Фотография и мааааалко Фотошоп 15

• 19 350
  • 603
  •   1
Отговори
# 435
С любопитно детско личице Simple Smile)), но вероятно търсиш друго.... Embarassed

# 436
С любопитно детско личице Simple Smile)), но вероятно търсиш друго.... Embarassed
На прима виста я свързвам с трикраки столчета, миндери, ръкоделие и т.н.
Много ми помагате!

# 437
Имам едно питане - с какво свързвате газена лампа?

Ръце на старец.  Rolling Eyes
Къшей хляб върху везана кърпа, трохи...Дървена лъжица...Нещо старо и вехто...Неясен човешки силует... Суха китка цветя...Орехи...загнила ябълка...нощни пеперуди...Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 11 сеп 2007, 17:09 от Free Soul

# 438
вечи.. паяжини и жълто

# 439
  • Вече в моята си приказка...
Аз пък незнам защо, но свързах думата газена лампа с къщичката на татко Карло /от Пинокио/ Crazy

А сега се чудя как да задам въпроса си. Става дума за фотоапарат. Глупаво е направо да изтърся "Какво мислите за този фотоапарат?", но пък от друга страна на въпрос от рода "Кой е ползвал такъв и такъв апарат и какви са отзивите ви от него" - едва ли ще има много отговори... Абе, искам мнение за фотоапарт Canon PowerShot A570IS, чудя се дали е добър.

А ето тук има сравнение между  Canon PowerShot A570IS и Pentax K110D Body. И се чудя какво му е повече на втория, че е по-скъп от Canon PowerShot A570IS
http://www.digicam.bg/compare/powershot_a570/K110D_Body.html

# 440
  • София
С кучета с очи като паници. От оная приказка на Андерсен. Там нали героят обикаляше с някаква газена лампа... Малко странна ми е връзката, но това е първото, дето се сещам.

Дано не ти объркам проекта.

Приказката е на Братя Грим май Grinning.

Иначе газената лампа на мен ми се връзва с плочка и калем...

# 441
Може. Не споря. Така ми е останало в главата, но тя дава доста дефекти напоследък.

# 442
  • Вече в моята си приказка...
Не, на Андерсен е.

# 443
А ето тук има сравнение между  Canon PowerShot A570IS и Pentax K110D Body. И се чудя какво му е повече на втория, че е по-скъп от Canon PowerShot A570IS
http://www.digicam.bg/compare/powershot_a570/K110D_Body.html

Ми нищо бе, само дете е ДСЛР Joy Отиваш на съвсем друг клас. Едното ти е сапунерчица от нисък клас, другото е да го наречем професионален апарат (хич не го обичам този израз) - и като размер на матрицата и като оптика и като всичко Mr. Green
На въпросното Канонче за което питаш  - не съм му фен. Изобщо нещо напосаледък съм невероятно разочарована от ниския клас сапунерки на канон. Ако ти трябва апарат от този сорт по- добре си вземи Самсунг  S850 - страшно добра машинка, на много добри пари (под 400). Обаче си е сапунерка и той... от където и да го погледнеш Rolling Eyes Но поне е с по- бърз автофокус и в пъти по- добро шумоподтискане.

Моби, номер 2 ме радва Grinning Обаче честно да ти кажа не ми се връзва много квадрата в случая newsm78 Кое те кара да го ползваш точно тук. Като цяло не е често срещан при портрети. Най успешно се ползва за пейзажна фотография, особено когато има някакви водещи линии. В случая някаква такава композиция, мисля че ще е по- добре http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IM … amp;USER_ID=37485

# 444
  • София

Embarassed

Сладка хапка, извинявай - явно мойта глава дава дефекти, не твойта Mr. Green.

# 445
  • София

Моби, номер 2 ме радва Grinning Обаче честно да ти кажа не ми се връзва много квадрата в случая newsm78 Кое те кара да го ползваш точно тук. Като цяло не е често срещан при портрети. Най успешно се ползва за пейзажна фотография, особено когато има някакви водещи линии. В случая някаква такава композиция, мисля че ще е по- добре http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IM … amp;USER_ID=37485

Ами, експериментирам  Mr. Green Въртях, суках и накрая пак ги оквадратих  Rolling Eyes  Композицията, която си дала за пример ми е сред любимите, особено при детски портрети в цял ръст  Heart Eyes За жалост в случая нямам достатъчно пространство отстрани - снимала набързо с кофти кадриране  Embarassed

# 446
Ако не ме лъже паметта, приказката на Андерсен за песа с големите очи беше "Огнивото".
Та оттам отивам и на друга идея - стари играчки.
Много сте ми полезни! Hug Heart Eyes
Като мине сесията, ще ви се похваля Flutter

# 447
Е, за тая приказка говоря. Явно в детското ми тогава съзнание, огнивото се е асоциирало с газена лампа. Баба ми държеше една такава на видно място, щото ако спре тока...

Интересно ми е какво ще излезе от тия лампи и стари играчки. Thinking

# 448
Моята асоциалция за газена лампа е ръкопис.  Simple Smile  Нещо в стил Паисий Хилендарски.

Пускам една снимка направена с Никон Д50

# 449
Един триптих изцяло по идея и напътствия от амбърчо:

http://flickr.com/photo_zoom.gne?id=1362410130&size=o

Общи условия

Активация на акаунт