мечтание, ами то по хубаво от това няма, щом като се развива бебока Grinning А това за сусама първо ми го каза едно майче. Тя го яла докато била бременна и кърмила, апосле го включила към менюто на детето. Каза ми че е много важно да е млян, за да се усвоява напълно калция

# 145
  • София
Мечтание, ами то по хубаво от това няма, щом като се развива бебока Grinning А това за сусама първо ми го каза едно майче. Тя го яла докато била бременна и кърмила, апосле го включила към менюто на детето. Каза ми че е много важно да е млян, за да се усвоява напълно калция

това е вярно. Само внимавайте - някои хора имат много силни алергии от сусама - Дано ти не си от тях Simple Smile

# 146
Цеце, с тия подувания аз мисля че ти е много предвидливо тялото  Laughing На хората системи им слагат за хидратиране, а ти запаси за всеки случай правиш. Хитруша  Grinning А и партита с мартини вдигате вече с бвбвто, браво на вас. Толкова алкохол няма да навреди, сигурно бебчо се е усмихвал блаженно отвътре  Mr. Green

Аз имам няколко книги и мисля, че много помагат и са важни. В интернет също има доста информация. Въпрос на време и желание.

Мали кви сте алкохолни петна  Laughing Мен в 5месец като имах кървене с повече контракции пак доктора в БГ ми каза - 20гр концентрат моето момиче. Тук се смяха, че в БГ и Русия всичко се оправя с алкохол. Докато си бях в БГ много ми се пиеше ракия и бира. Бира тук си намерих безалкохолна и изгубих интерес и повече нищо не ми се пие. Обаче вие сега ми дадохте много добра идея. Довечера вместо да пробвам с хапче да спирам контракции, ще се пробвам първо с някакъв коктейл...може "Секс на плажа"  Laughing щото сега са ми забранили  Embarassed Дано после се сетим как да го правим  Mr. Green

Нашия юнак е обърнат с главата надолу, но аз усещам крачетата в дясно отстрани. Сладурка, може и да се е обърнало, то май само на екрана може да се види, т.е, много не се усеща сега.

Bobi2mama, честита ви мъжка новина!!! Сега вече сте на равно  Grinning

Тази сутрин като се събудих и бебето се разхълца. Много беше смешно, защото усещах къде му е дупето и само се гъзеше и хълцаше.

Момичета отивам да се оправям да ходя на тест, че закъснях от заплес тук. После ще ви дочета.

# 147
Ей браво,от 18ч.никой не е писал Grinning Аз досега нямах нет,ама да побързам да се похваля,че днес ходих по-лесно и не бях толкова схваната,дано се пооправя още Praynig А за крачето-големите издатини не ги броя,те сами от двете страни на корема(което ме хвърля в размисъл Thinking),както си седях и изведнъж усетх подритване точно на хълбока ми,грешка-до паласката ми Embarassed и какво да видя-една мъничка буца,релефна,с още три-четири издатинки по нея,или е краче или ръчичка,ама по-скоро краче! И определено,краката са от дясно! И в същото време май има и един поне в пикочния ми мехур,че все ме бута нещо там и ми се пишка уж,а като ида...нищо,капчици Thinking Да не ме сюрпизират и мене като Цецето,че ...бая неподготвена ще ме хванат JoyАма както и да го мисля нещо аритметиката не ми излиза-крачета вдясно и в пикочния мехур,главичка отляво и още една "буца" отдясно....
темата "Смешно ли е раждането" е супер,аз си я препрочитам много пъти Peace

# 148
Добро утро! Много сте изписали за два дена, но като цяло ноемврииските постове в последната ни тема звучат вече много припряно. Аз не издържах, и за ден-два се отдадох на бейби-шопинг, само с леглото ударих на камък. Тук то трябва да се заяви, доставката е до 3 седмици, а и не е сигурно дали в крайна сметка ще стане, и май отново ще си отидем до Русе и Штъркелчето ще спасява положението.Не съм карък, но при мен нещата винаги се получават по-сложно, отколкото трябва, и си имам едно на ум, а и съм седмаче...И аз ще си пусна тел.номер на Дес-малко късно ще изляза в отпуск-средата на октомври / в сравнение с повечето мами тук/, но пък ще съм си постоянно в къщи с ученика, имам и нет, така че няма да ми представлява никаква трудност да нося вести, надявам се само добри. Сега отивам да разгледам плетените бебешорски неща в албумчето- имах доста списания, някой ми ги поиска, дадох ги, но забравих на кой, а и той явно забравя да ми ги върне, така че сега плета, но разчитам на форумските плетачки за идеи...

# 149
Карамелче, прекрасни са плетеничките неща, сигурно е от хормоните, ама напоследък така се разнежвам..., пък уж не бях лигла...Сетих се още нещо да питам софийските мами- чела съм по други форуми, че в аптеките ви продават специални гащи за родилки, точно като за болницата, за еднократна употреба. Знаете ли нещо за това, ако има такива ще поръчам на приятелка да ми донесе...

Общи условия

Активация на акаунт