НОЕМВРИйче без умора шава,даже нощем не престава

• 9 699
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Доброутро и от мен GrinningИзвинявам се, че не пиша често, аповече чета, но и на живо не съм от приказливките(е...обикновено)
И аз ползвах др. Спок, книжката е още от майка ми!Очаквах информацията да е поиветряла вече, но съветите, които дава за отглеждане на бебета и деца са доста универсални и приложими при всякаква ситуация(дали сте на километри от цивилизацията или сте в центъра й).Обхваща също и доста широк спектър от възможни проблеми, а и решенията са достъпни и близки до здравия разум. Въобще, четейки я се убедих, че не е нужно да имаш професорска диплома за да се справиш smile3529 smile3549
Исках да споделя и нещо интересно(поне за мен), на което попаднах снощи-http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=alternhealt&Numbe … mp;sb=5&part=

# 91
Добро утро и от мен! Аз пък за разлика от предната вечер,когато поспах малко снощи пък хич...,а и ме събудиха рано-рано Twisted EvilБеббка не ме оставя и грам намира,одеве даже да ви се похваля,че напипах краче Crazyсъс сигурност PeaceКоето,обаче означава,че тя си е още напречно,не,че при мен би трябвало д аима значение,ама ми се щеше да си се обърне надолу както си му е ред.Снощи аз пък пийнах малко ракия Shocked,не преполагах,че ще ми се хареса, и аз като ПростоАз обичам качествени ликьори,ама на...пих ракия Embarassed,около не повече от 50 гр де,ама ми беше накипяло с тия притеснения по спината и така.. Къде е Краси? Не беше споменавала май за почивка Rolling Eyes

# 92
като сме почнали да си признаваме греховете, да зема и аз да си призная  Sunglasses на вън, вкъщи, биричка редовно си пийвам, а сега и едно маврудче си имаме в хладилника, утре смятам да се почерпя, че сина има имен ден и ще си направим пир четиримата /в това число и бебка  Wink/ срам, не срам и аз си пийвам, но не мисля, че ще навредя на малкото съкровище, все пак не прекалявам  Embarassed
Книжката на Спок и аз си я изтелих от нета, но не съм я зачела още, мислех като изляза в майчинство да наваксам с четенето, че вечер очите хич не ме слушат и не става. Книжките от предния път ги раздадох, но да си призная май и не съм се съветвала много с тях. Сега не знам как ще бъде, но тук обменяма толкова много и камчествена информация, то си е цяла енциклопедия  Simple Smile

# 93
Добро утро!
Пумпал, стискам палци да нямаш проблеми повече и да износиш бебчето до край!
Цецето, я си гледай живота и си доставяй дребни радости - щом сме бременни ни се полага Joy
Карамелче, може ли да ми кажеш от къде си свали книгата на Спок?!

# 94
за тази ли книжка говорим?

http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=12970

# 95
Мисля, че е същата. Ето от къде я изтегрих аз /придзнавам си бях забравила, но си припомних  Wink/
http://www.e-bookbg.com/index.php?option=com_docman&task=cat … amp;limitstart=20

# 96
Добро утро!
Веднъж и аз да се добера сутринта до компютъра.
Книгата на д-р Спок я имам от първото си дете /и един куп други книжки/, ама да ви кажа честно, я отварям само като трябва да прочета нещо за някоя болест  ooooh! /тъй като си умирам от притеснение като е болна/, а пък с вече с информацията от интернет и това не правя. Събират прах само книжките. Установих, че не ми идва отвътре да си гледам и възпитавам детето по книга. Ако от любопитство или скука чета нещо на тази тема, то пак е от интернет или статии по разни списания.
Като сме седнали да си признаваме греховете  Mr. Green и аз съгрешавам от време на време с чаша бяло вино или бира.
При мен се получи нещо странно. По принцип, почти не пия, дори на заведение, рядко изпивам половин-една чаша вино или някое мартини. А от как съм бременна, как ми се пиееее  Twisted Evil...всичко  Blush Само си представям и мечтая за разни вина със сиренца, джин тоници, мартинита, друг коктейли  Blush Не мога да се позная, ама то сигурно има нещо общо с приказката за забранения плод  Laughing. Когато мога да си позволя, живот и здраве, сигурно пак няма да ме влече толкова.
Моето бебе се е завъртяло от напречно в седалищно положение. Хич не съм и усетила обаче  Rolling Eyes, така че спрях да се тревожа, че не рита силно. Явно аз, просто, много от движенията ги пропускам.

# 97
Е как можах да забравя да се похваля dohМоите момиченца ще си имат братче stork-boyТаткото направо newsm53 newsm44 cheers newsm57 smile3521
Ех, ще ни се развали женското царство afwitch afwitch afwitch newsm57

# 98
  • София
Охоооооо, и какво излезе сега?! Че сме се събрали майки-алкохолички, ама трябваше някой да си признае пръв? Joy Шегувам се, разбира се. Радвам се,  че не съм единствената, която не се прави на светица и нищо човешко не й е чуждо.
Мимито, точно за тази книга говоря, да! И аз от този сайт си поръчвам книжки, защото винаги имат отстъпка и доставката е суперевтина. Ей сега си я заръчвам! А за електронен формат на книгата......някак си не ми е удобно да прехвърлям целия файл, за да намеря нещо конкретно. Друго си е да си прелистваш книжката. Но все пак това са си 25 лева, на кой както му е удобно.
Bobi2mama , честит ти мъж!!!

# 99
  • София
Bobi2mama браво за синьото щъркелче Simple Smile
За пийването - и аз понякога изпивам по чаша биричка или малко мента с мляко или лимонада. Твърд алкохол не ми се пие.

# 100
Bobi2mama, честито!!! да са ти живи и здрави всичките съкровища!! толкова е хубаво с много дечица  Heart Eyes

# 101
# 102
  • София
Здравейте момичета Hug

Аз от сутринта съм тръгнала по задачи...ходих до съда...и честно да ви кажа останах очаравона от отношението на хората. Понеже използвах два трамвая /а не ми се случва често да ползвам градски транспорт/ и в двата едни женички ми станаха за да седна.Много мило ми стана...не ми се беше случвало досега...а пък в съда момчето, което е охрана и проверява за оръжие специално изключи детектора който е на вратата  за да вляза... Grinning еееххх, все пак все още се намират  добри хора  Hug
bobi2mama, честито  stork-boy

# 103
Здравейте!
Детето ми отиде с баба си на разходка,а на мен ми е е дно сдухано и тъпо чудя се отде да я подхвана Rolling Eyes
За РД няма какво да разказвам,бях си решила че няма да празнувам (нито някъде ми се излиа,нито има нещо свестно да облека,просто заникъде съм).На фона тези ми насторения всичко ми вървеше наопаки,скоро такъв каръшки ден не бях имала ooooh! Неискам да изпдам в подробности,ама с метърпение чаках най-сетне денят в който съм се родила да свърши вече.
Само държа да подчертая,че единственат празничност почувстах тук във форума,сред виртуалните ми дружки,за което страшно благодаря на всички ви  bouquet

Jutoo,как е зъба?Какво казаха за снимката?

Пумпал,добре си се звърнала сред нас.Никакви контракции и болежки повече Naughty,отчитай се по че сто при нас и ще ти е по леко Hug

Книгата на Спок я имам от свеки,разлиствала съм я но определено не ми е любима.Всичко което ме интересува го чета тук по форумите Peace

Боби2мама,ще нанеса синьото щъркелче,а вчера някой най-учтиво ме помоли да отбележа подобна корекция на първа страница и както не го направих веднага,тайа и забравих кой беше това Embarassed Blush Сега ще се върна назад да прегледам,а ако е някоя от сега пишещите мами , моля ви подсетете ме Praynig Също исках да кажа ако някой има претенции към инфото на първа страница,да се обада,че все нещо забравям Tired и току нкой ми каже "абе аз ти казах,но ти не си го вписала...." Outta Joint

Аз както и друг път съм казвала съм пълен трезвеник,просто ниаккви алкохоли не ми харесват,гадни са ми.И определено не съм подходяща компания за маса Close

Краси верно я няма от няколко ди,ама съм забелязала, че тя пише на приливи и отливи,мисля си че всичко е наред,просто е ангажирана или не и сепише.За Диана се чудех аз,тя поне пишеше всеки ден,дано липсата и нее провокирана от предполаганото от нея влизане в болница Praynig Дано и тя и Краси са се отдали на почивка!

Хайде чао от мен и доскоро Wink

# 104
толкова е хубаво с много дечица  Heart Eyes
Няма по-щастлива мама от мен, но....имам съмнения как ще се справяАз и сега доста често ku-kuМотото ми засега е да не вземам нищо за прекалено сериозно, нито за окончателно и да не се smile3511 за глупости

Общи условия

Активация на акаунт