Фотография и мааааалко Фотошоп 15

• 19 276
  • 603
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте отново, мили дами, ето ме тука след гледам -  ДВЕ!-  цели теми , толкова неща съм изпуснала, че ме е яд много. Crossing Arms
например  старите дантели как ми харесаха, но всъщност нищо не пречи да си спретна минипленерче, де. Видях доста неща, страхотни, но и доста линкове не се отварят, незнайно защо, та по-добре да не приказвам. Ще се опитам да съм по-активна вече, за да наваксам отсъствията, дет се вика hahaha
ето на прима виста едни шарени гадинки - картинки

как ги намирате?

# 61
lois, много са секси Simple Smile

# 62
  • в гората
Oooo, Lois, не само, че са секси, а и цветовете са страхотни! Добре дошла отново!

bushkata, приятно хвърчило.

Free Soul, и на теб добре дошла!

Фрида, тез' портрети ми пълнят душата, много, много добри работи.

Вечерница, диптихът ти е много добър! А за натюрморта - харесва ми, обаче трябваше да оставиш повече въздух отляво откъм тиквата, тя е по-обемния предмет, следователно от нейната страна трябва да има повече въздух. Това е правило, което помня от курсовете по рисуване. Wink

И един диптих от мен, че са на мода:

http://shtrak.multiply.com/photos/hi-res/6/19?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F6%2F19

И отново за Хапка и фото-кулинарките:
http://stilllifewith.com/2006/05/24/lighting-positioning-shooting-in-the-kitchen/

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 21:41 от Една жена на 33

# 63
не съм качествена напоследък, но да се запиша в новата тема:

малката на портрет- малко страшна...

и малко природни:

Рали, страхотен пейзаж,
жена- модерното ми харесва, но нещо...бялото с тичинките ме притеснява, бих променила нещо, но не знам какво newsm78 
лоис, бубулечките са!!!!!Нямам думи- много свежи!
бушката, много красиво...
Фрида- прекрасни ч/б портрети

не казах нищо градивно, но...ще ме извините. Проблемите у дома продължават....
Калина, Кайо добре ли е вече?

# 64
Калина, Жена, благодаря, радвам се, че ви харесват. Щерка ми си мислеше, че са мама и детенце Joy. Жена, ама наистина са на мода диптихите - гледам всички правите, а аз като  в небрано лозе се озъртам - как се прави това нещо? знам как се прави рамка, но за да сложа и втората снимка?
а, виждам че и мимиту е писала - ей, портрета на щерката - страшен стил демонстрира - и прическа, и облекло...
цветето - и аз ги снимах тия китки, ама още по-макро, после ще покажа. абе ето ги.

абе имам още едни, ама да не ме обвините в нездрави мисли? абе айде ще ги пусна и тях... Blush

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 65
Лоис страхотни са всички.Много свежички,ама къде ги намери всичките тези разгонени буболечки?!  Mr. Green

# 66
Днес всички сте се наговорили и пускате страшни снимки!  Hug
Вечерница, натюрмортът е много добър!  newsm10имам едно питане, не забележка - тиквата сочи наляво, а чесъните надясно. Опитала ли си и други варианти?
Примерно единият чесън да е напред и наляво или ... ?  Rolling Eyes

Буболечките на кого бяха - забравих, но са страхотни! Цветовете, линиите, диагоналът, макрото - на ниво!   bouquet

Снимката с хвърчилото много ми хареса, но я искам цветнаааа!  Joy

И добре дошли на всички нови членове!  Hug

Фрида, портретите мнгоо ми харесват! Мъжкият е много интересен, на мен не ми мътнее.
Не се засягай, но е по-добър от този на Яна.
Мисля.  newsm78

Ето две нови неща от мен

http://212.36.3.59/site_pics/109/m_1188324098_cvetno.jpg   

http://212.36.3.59/site_pics/101/e_1188310539_pink.jpg

# 67
Lois, много красиви цветове на цветята, но композиционно не е добре. Тъй като си загатнала цветето (вижда се), мисля, че ракурсът трябва да е друг.
Аз бих завъртяла от тази позиция камерата с около 30 градуса нагоре/надясно. Така хем тичинките ще ти се паднат в горния десен ъгъл, хем
ще отвориш надолу малко въздух.
Лявата част на снимката е на фокус, а е забита в рамката. Поразвърти се, експериментирай.

# 68
Lois, много свежи. Внесе свежест в темата.  Simple Smile

Аз нямам нищо ново , но  ви чета с интерес .

Ей , Лулу! мерси за advanced control . Настроих  на 15% , но чисто хаотично.
Виждам че разлика има , но мен цветовете ме интересуват с точност , ако копирам .....

# 69
  • в гората
Джеми, изящна работа! Първите цветя ми напомниха десена на една рокля на баба ми, много са интересни като цветове.
Лоис, аз не съм спец по рамките. Kогато слагам повече от 1 снимка, го правя с File-Automate-Photomerge и така можеш и 10 снимки да наблъскаш... Ама сигурно има и по-фин начин.
Мимиту, дъщеря ти е много сладка, ама разбира се е мръднала за кадрото. Цветето има интересна тичинка(попрецъфтяла), можеше да пробваш да хванеш само нея. Wink

Не мога да се стърпя да не споделя този урок:
http://digital-photography-school.com/blog/the-bucket-method-for … graphing-flowers/
- как се снимат цветя на черен фон навън.

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 22:37 от Една жена на 33

# 70
  • София
Джеми, това последното цвете е направо връх   Heart Eyes  Обработвана ли е снимката?

Аз ви казвам чао за още няколко дни. Отивам на кратък тур из Родопите.
И като се върна, да сте напълнили темата с красоти   bouquet

# 71
Джеми супер нежни са и двете.Много приятни.

Мен нещо ме е напуснала музата.Нито ми се снима,нито ми се занимава с готовите снимки на десктопа ...  Sad

# 72
Благодаря на всички, и на geminarius специално за критиката, ще потърся пак такива и за следващите си снимки.
хе-хе , Амбър, в една градина близо до морето - явно добре им действа морския въздух Joy
Горска фея, и аз ги намирам свежарски. нещо дапресарския период май ми мина.
Жена, ще трябва и аз да опитам някой път диптих - май Амбър ще трябва да питам.
 P.S. ей, Жена, къде ги намираш тия уроци - само ги събирам във фейвъритс -кога ще ги изчета всички? супер са, и тези за снимането на манджи - стара моя любов. само чакам да позахладнее, и пускам фурната!

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 22:53 от Lois

# 73
Жена, ще трябва и аз да опитам някой път диптих - май Амбър ще трябва да питам.

Ами питай,въпреки че май не съм аз най-подходящия човек за съвети относно Фотошоп-а:))

# 74
Джеми, това последното цвете е направо връх   Heart Eyes  Обработвана ли е снимката?

Аз ви казвам чао за още няколко дни. Отивам на кратък тур из Родопите.
И като се върна, да сте напълнили темата с красоти   bouquet
Mоби, снимките са само орамчени и намалени.
Опитвам се така да снимам, че да не се налагат корекции.
Много поздрави на Родопите  Heart Eyes, къде ще бъдеш?
Аз съм родом оттам, затова питам  Hug

amber, човек трябва да се зарежда с енергия понякога, то не може да те тресе музата непрестанно  Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт