Фотография и мааааалко Фотошоп 15

• 19 268
  • 603
  •   1
Отговори
# 105
ааа не си записана Crossing Arms  Записа го приемаме само с приложен снимков материал  Mr. Green Hug Добре дошла Hug

amber и аз съм пристрастена към deviantart. Има невероятно количество ресурси и още по невероятни неща за гледане. Направих си регистрация, но още съм много далеч от идеята да поствам там, макар че и там като и навсякъде по такива форуми има и не толкова профи неща.
Мерси за гъделчетата на които ме открехна във фликр Grinning

# 106
Amber,   deviantart е сайт за професионалисти, аз там още се страхувам да бъркам  Joy имат невероятни неща!   bouquet
Tи имаш ли регистрация там?

Не е само за професионалисти:))) Там има супер много категории.Зависи къде ровиш.
Имам регистрация още от 2005-та но съм качила само 10-15 снимки.Регистрирах се за да мога да си адвам любими снимки,както и да следя някои автори.Ето:
http://plastic-angel.deviantart.com/  
половината ми снимки там са със сапунерката:)

Забравих да споделя:)))
Последната авторка,която си аднах и следя
http://laflaneuse.deviantart.com/
не знам пускала ли съм вече линка.Много ми харесват нещата и.По-скоро внушението им и начина по който обработва.

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 14:19 от amber

# 107
  • Gabrowo->Sofia
включвам се с една снимка без каквато и да било стойност, но много ми се щеше да споделя с вас какво се вижда в далечината от нашя балкон. щракнах ябълката преди малко, много странно ми се стори, че е цъфнала

http://dianastoimenova.multiply.com/photos/photo/3/5

# 108

Вечерница, натюрмортът е много добър!  newsm10имам едно питане, не забележка - тиквата сочи наляво, а чесъните надясно. Опитала ли си и други варианти?
Примерно единият чесън да е напред и наляво или ... ?  Rolling Eyes

Забравих да ти отговоря - за тиквата и чесъните. Не съм се и замисляла. Просто ги сложих така.
Ще пробвам още веднъж, малко по-хаотично, но ще е с друга тиква, че тази вече я ометохме на супа

# 109
момичета поръчах си преди няколко дни този обектив
дано не съм сбъркала

Canon EF 100mm f/2.8 USM Macro

# 110
Ето още нещо от днес

Малена, честита придобивка!

# 111
още не е дошла, само я поръчах

# 112
Ето нещо специално за Лени:
http://www.tamburo-photography.com/#mi=2&pt=1&pi=10000&a … &a=0&at=0

И резултатът от днешното упражнение по темата: как се снимат чушки с ръчни настройки

правено е със скорост 1/30 F 2.8 iso 125

# 113
Един не много успешен диптих  Confused

http://amberka.multiply.com/photos/hi-res/16/69?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F16%2F69

Вечи първата много ми харесва !

# 114
Хапке чушчиците са страхотни!
Предполагам е снимано,а не готвено  със скорост 1/30   Mr. Green Laughing

# 115
И скоростта на готвене беше такава... щото малката гад искаше да излизаме. В интерес на истината, баткото ги пече, докато аз давах указания по телефона: пусни фурната, спри фурната.

Добрата новина е, че вече свикнаха да ме гледат как се дупя покрай чиниите и вече дори ми предлагат помощ - да държат чаршаф или нещо такова... Поне спряха шегите и закачките.

# 116
Amber, сега ще ида да ти разгледам профила Simple Smile
При първата снимка на диптиха ти имам чувството, че гроздето ще се търкулне надясно,
при втората сякаш ще се изсипе към мен  Simple Smile
И всичко това заради фона.

Вечерница , не снимай едно към гьотере, ми изправи хоризонта на супата, че ще се разлее  Joy
Давай си повече време, като снимаш натюрморти, няма къде да ти избягат.

Малена, обективът е добър, защо мислиш, че може да бъркаш? Друг била ли си харесала?

Хапке, чужките изглеждат мноооого апетитно! Внимавай, когато зад обекта имаш източник на светлина - рядко стои добре.
Композиционно можеш да оправиш снимката - нека чушките (ако са останали) образуват диагонал

Калина на Кайо, пълна ти е кутията  Rolling Eyes

# 117
Амбър, на мен ми харесва!

Джеми, търсех различни ъгли на снимане, имам няколко варианта.

# 118
ей, хора, кога ви остава време да снимате от висене в нета? тия линкове дето ги пускате, нямат разглеждане! Сладка хапке, а ти  даже и готвиш?! това просто е въз-му-ти-тел-но!
Амбър, ако бялото грозде също беше с кръгли зърна? иначе като цветове си ги направила - тоналността е супер.
Малена, макрообектива много добър избор, завиждам Peace

щракнах ябълката преди малко, много странно ми се стори, че е цъфнала
аз видях онзи ден по магистралата цъфнал люляк #Crazy помислих, че са ми паднали лещите newsm78

# 119
еее.. хапке, напредваш значи Simple Smile

Малена, супер за обектива! Тъкмо ще кажеш дали е хубав, а се надявам и с китки да ни черпиш.
аз също имам право на един нов обектив до края на годината и трябва да си избера. май реших да е някакъв теле, ама с ИС. не съм чела мнения из нета още.

Общи условия

Активация на акаунт