НОЕМВРИйче без умора шава,даже нощем не престава

• 9 704
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!

Най-накрая се вместих и аз на компито от мъжО. Crazy

Пумпал, дръж се, момиче! Рано е още за бебо!Лежане, почивчица, глезене и времето ще мине.

На мен ми се струва, че времето върви бавно, защото някака си гледам сега навън едно жегавооо, лято, а бебо ще дойде ноември месец, когато ще е студено, валежно, есенно...и някак си това ми се вижда далеч. Но, ще мине ей така. Wink

bobi2mama, честит мъж! Hug

Ама ние наистина не сме от най-големите светици! Laughing Но то е нормално  - с тия скорпиони и стрелци дето ги носим в коремте си...а пък представителите на тези зодии са всичко друго ама не е свети води ненапити. Wink

# 106
Здравейте и от мен.Аз днес съм май доста по-добре.Имам си контракции ,но са малко.Аз се чудех пък къде се загуби Клер.

# 107
Взе ми го от устата....и аз за нея все си мисля...нали амнио и правиха..

Погледнах и в декемвриките..тя и там пишеше ама..нещо не я виздам и там..
Я да попитам там..може пък да съм изпуснала неин пост.

# 108
Ха сега ме подсетихте колко много мами липсват Thinking Ей момичета,ако четете включвайте се и с писане,оправданието "мързи ме" не върви.. Naughty
Дес,да ти кажа аз така по принцип сдухано се чувствам по Рд-тата ми,ама последния беше ярък...нищо,че беше далечния юни,когато бях "по-малка",та и на мене по тия причини не ми беше празнично...но карай следващото РД дано Peace
Аз настоявам да си изберем щъркелчета,които освен добри новини за бебоци най-рано през октомври,а си съобщаваме,ако някоя мама от нас зачезне по здравословни не дай боже причини,поне тоава дружно ще стискаме палци Peace

# 109
ам...и аз много си не обичам РД-то Sad като цяло да си призая не обичам празници - Коледа,Нова Година,ВеликДен ...и т.н Винаги ме лови носталгията,когато семейството ми беше пълно. Но сега смятам,че ще си възвърна кефа! Simple Smile Беба ще ми помогне.  А после,живот и здраве да последвам примера на Боби2Мама и аз да имам 3 ще съм най-щастливата мама  Hug   А на теб БОБИ Честито!!! Това е мечтаната за мен комбинация - 2 момичета и 1 момче  Praynig  Божеее чуй молбите ми и аз искам ! Simple Smile

# 110
сладурка, аз нямам против да се цаня за щъркел, но от около 20 ноември, живот и здраве, ще съм в Плевен и не знам как ще съм с достъпа до нет...Може би е добре да имаме щъркели-вестоносци с по-ранни термини, към средата и към края, защото като почнем да влизаме по родилните няма да имаме компита.

Ммм, и моите рождении дни последните 2-3 години са нищо особено...доста по-весело съм си изкарвала на разни други обикновени празници...

# 111
Божеее чуй молбите ми и аз искам ! Simple Smile[/b]
Бе не съм Господ,ама ти го пожелавам от сърце и ти стискам палци fingerscrossed,+това виж колко изненади последваха з апола,може и ти да започнеш с момче Winkто и аз искам поне още едно и то да е момче,ама...дано,само се притеснявам както се каня да не би при появата на бебо да ми се изпари ентусиазма за още едно Laughing
Иначе аз се предлагам за щъркел,засега съм най-редовна във форума,а пък ако зачезна(макара да не го допускам Naughty) ще имаме и други щъркелчета Peace

# 112
  • София
Аз да ви кажа за Клер не се притеснявам, защото тя си беше казала че ще ходи някъде на Балкан до края на август и търсеше почивна станция или хотел с детски басейн, даже аз й изпращах координати на един хотел във Велинград, ама не знам накъде точно е забегнала. А тя е печена и точна мадама, ако има нещо, сигурна съм, че ще каже и няма да мълчи. Скоро ще се появи сигурно.
За щъркелчетата....значи досега Дес и Сладурка изразиха говност, аз съм "за" отвсякъде. Лично и аз нямам нищо против да бъда добрия вестител, но моя термин е много рано - аз живот и здраве до към 20-ти октомври трябва да съм се обебила. Като си се прибера, мога да поема вахтата. Дес, ти ми имаш ми има GSM-а, като дойде ред, можеш да го публикуваш. Аз от сексуален тормоз не се притеснявам вече, така че нямам нищо против Laughing
На мен пък сега ми се отвори едно пътуване за 4-5 дни и се чудя да тръгвам ли  newsm78 Щото нали в петък съм в училището на ТК и искам много неща да видя и да питам. Пък и кучето се оказва, че няма на кого да оставя...
Към 14 ч ще ми докарат новата пералня и сега като ходих до магазина накупих прахове и омекотители, все едно целия китайски народ ще пера....Голям мерак ви казвам! И ми е едно такова празнично, като лудите....Ама вие ще ме разберете....

# 113
tsetseto,честита пералня  bouquet Със здраве да си переш на бебчо ританките Wink
ооо,забравих dohчестито синьо щъркелче на Боби  bouquet(ама съм разсеяна)

# 114
цеци, помня като си взехме нашата пералня какво щастие беше за мен!И аз прах в несвяст! Mr. Green

# 115
Здравейте и от мен,
току що разглеждах албумчето и като видях какви големи коремчета имате и се замислих мойто нормално ли е да е толкова малко??Направо се чудя каде съм побрала бебка в този корем.

# 116
Какъв 20 октомври бе Цеце??? много рано ми се види това....аууу ми то не останало

# 117
Цецето - действаи, сега ти е паднало да врътнеш някоя пералня на спокойствие Joy (Нали знаеш, че трябва да пуснеш първо една празна пералня на някоя по-кратка програма).
За щъркелите вестители - 100% съм ЗА Peace Ако искате мога да дам и моя GSM - дори аз да вляза да раждам, съпруга ми има постоянен достъп до интернет.
Сега 4-те почивни дни мисля да си стегна багажчето за родилното... Дали не е твърде рано?

# 118
  • София

Jutoo,как е зъба?Какво казаха за снимката?

Ами зъболекарят ми реши да ми остави зъба отворен докато родя, трябвало да пия антибиотик, иначе нямало да се оправи и затова така го отложихме - промивки всеки ден, слагам памуче в дупката и така...Поне не ме боли.
Цеци честита нова пералня   bouquet

# 119
madchen,според мен чак багаж недей стяга,по-скро най-основни тоал.принадлежности+нощница+комплект страстоубийки,другото наистиа някой може и в последствие да ти го донесе.Аз септември само това ще приговям май. Айде да съберем още преложения за щъркелчета и да "гласуваме" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт