НОЕМВРИйче без умора шава,даже нощем не престава

• 9 709
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ами Мими, аз нали ще раждам секцио, и то се планира 10-15 дни преди термина, та затова толкова рано. А аз имам едно друго предчувствие, но не искам да го споделям, че току-виж се сбъднало. Но, може да има изненади и по-рано...
А за багажа за родилното - аз нощници няма да купувам, защото разбрах, че в ТК давали оттам. Но май вече трябва да се заредя с бабешки памучни гащи.
madchen, това за празната пералня не го знам... newsm78

# 121
Божеее чуй молбите ми и аз искам ! Simple Smile[/b]
,само се притеснявам както се каня да не би при появата на бебо да ми се изпари ентусиазма за още едно Laughing

Едва ли На мен лично никога не ми е секвал. Виж за възможностите Sad
Благодаря на всички за честитките и на Дес за щърка bowuu

# 122
  • Варна
Боби честито синьо щъркелче

А на Цецето честита придобивка. Дълго и безпроблемно да си я ползваш и кажи каква си взе все пак щото и аз се оглеждам - да е безшумна с отложен старт с програма за ръчно пране и.... ако може кафе да сервира няма да е зле. Mr. Green

И аз съм за щъркелчетата - не че нещо лошо искам да пророкувам но .... доста сме в седми месец - даже и аз вече имайки в предвид че съм от последните ноемврийки - а то всичко се случва - бая седмачета се раждат.

Ако не сте събрали достатъчно щръклета - може и мен да ме имате в предвид като една от последните мами - а и съм с постоянен достъп до нета. От работа в къщи в повечето случаи директно на компа сядам пак - а пише че май не е хубу да облъчвам толкова бебчето. Изключение правя ако запием нейде или седна на прохлада под астмата, ама ноември.... в къщи ще си седя - то и всички приятели на работа - няма да има мърдане много - много

# 123
Значи засега сме аз,Цецето,Валенсия и Дес,така ли? Айде мами,има ли още желаещи,ако не,ние ли оставаме само?

# 124
  • София
Ооооо, Valenciq, веднага ти казвам - купих си GORENJE WA-62101. Ето я:

Има си екстри колкото искаш. Май няма отложен старт, ама мен това не ме бърка. Аз исках да е възможно най-безшумната и затова се спрях на нея, а и гаранцията й е 3 години. Айде да не занимавам повече форума с мойта пералня, че стана историческа Laughing

# 125
  • Варна
Леле Карамелче страхотни са ти нещицата - обожавам ги тия плетени жилетчици пелени и терлички. но тъй като няма кой да им плете на мен - освен аз да се захвана като си остана в къщи като излезна болничен да не ме хваща съклета - съм редовен клиент на бабите тук, които продават плетени нещица и милета по подлези и паланки в града  Mr. Green

tsetseto добре изглежда и май горене с уърлпула са ми от фаворитите за перални- ама как го написах ooooh!

# 126
Цеце, тази пералня е супер и се съмнявам да няма отложен старт (почти съм сигурна, че има).
Сладурка, и аз съм навита да съм "щъркелче", но в никакъв случай няма да се засегна ако вече има достатъчно желаещи.  hahaha
bobi2mama, все се чудя какво да ти напиша. Честито синьо щъркелче и браво на таткото, че се е справил толкова добре. В моите очи ти си героиня. Искрено ти се възхищавам и се надявам всички да се справим с бебчовците си така отлично както теб.  Hug

# 127
tsetseto, безпроблемна работа на пералнята и приятно ти пране оттук нататък  Laughing
В тази връзка, като заговорихте за препарати, да сте виждали да се продава дезинфектант за прането? Нещо като това  .
Не ми трябва за бебешки дрешки, намирам го за излишно, но понякога ми се налага да пера по-мръсни работи - разните му подложки от пода на банята, маратонки, чехли и т.н. и след това ме е гнус да си пера дрехите  Blush. Вероятно е някаква психологическа бариера, защото като погледнеш реално, нали затова перем - пъхаш в пералнята мръсно пране, пък вадиш чисто  Laughing Но съм си наумила да търся дезинфектант.
Bobi2mama, честито ти синьо щъркелче! Браво за куража да гледате три дечица!   bouquet /и за куража ти да бременееш и раждаш трети път Mr. Green/
сладурка, за какво да гласуваме  Rolling Eyes Който иска да бъде щъркел, да си дава телефона, Дес ще го впише в първия пост и готово. Хайде, няма пък сега да се одобряваме /на каква ли основа  Simple Smile/ - ти ставаш, ти не ставаш  Laughing

За багажа - ами не ми се ще още да бързам. Сега стягам каката за училище. Пък след средата на септември ще се хващам по- сериозно да направя покупки за родилното и за бебето. Хем да минава по-бързо времето, хем и аз ще имам повече свободно време, когато малката е на училище.
Аз все още не съм се уговаряла с доктора за раждане, пък камо ли какво ще трябва да нося. Но пак около средата на другия месец, мисля и това да направя.

# 128
аз пускам на Дес моя телефон Peace

# 129
E честита пералня-супер е!!!

ама аз съм пропуснала, 4е си секцио-а налага ли се или ти си искаш?
и аз знам, че дават нощници в ТК, моя приятелка роди на 14.07 там..все ще се виждам с нея, за подробно инфо...ще го направя скоро де. А такива гащи..откаде се вземат newsm78
и аз мисля септември да приготвя багаж....има едни превръзки които са огроооомни...ама ква марка са..ха де..

# 130
Момичета, не е ли много рано за багажа? Не си и помислям още за раждане Като чета неволите на подранилите октомврийки и септемврийки и неща и да чувам за раждане преди ноември, колкото и да е далече
Колкото и да не ми се иска май съм си доста суеверна и даже едно копче не смея да купяМъжа ми все мърмори, че така не се прави ипак накрая той ще трябва да търчи като пощръклял и да не ни стигат паричките и че всико трябва да се планира отдалече, ама и аз не знам как да се пречупя Иначе много  се израдвах на покупките от албумчето, което ми напомня, че все пак мусе вижда края и НАЧАЛОТО Grinning И аз съм се спряла на количката на Тиха вода, но не съм ходила още да проверя дали поддържат наличност и от какви разцветки НА каквато и да се спрете вие, моя съвет еголеми гуми, щото улицитени си ги знаем какви са и тротоарите заети от коли, така че мислете за количков вариант на джип #Cussing out

# 131
  • София
арабела, самите избелители, които са в праха /зелените гранулки/, са и много силни дезинфектанти, така че не виждам смисъл да слагаш нещо допълнително. Ако пък толкова се притесняваш, пусни една вода да се обърне в пералнята с малко АЧЕ и готово. От това по-голяма дезинфекция здраве му кажи!
Мими, може би може да родя и нормално, но има някои рискове за мен. Като се видим в петък, ще ти разправям. На биричка beer2  Laughing Няма ли други мами, които да са се записали за този петък в ТК??? Аз само се чудя как ще издържа 2 часа лекция, то поне 5 пъти ще ми се допишка за това време, а и не мога да си съсредоточавам вниманието за толкова дълго. Ама добре, че поне ще сме си дружинка.
Bobi2mama , съветът ти за "количков вариант на джип" още веднъж потвърждава и моето мнение, че съм се насочила правилно. И аз мисля да взема количка с големи гуми, даже от тези, които се помпат на Маг Ингланд. Но пък на друга мама може да не й е удобна такава, например. Аз съм висока и едра жена, май няма да ми отива да търкалям някоя триколка със ситни колелета...Но аз съм се разбрала със сестра ми да я вземе чак след раждането, така че имам време за избор.

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 14:02 от tsetseto

# 132
Sladurka благодаря ти за пожеланието  Hug 

Аз утре ще ходя до София да гледаме мебели да избираме за къщата...че не остана време и както ми намирисва,може и да не успеем до Беба...сигурно ще поживеем при мама 1-2 месеца тъкмо да ми помага,защото с беебе на ръце и в нова къща  ooooh!

И аз мисля скоро да стагам багажа да съм подготвена...а за малкия корем,,аз също съм с маълк корем за края на 7-ми месец,но бях писала,ако върнеш една-две траници назад.

# 133
И моя корем,въпреки,че ми тежи значително и доста е пораснал,мога да кажа,че не огромен,не мисля,че е големината на ккорема е определяща,то е и до структура. Мисля,като вляза в 8-ия да го снимам пак,може да има голяма разлика дотогава,знам ли...щом беба расте с часове и даже краче видях днеска Crazy

# 134
  • София
Привет от мен! Ама бая сте пописали  Grinning

Дес, честита годишнина! и ЧРД  Grinning Всичкото на патерици, но с най-хубави пожелания  bouquet

Карамелче, радвам се, че сте си купили от там ваничка и съм била полезна Grinning

Мариана, дано се разбере от какво са тези обриви

За Инфакола...три опаковки са нищо....та бебока пие по една пипета на хранене  (даже май после ставаха две), т.е. 7 дневно. И така 3 месеца. Но не се хабете...Еспумизан свърши същата работа, а повярвайте, имам 1г2м опит в борбата с коликите. Иначе на мен ми ги носеха по 5евро/бр.

За вестоносец  ще ангажирам моя приятелка, която и миналия път разпространи новината. Тя е кръстница на детето ми и ще й окажа отново тази чест Grinning

Като цяло, я се стегнете! Само вайкане има в старата и тази тема  Naughty  Нормално е вече да имаме подготвителни контракции, болки навсякъде и т.н., ама гледайте малко по-оптимистично  Simple Smile  Отдавна не бях изпускала толкова и сега, докато наваксам с четенето това и направи впечетление. Не се шашкайте, бременността е само 9 месеца  Simple Smile

Иначе, ходих на лекар и сега ще пускам стерилна урина. Кръвното ми играе доста и не могат да кажат ниско ли е или високо...та, засега застой Simple Smile Няма болница Hug

Не живеем у нас за няколко месеца (изкорубваме къщата, че се видя, че на порции нищо не става) и нямах интернет. Сутринта ми го пуснаха и докато изчета всичко...ей го..станало следобяд.

Имах една ужасна случка вчера с един шофьор на рейс....сега ми е смешно, но вчера си поплаках, много ме обиди! Няма да разказвам в подробности, но най-общо ми се развика, че не нося малкия, докато слизам по стълбите. Като се обърнах да му кажа, че не го нося защото съм бременна и той ми каза да си взема помощник  Rolling Eyes Представяте ли си...аз нищо не можах да кажа, освен, че го попитах не го ли беше срам да го каже...Ама, както и да е. Идиоти всякакви. Почуствах се супер тъпо...изобщо нямам нужда от помощник.  Трябваше да му предложа да си зареже работата и да дойде да ми помага  Mr. Green

Друго ново какво...пускам малкия от понеделник на ясла и се надявам бързо да се адаптира. Не, че не мога да си го гледам още, но искам да тръгне преди да се е появило бебето, че тогава ще падне една ревност...все едно сме го захвърлили в яслата заради бебето. Та, реших от по-рано да го пусна. И така. Лек ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт