24 Desperate Housewives Lost in AMERICAN Translation #24

• 14 658
  • 313
  •   1
Отговори
# 60
Иии страшни снимки! Браво на вас!

# 61
Пумпал, то е от бебето това с паметта, да знаеш  Laughing И аз бях така като бях бременна и с двамата Simple Smile Даже се притеснявах в един момент сериозно да не взема да съм оглупяла необратимо  Laughing Mr. Green

Хехеех, това с бременната неконцентрираност явно си е явление. Майка ми онзи ден ме пита - Започна ли да затъпяваш вече?  Laughing

# 62
Въоражи се с много Лисол, хартиени рула, 1 гъба, кофа и по възможност стирка или парцал за пода! Успех! Joy

Блаже, пийни и едно голямо преди да влезеш, помага.  Laughing

Ти си много ларж човек, направо ти се учудих на спокойствието и толерантността.  Grinning

# 63
Джена, страшни снимки, особено Коледната. Тази светлина и атмосфера, които си уловила.. Имаш око, евала.

Пумпал
, не знаех аз за твоя талант с рисуването. Звучи супер, сам да си направиш декора в детската.. супер.

Аз съм в голямо колебание дали да правя типична детска стая ( Мечо Пух и Йори, примерно), или нещо по-нежно и неагажиращо - примерно цветя, пеперуди и т.н. Поръчах уж едни завивки, като дойдоха удар щях да получа - един груб плат, едни огромни завивки, само цветовете се ядват, ама това на бебе не можеш да го постелеш. Отгоре на всичко е подарък и нямам гифт рисийт да го върна, ужас. Та, сега ще търся нещо друго, ама съм в голямо колебание за десена и обзавеждането.. Тъкмо го бях измислила, и сега съм обратно в началото.
Вашите мебели за детската кафяви или бели са? Аз май клоня към бяло, ама се чудя.

Да ви се оплача, аз съвсем като децата. Нали ми забраниха да ям сладко, само това ми е в главата. Като влеза в магазина, първата ми работа е да се залепя на десертите. На Тандури блог-а затова не го отварям, да не се дразня. Grinning Ама...

# 64
Зори, на Тандури блога НЕ ГО отварай  Laughing,ако знаеш какво има там малиии  Laughing
Хайде и ти сега, сладко. Стискай зъби, по-лесно е от кълки, вярвай ми  Laughing Шегувам се, неприятно е разбира се! Заради моите крампи аз разходки посред нощите правя и даже с гореща вода се обливам и пак трудно ме отпускат. Ужас направо. Намери на нещо да си вдигаш краката под бюрото, на мен ми помогна това.

А комплекта не знаеш ли поне от кой магазин е? Нямаш нужда от бележката, ако знаеш от кой магазин е ще ти дадат стор кредит. Ако имаш нужда от съвет за стаята, казвай да помагам, сега време колкото искаш  Wink

# 65
Знам от кой магазин е. Мислиш ли, че ще го вземат? Защото, ако е така, по-добре да го сменям отсега.

Съвети за стаята приемам всякакви, сериозно. Сядай да мислиш.  Laughing

# 66
Зора...носи го ,ще го вземат и оттам ще мине !

# 67
Още скрити таланти -Джи Simple Smile
MrsG, утихна ли раша???
  Лека от мен.....

# 68
миз...супер са снимките и ти око имаш -браво

тина ...това ми напомня на фрида кало -лелеее как се бях побъркала по този филм не е истина ,невероятен филм!
А вие с бистра не се покривайте а ми кажете за този филм със страстите дето вчера го пусна???

# 69
ама как това е същата мацка дето пее във филма -страшни парчета ....нямам думи

# 70
Харесаха ми и на мене снимките ви, радост за окото.  Simple Smile
Учудвам се, че съм заподозряна в спокойствие, не ми е минавало през ума  newsm78. Явно или съм закоравяла порядъчно (то какво ли не беше наистина), или съм го дала през просото. Пък наскоро като слушах едни приятели да разказват защо на децата им харесвало в България при бабите, си казах "ами ясно защо пък на моите им харесва у дома и не щат да ходят сами в България, явно у дома е станало бабин дом". Thinking

# 71
Зори, връщай, нямаш никакъв проблем! В най-лошия случай ти дават кредит от магазина както казах. Аз така върнах едни подарени чаршафи, с откъснат етикет, за $120...еми като не ми харесват  Embarassed Ако искаш прати ми снимки на стаята и размери. И горе долу какъв ти е стила или ако имаш например легло избрано вече.

БлажкаLaughing Laughing Корабни въжета имаш, не нерви!

# 72
миз...супер са снимките и ти око имаш -браво

тина ...това ми напомня на фрида кало -лелеее как се бях побъркала по този филм не е истина ,невероятен филм!
А вие с бистра не се покривайте а ми кажете за този филм със страстите дето вчера го пусна???
Amores Perros Хубав ама много насилие.
Първият популярен на запад филм на Alejandro González Iñárritu, той направи и Babel и 21 Grams. Последния ми е много любим, другия така и не го гледах.
А ТинаХрис е познавачката на музиката, аз не съм

# 73
аууу бистре Бабел е страхотен филм , слагам ти го в листа на задължителните Peace
Мерси за филма  Hug,Тина също ме светна на лични!

# 74
  Hug,Тина също ме светна на лични!
Аз пиша на всеослушание да си увелича звездичките под ника Wink още малко ми остана до заветните 2

Общи условия

Активация на акаунт